Ispovest jednog bisexualca – 72. Tina

Ušao sam u Flagstaf. Još jedan od mnogih američkih gradova na mom proputovanju. Bio je to grad kao i mnogi drugi i nisam imao nekog razloga da se zadržavam. Medjutim, bilo je kasno popodne i da ne bih vozio noću, rešio sam da nadjem neko prenoćište ovde.
Brzo sam naišao na hotel koji mi je delovao pristojno i ja se prijavih. Ušao sam u sobu i raspakovao se. Iznenadila me je veličina sobe. Bila je kao omanji dvosoban stan. Istuširao sam se i sišao u restoran hotela da nešto prezalogajim.
Klopa je bila pristojna i posle obroka sam nastavio da uživam u hladnom pivu. Misli su mi bile nesredjene i mislio sam ni o čemu.
Izašao sam iz hotela u nameri da malo protegnem noge i vidim šta ovaj grad nudi. Pažnju su mi privukli mnogobrojni plakati. Bili su oblepljeni svuda po gradu i najavljivali koncert. Koncert je trebala da održi jedna crna pevačica. Na plakatima je pisalo da se zove Tina, ali je meni bila nepoznata. Na kraju krajeva daleko od poznate Tine Tarner. Verovatno neka pevaljka popularna u lokalnim okvirima. Pošto nisam znao šta ću sa sobom te večeri, rešio sam da se odvučem i vidim o kakvom koncertu se radi.
Brzo sam pronašao adresu sa plakata i iznenadio se. Ne znam iz kog razloga ja sam koncert zamišljao u nekoj dvorani ili nešto slično. Koncert je trebalo da se održi u jednom klubu. Pošto se ulaznica nije plaćala, rešio sam da udjem, pa ako mi se ne svidja, brzo ću pobeći.
Ušao sam u klub. I nije bila neka gužva. Brzo sam našao slobodan sto i seo. Nisam pošteno ni smestio dupe, kada dotrča provokativno obučena konobarica. Delovala mi je kao da je istrčala sa snimanja nekog tvrdog pornića.
– Izvolite – reče ona i isturi svoje pozamašne sise na koje je verovatno bila veoma ponosna.
– Pivo. – rekoh – Kada počinje koncert?
– Za pola sata – reče ona i okrete se od stola. Hodala je tako i vrckala dupetom da je već počeo da mi se diže. Mala ime dupe za medalju.
Uskoro je stiglo pivo, a i na bini su počeli da se okupljaju muzičari i šteluju svoje instrumente. Ono što mi je zapalo za oko je to što je u klubu bilo jako malo žena. Razlog sam saznao kasnije. Zato savet svima koji putuju negde. Ako ne poznajete dogadjaje u gradu i niste sigurni u šta se upuštate, ne upuštajte se. Ali, ako volite avanturu i pizdarije, onda slobodno napred.
Tada uz bučnu najavu jednog muzičara, na binu izadje ona, Tina. Publika poskoči kao da je bačena bomba medju njima. Galama, dreka, zviždanje, mnogi su i ustali sa stolica i dobacivali po nešto, poput: ”Udaj se za mene”, ”Vidi me…” i slično.
Razlog je bila Tina. Pevačica andjeoskog tela. Sve njene proporcije su bile idealne. Bila je obučena u zlatnu svetlucavu haljinu koja je išla do poda i bila pripijena uz njene izdašne obline. Prelep prizor. Garantujem da je 99 posto gostiju u klubu htelo u tom trenutku da je pojebe. Onaj jedan posto su bile žene, a i ne garantujem da i one nisu to isto htele.
Krenuli su prvi taktovi muzike i Tina zapeva. Imala je dubok sexy glas. Pevala je, koliko se ja razumem u muziku, neki soul.
Temperatura u klubu je rasla do usijanja. Tinina sexi pojava, sexi glas, sexi pesme, njeno sexi njihanje kukovima na bini, počeše da proizvode enormnu količinu testosterona kod gostiju. Tako zagrejani, gosti su besomučno naručivali piće, da su konobarice jedva stizale da sve posluže. Čak sam i ja čekao nekih pola sata za pivo. Moram priznati, da cela ta atmosfera u klubu ni mene nije ostavila ravnodušnim. Adrenalin i testosteron u meni su prelazili svaku granicu koju je bilo koji dokto*matrao normalnom.
Tada je počelo da se zakuvava. Tina je htela da završi svoj koncert sa nekom pesmom, za koju smatram da joj je bio hit. To sam znao, jer je na prve taktove pesme, publika poludela. Ona, drolja, kako bi još više zakuvala, otkači mikrofon i sidje izmedju prvih stolova do bine. Pevala je, šetala izmedju stolova, i ovlaš rukom dodirivala ponekog srećnika. Ovaj bi crvene glave podizao čašu pića ka njoj i nazdravljao joj.
Ono dalje što se desilo nisam mogao da vidim. Bilo je dosta daleko od mene, a i neke glavonje ispred mene za susednim stolom su ustali i zaklonili mi vidik.
