Kako sam postao rob paru – istinita priča

Anu sam upoznao na jednom seminaru u Istri. Oboje pravnici, mladi ljudi – Ona 33 ja 24 godine….Pogledi su nam se sreli i “upalila” se ona neka iskrica, osjetila se kemija, vibracija u zraku. Predavanja i radionice postali su nam dosadni pa smo tu drugu veče*eminara završili na večeri izvan hotela, popila se boca dobrog vina i završio sam u Njenoj sobi. Bio je to seks iz snova, bila je pomalo uska, svršavao sam ni ja ne znam koliko puta….čim bih posustao uzela bi ga u usta, stručno obradila i bio sam spreman za – opet. Drugu večer, da li pod utjecajem odličnog seksa ili alkohola priznao sam da bih volio da me zaveže za krevet, pa da me onda obrađuje…. priznao sam da bih volio dobiti koji šamar, udarac među noge, da bih želio osjetiti grubost….Zadnje dvije večeri-bio sam Njen rob. Nakon što sam joj zadnju večer jezikom očistio cijelo tijelu, izmasirao joj stopala i noge umorne os visokih štikli, oralno ju obradio, izljubio sve rupice, izlaštio cipele – rekla je da je udana, i da ako želim mogu doći kod Njih kat kada i služiti im. Ostao sam zabezeknut! Da služim Njoj i muž? Ne pada mi na pamet, mislio sam, ali rekao sam vidjet ćemo, ostat ćeo u kontaktu misleći kako ćemo se opet vidjeti na samo, no bila je jasna, kao da mi je misli pročitala ili ćeš nas ubuduće oboje služiti ili me zaboravi! Više od mjesec dana sam se premišljao, vagao, odlčivao i došao je taj dan – došao sam kod njih u njihov grad, udaljen 100tinjak km vožnje – našli smo se u restoranu, pojeli i popili i otišli potom kod njih doma. I dalje sam bio jako neodlučan jer nisam biseks i nikada me nisu privlačili muškarci. Prvi vikend bio je – prijateljski. Razgovarali smo, družili se, raspravljali kako bi to izgledalo….tada nisam znao da su oni već imali i roba i robinju prije nego su me upoznali i da su bili u potrazi za – novim mesom. Polako smo definirali pravila, pokazali su mi opremu, objasnili što se od mene očekuje, na kraju – u nedjelju sam potpisao Ugovor o ropstvu. Naveli smo limite, pravila ponašanja, safe word. Nikad ih neću zaboraviti- žuto-boli ali mogu, crveno-stani, ne mogu više. Dogovorili smo susret drugi vikend. Morao sam od Njih biti u petak u 21 sat. Ni minutu prije ni minutu poslije.
Dani su prolazili kao godine, nikako da dođe petak-na poslu gužva ali kao da nisam uopće duhom prisutan na poslu, samo sam sanjao i maštao što će biti tog vikenda. Nisma bio svjestan da sam potpisao da ne smijem biti aktivan, da ne smijem erektirati da moram ispunjavati bez pogovora njihove zapovjedi, da ću biti kažnjavan za svaku grešku ili sitnicu, da kad prđem Njihov prag postajem stvar u vlasništvu, sve mi se to činilo, onako – daleko.
Petak, 21 sat pozvonio sam na vrata stana i kleknuo rped vrata-po unaprijed dogovorenim uputama i sve što bude dalje – bit će po uputama po dogovoru od prošlog vikenda. U jednoj sam ruci imao bocu vrhunskog crog vina – za Njega a u drugoj ružu i bombonijeru za Nju. Klečao sam pogleda uprtog u pod, usta poluotvorena, jezik vani, bilo me strah da će *ko naići i vidjeti me – glupa pozicija – odjeven s kaputom na sebi klečim rped tuđim vratima. Čekao sam pa ponovno pozvonio, prošlo mi kroz glavu da se nisu predomislili, što ne otvaraju… Čuli su se koraci, On je otvorio i odmah mi s vrata zavalio šamarčinu da sam . ne očekujući takav doček pao bočno na pod. Kretnu šta zvoniš kao manijak, ulazi! – naredio je šapčući. Čim sam prešao prag, dakako na koljenima, zatvorio je vrata za mnom i opalio mi još dva jaka šamara svaki po jednom obrazu. Bio sam u šoku – želio sam se dići i otići ali znatiželja, adrenalin, kako to već nazvati – nisu mi dali da odem.
