Milan

Utorak popodne, približava se kraj poslovnih obaveza, polako se spremam da idem kući, iako mi se baš i ne žuri. Muž mi je otišao na put i vraća se u petak. Zvoni mi telefon, zove me školska kolegica, pita imam li mogućnosti da odem sa njom na ručak i kaficu i da je sačekam dok ona ne završi nešta na fakultetu u Lukavici.
Ovaj poziv mi je dobro došao, obradovala sam se i rekla da dolazim po nju.
Ona i ja smo isšle zajedno u gimnaziju i upisale smo fakultet, ali je ona napustila tokom prve godine studija, zaljubila se, zaposlila, udala. Nakon tri godine braka rse razvela i sada završava studije.
Došle smo do fakulteta, preko puta ima lijep restoran, kako ona kaže, jer ja nisam nikad bila u njemu. Sjele smo, došao je i njen poznanik (nazvaću ga Dragan) koji će meni praviti društvo tridesetak minuta dok ona završi poslove na faksu. On je simpatičan gospodin, desetak godina stariji od nas. Iz ragovora sa njim zaključila sam da su oni i više od poznanika i da održavaju intimnu vezu.
Nakon pola sata došla mi je prijateljica u društvu sa još jednim gospodinom. Taj gospodin je imao oko 50 god, visok oko 170 cm, malo popunjen, šarmantno prosijed i sa prosijedim brčićima (Milan).
On je inače bio prijateljicin poslovni kolega, saradjivali su poslovno. Proveli smo zaista ugodno popodne.
Slijedeći dan me je prijateljica ponovo pozvala i rekla da je zvao Dragan i pozvao nas da dodjemo na kaficu. Nisam bila raspoložena jer mi je muž javio da ostaje na putu do kraja vikenda i to me je najutilo. Ipak sam pristala na njezino insistiranje.
Našle smo se sa njima i otišli u neki drugi restoran. Bila je lijepa atmosfera, oraspoložila sam se, malo mi je pomoglo i vino. Tokom druženja Milan je sve više kontaktirao samnom, saznala sam da je oženjen, da ima dva sina koji studiraju, a da moju prijateljicu poznaje više od dvije godine i da imaju dobru poslovnu saradnju. Iako je dosta stariji, niži od mene, simpatično popunjen, bio je dosta šarmantan, a jako lijepo su mu stajali brkovi.
Dragan i prijateljica su predložili da promjenimo sredinu i otišli smo kod Dragana u vikendicu.
Atmosfera je bila divna, tiha muzika, piće. Počeli smo plesati. Milan je bio dobar plesač. Tokom plesa osjetila sam da mu se k…. ukrutio i to me je počelo uzbudjivati. I on je to osjetio, polako je zavukao ruku ispod moje kosulje i masirao mi ledja i kičmu, ruke su mu bile hrapave nije mu bi stran teži posao, ta hrapavost me je još više uzbudjivala, polako spuštajući ruku prema stražnjici. Prvi put mu nisam dozvolila da spusti ruku niže od suknje, ali on je polako otkopčao dugme na suknji, otkopčao feršlus i zavukao ruke u moje gaćice i počeo da mi masira stražnjicu. Pogledao me je i samo rekao: “Psssssssst”. Ostala sam opčinjena, nisam reagovala, on je rukom stiskao moje guzove.
Prijateljica i Dragan su otišli u drugu sobu, ostali smo sami.
Otkopčao mi je košulju i počeo da ljubi grudi, suknja je spala i on je sa obadvije ruke stiskao moju stražnjicu. Osjećala sam kako je njegov k….. ukrućen. Skinuo mi je košulju, grudnjak, gaćice, ostala sam gola. Skinuo je svoju košulju, pojavile su se grudi obrasle dlakama, to me je još više uzbudilo. Ljubio me je po grudima, vratu, licu, ustima. Privukao me je i počela sam da mu ljubim grudi, vrat, spustila sam ruke na njegov šlic i osjetila ga pod rukama. Onda je skinuo pantalone, bokserice i pojavio se njegov k…. Bio je dugačak oko 20 cm, ali nije bio debeo, oko njega su bile prosjeda dlačice.
Legli smo na kauč, počeo je da mi ljubi grudi, spuštao se prema stomaku, a onda je polako počeo da ljubi usmine, klitoris, bila sam mokra. Ukrenuo se u pozu 69 i prineo mi ga je licu, počela sam ga ljubiti, lizati, polako mi je stavio testise u usta, prvi put sam ljubila i sisala testise. Onda mi je stavio k… u usta. Polako ga je gurao u grlo, ja sam već svršila dok mi je sisao klitoris.
Ustao je, digao mi je noge, stavio ih na svoja ramena i gurnuo mi ga je u pičku. Bilo je divno, osjetila sam ga kako mi je igrao po utrobi, onda je eksplodirao i ispunio mi je utrobu vrelom spermom. Svršili smo u isto vrijeme.
Pojavila se prijateljica i Dragan, nije mi bilo drago što su nas vidjeli gole. Bilo mi je žao što se brzo završilo.
Nakon dva dana pozvao me Milan i predložio da se nadjemo, sva sretna sam prihvatila poziv.
U slijedećih mjesec dana smo imali već pet susreta. Moram da priznam da jedva čekam da me pozove.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<