Noćni Voz (GAY priča)

-Vraćao sam se kasno jedne večeri sa rođendana najboljeg druga,iz Batajnice su otišli svi poslednji autobusi tako da mi je do grada bila o*ija neki od vozova koji kasno prolaze prema Beogradu.
Nešto posle ponoći stigao je voz iz Novog Sada koji je bio gotovo prazan,atmosfera nije bila baš prijatna ali nema veze biće to brza vožnja najviše do 20 minuta prolazilo mi je kroz glavu.

-U Zemun Polju ušla su dva mladića skinhedsa pod dejstvom alhohola,iz pozadine su se smejali i skakali po putničkom salonu,iako mi je smetala galama nisam želeo da se upuštam u bilo kakve probleme sa ovakvim tipovima o kojima sam slušao ružne priče.
Jedan od njih je seo pored mene dok je drugi seo na sedište ispred,smejali su se gledajući me dok su ispijali po limenku piva.
Očekivao sam da će mi tražiti novac ili početi da me zajebavaju ali ništa od toga se nije događalo,ono što je meni bilo čudno jeste to što je počeo da mi se polako diže kurac na osećaj tela ovog koji je sedeo tik uz mene,njegova toplota i miris u meni su budila neka čudna osećanja.

,,Hoćeš malo,,-pružio mi je limenku piva,srknuo sam malo jer mi je bilo glupo da ga odbijem a počinjali su da mi bivaju simpatični,drugi je provalio izbočinu na mojoj trenerci,namignuo je drugaru koji se nasmejao.
,,Šta ti je to,,-pokazao je prstom,bilo mi je toliko neprijatno da nisam znao šta da odgovorim,pokrio sam rukom svoje međunožje.
,,Voliš muškarce,,-uneo mi se u lice ovaj drugi prelazeći stomakom preko naslona.
,,Ne,nisam gay,,-odgovorio sam ne baš tako uverljivo.
,,Što ti se onda digo ako ne voliš,,-ovaj do mene je prislonio usne mom uvetu i lagano duvao,počeo sam da drhtim ne od straha ali od uzbuđenja.

-Lik ispred mene je ustao i svukao pantalone,izvadio je veliki kurac i počeo da ga mlati pred mojim očima maltene dodirujući moj nos.
,,Voliš kurac,hajde priznaj,,-izazivao me je dok sam gubio trku u savladavanju svog kurca koji je pretio da sam izađe iz trenerke,bilo je sve jasno.
-Na iznenađenje obojice uhvatio sam ga za kurac i stavio ga u usta,pušio sam ga halapljivo pomerajući mu kožicu preko glavića,igrao se njime,sisao ga,nisam želeo ni jedne sekunde da ga ispustim tako vrućeg iz usta.
Silno sam ga povukao da je bacio limenku piva i čvrsto se pridržavao za oba sedišta,ovaj do mene je takođe otkopčao šlic i izvadio ga drkajući ga posmatrao je dok mu obrađujem drugara.

,,Želim da ti ližem dupe,ustani,,-poslušao sam ga,skinuo sam trenerku i potrbuške legao preko sedišta šireći svoju guzu što više kako bi on mogao da prodre svojim jezikom direktno u moju rupicu,glavu sam stavio u krilo onom drugom i pušio mu ga dok me je njegov drugar obrađivao jezikom masirajući mi jaja.
Dok je voz ulazio u tunel kod Tošinog Bunara onaj prvi mi ga je stavio u guzu,bio mu je tako tanak i mesnat da mi je prijalo dok je prodirao,tako dobro me je podmazao da me nije ni malo bolelo,mešao sam guzom nabijajući mu se na kitu,bilo je lepše kada bi mi ga stavio baš do jaja,njegov drugar mi je lizao bradavice.
Promenili su se,sada me je njegov drugar tucao dok sam opet onom prvom pušio,spustio sam se niz njegove noge prema kožnim cokulama,lizao sam mu cipele,palio me je miris kože a njega to što sam mu jednom rukom masirao jaja,izdrkao mi ga je po faci,razmazao sam njegovu spermu po licu,tako mirišljavu i toplu,ubrzo zatim njegov drugar mi je svršio u guzi,nisam ni sam mogao da predpostavim kako je lep osećaj kada te neko puni spermom,tako toplo da sam mogao da osetim svaki mlaz koji je izbacio.
Malo smo se sredili i do Glavne stanice ispušili po jednu cigaru,razišli smo se ali ovo će ostati moje najbolje putovanje vozom.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<