Ružu bomboniejru i vino digao sam iznad svoje glave, pružajući mu i izvinjavajući se za grešku, no zato sam dobio udarac nogom u trbuh.
– tko ti je dozvolio da mi se obračaš, debilu jedan?
– nitko, oprostite
opet udarac ovaj put među mnoge, savio sam se od bola
– ne smiješ govoriti bez dozvole a kad mi se obračaš mora biti po pravilu, asno?
– jasno Gospdoaru prozborio sam stenjući
– ostavi te svoje poklone ovdje, ne trebaju nam, tu ti je košara, u nju spremi robu svu, od sada nemaš pravo biti odjeven osim ako mi to ne želimo i marš u kupanu i čekaj nas, ODMAH-rekao je strogim glasom.
Poklone sam stavio uza zid pored vrata i poečo sam se skidati. Ubrzo sam bio gol i otišao sam u kupaonu – kleknuo pored kade.
Čekao sam – činilo mi se cijelu vječnost. Onda sam čuo korake. Nisam smio dignuti pogled no po zvuku potpetica znao sam da Ona dolazi. Visoka vitka crnka na početku tridesetih, skladno građena. Bila je odjevena u lateks crne hlače s crnim lakiranim čizmicama i gore široka majica.
– ohoho vidi ti tko je to nama došao, a bila sam sigurna da si kukavica i da se nećeš pojaviti….rekla je dok je na ruke navlačila rukavice gumene smijući se – što sam tom čula *ko je bio nestrpljiv i neposlušan, a? Ajde raširi noge, brzo slijedi pregled…….-uhvativši me za kosu povukla mi je glavu i gornji dio tijela u kadu, noge su ostale u zraku, raširila ih je i bez lubrikanta, bez pripreme zabila dva prsta u čmar – to je bio pregled tjesenih šupljina, dobro mi je raskopala anus, stisla jaja, digla kožicu preko glavića i s prstom ušla u penis
– okreni se naredila je i s istim rukavicama mi razjapila usta, te gurala prste u grlo počelo mi se povračati od prsta duboko u grlu od smrada iz mojeg anusa, zakašljao sam se – za kaznu me ošamarila
– robe pripremili smo ti koktel dobrodošlice, da vidiš kako smo dobri rekla je smijući se cinično- ulazi u kadu, lezi na leđa i ne miči se dodala je izlazeći iz kupaone, vratili su se oboje dosta brzo- dragi mislim da je red da počastimo našeg gosta koktelom, što ti misliš pitala je muža dok se on samo smješkao, izvadio penis iz gaća i kroz šlic traperica i počeo pišati po meni, šarajući po cijelom tijelu, miris mokraće, toplina, zapanjilo me….koliko mu je mjehur kad toliko piša prošlo mi je kroz glavu. Kad se popišao otresao mi ga je po licu, fuj mislio sam da ću povratiti, onesvjestiti se od poniženja. A Ona je tada svukla hlače i gaćice zajedno . sjela na rub kade i počela mi pišati po licu, krenuo sam se micati kad me On udario nogom u trbuh, jako, mislio sam da će mi utroba kroz usta izaći. Kad se popišala, obrisala se i bacila papir ravno na moje lice, usta……
– i kako se kaže kad te *ko počasti?
– hvala, rekao sam i osjetio udarac po trbuhu nogom, opet me On udario, a ona mi je džonom stala na lice, gađajući usta štiklom….- KAKO?
– hvala Gospdoaru i Gospdoarice
– evo vidiš rekla sam ti da mali brzo uči, samo će ga trebati dobro istrenirati, glup je malo, rekla je mužu – tad se okrenula prema meni i rekla, ajde, na koljena……ostani u kadi, papir drži u ustima…..glava na dno kade, guzicu digni što više….nisam vidio što se sprema iza leđa čuo sam da nešto šuška, čuo sam vodu kako toče…..odjednom s joj prsti opet u rukavici bili kod mog anusa, širila ga je….sad ćemo te lijepom oprati da ne budeš prljav, jer ti si svinja prljava, osjetio sam nešto plastično, nešto toplo u anusu a potom sam osjetio tekućinu kako mi ulazi u crijeva – bio je to moj prvi klistir….rpvo vrijeme osjetio sam čak ugodu, ali onda me počelo polako mučiti, kao pred veliku nuždu, no nisam mogao ništa jer je tekućina i dalje curila. Potom kad je ispraznila nešto više od pola litre mlake vode s dječjim šamponom (to sam poslije saznao što mi je prvi puta ušlo u crijeva) – naredila je da čučnem u kadu ali da ne smijem odmah ispuštati, da moram čekati, morao sam raditi čučnjeve – rekla je sam smješkom da se dobro očistim….trbuh me počeo boliti, imao sam osječaj da ću sve izbaciti iz sebe, nisam izdržao i počelo je curiti iz mene, kako kad im ate proljev……uzrujao sam ih i dobio par šamara od kojih sam pao u kadu, glava mi je bila u prljavoj tekućini, vlastiti klistir pomiješan s Njihovom mokraćom
– evo vidi što si napravio svinjo prljava sad moramo sve ponoviti rekla je i ponovno napunila posudu za kllisitranje- opet su me punili – i trpio sam i čekao – kad je ispraznila drugu posudu naredila je da čučnem, ruke iza leđa, stavio mi je On lisice odmah, noge skupljene i tako da čekam u kadi…..
prošlo je neko vrijeme a ja nisam izdržao i opet sam sve pustio pod sebe
– ušli su s četkom za pranje poda na dugačkoj dršci s kojom su me par puta opalili po slabinama, boljelo je, ona je uzela tuš i počeli su me prati, ona me prvo siprala, potom uzela šampon za kosu i tijelu, stavila ga na četku i dala Njemu, on me ribao a ona isprala pa još jednom tako – tu ti je ručnik, osuši se i čekamo te u dnevnom boravku, tu su ti stvari da se lijepo središ i odjeća za kurvicu poput tebe
– osušio sam se, kosu, tijelo koje me boljelo, počeo sam se odijevati, tange, grudnjak, hulahopke, suknja kratka, top, potom sam vidio šminku, nisam se nikada šminkao pa sam to napravio dosta jadno, srveni ruž za usta, zeleno sjenilo na kapke, puder na lice, na kraju sam stavio periku i na koljenima izašao iz kupaone – izgledao sam kao jadna, izjebana kurva…..jeftina
– na koljenima sam ušao u broavak a oni su se skinuli goli i igrali se jedno s drugim na trosjedu….o evo nam kučkice, sad nek ona nastavi, da se ja ne umaram rekla je i prstom mi pokazala Njegov penis….a što ću ja s njim?
uzeo sam ga u ruke – no odmah me kožnim remenom iz sve snage udarila po guzovima, kretenu tko ti je dozvolio da ga diraš svojim prljavim rukama….uostalom od sada si ti naša kurvica marija, dakle nisi muško nego pičkica, JASNO?
– jasno Gospdoarice
opet me opalila po guzovima
– što je jasno
– pa jasno je Gospdoarice da sam kurva
opet udarac, – punu rečenicu kruvo, da čujem
– jasno da sam kurva Gospodarice
– krivo, opet rekla je i još jednom me opalila, suze su krenule zavrištao sam od bola
– jasno ej da sam od sada Vaša i Gospdoareva kurva imena marija, Gospodarice
– e tako bravo
a kako kurve puše? bez ruku marija, bez ruku
– uzeo sam u suta poludignuti Gospodarev kurac, i sisao ga….no kako sam ga stavio u usta počeo mi se želudac dizati, zagrcnuo sam se…..
NASTAVIT ĆE SE

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<