Jednostavno je muzika zastala, Tina prestala da peva, i čula se neka gužva. Bili su to zvukovi karakteristični za sranje. Jasno su se čuli zvukovi lomljenja stakala, bacanja stolica i dranje učesnika. Ustao sam sa stolice i propeo se da vidim šta se dešava. Dole kraj bine, grupa gostiju se je potukla. Njih troje, četvoro su se tukli i pri tome nisu vodili računa šta lome oko sebe. Pošto je atmosfera bila dovedena do usijanja, polako su se jedan po jedan u tuču uključivali i ostali gosti. Muzičari na bini su panično pakovali svoje instrumente kako bi ih zaštitili od razularene mase.
Tada sam u toj gužvi primetio Tinu. Ona je bezuspešno pokušavala da se domogne bine i izvuče iz tog sranja. Jedan od učesnika tuče je nehotice ledjima odgurnu tako grubo da ona pade na pod. Postojala je opasnost da je neko pregazi i povredi. Ono što me je u tom trenutku čudilo je bilo to što niko od muzičara nije sišao sa bine da joj pomogne, već su panično skupljali svoje instrumente i bežali iza zavese na bini. Tada iz pravca ulaza, kroz gužvu dotrčaše ljudi iz obezbedjenja. Njih dvojica hrabro uleteše u gužvu i počeše da dele šamare. Medjutim, jedan od njih, u toj gužvi slučajno zakači Tinu, i ova jadnica ponovo pade na pod.
Ne znam šta je proradilo tada u meni i ja skočih i krenuh ka njoj. Brzo sam se probio kroz masu koja je sve to posmatrala. Zgrabio sam je za nadlakticu i ona ispusti mikrofon koji je do tada držala. Podigao sam je i sa njom se popeo na binu. I dalje sam je držao za ruku, dok je ona sva u šoku zbunjeno gledala šta se dešava i bučno disala. Raja se je i dalje zdušno makljala na podijumu ispod bine na samo metar od nas. Dvojica izbacivača su počela polako da preuzimaju primat. Oko njih je na podu sve više i više ležalo onesvešćenih gostiju kavgadžija. Tada se iz gomile, jedan od gostiju zalete široko raširenih ruku ka nama, vikajući pijano:
– Tina! Tina! Volim te…
Došao je do bine koja je bila jedan metar višlja od podijuma i nagnuo se unapred sa namerom da joj dohvati haljinu i privuče je sebi. Ja iznerviran i pun adrenalina, žestoko ga šutnuh čizmom u lice i on pade unazad krvavog nosa. Moja bajkerska čizma mu je verovatno slomila par koščica na licu, ali nisam mario.
– Odvedite me pozadi, molim vas… – reče mi ona tiho i ja sam je odvukao iza zavese.
Ušli smo u neki uski hodnik.
– Ova druga vrata levo… tamo…
Poslušao sam je. Ušli smo u njenu garderobu. Spustio sam je na stolicu ispred ogledala, naslonio se na komodu i izvadio cigarete. Stavio sam u usta dve cigarete i pripalio. Jednu ponudih njoj i ona je prihvati drhtavom rukom.
– Ispod stočića ima piće… Naspite nam po jedno… Molim vas.
Natočio sam na po piće. Ona prvu čašu otrese naiskap. I ja nam nasuh još po jedno.
– Jao… Baš vam hvala… Ne znam kako bih se izvukla da nije bilo vas…
– Nema na čemu… Nego čudi me kako to da vam kolege nisu pomogle?
– Ma pičke, pustite ih. To u stvari nije moj bend. To su neki lokalni muzičari koje sam iznajmila da mi sviraju samo za večeras.
Tada u sobu banu jedan omanji debeljko. Kasnije sam saznao vlasnik kluba. Sa vrata je počeo da se izvinjava i prenemaže. Medjutim, Tina ga preseče:
– Gde si ti celo veče, govno jedno? Malo je falilo da mi polome kosti tamo…
– Ali, Tina… Nisam… Znaš…
– Ma jebi se… Ko zna šta bi bilo da se nije pojavio ovaj gospodin i izvuče me odatle…
– Hvala gospodine – obrati se on tada meni.
– Ne zahvaljuj, nego me ostavi na miru. Gubi se…
Debeljko skoro uplašeno okrenu svoje debelo dupe i nestade iz garderobe.
– Jaoj… – zakuka sada Tina – Ne znam ni šta ću ni gde ću sada.
– Otpratiću vas do hotela – ponudih se ja.
– Ne vredi, znaju gde sam smeštena i celu noć neću imati mira od pijanih napasnika.
– Onda ja imam predlog.
– Koji?
– Ja sam tu motorom. Doći ću na zadnji ulaz i pokupti vas. Iznajmio sam sobu tu u jednom hotelu, pa možete provesti noć sa mnom.
– Oh… Hvala… – bila je još lepša tako bespomoćna, a ja sam već zakuvao pakleni plan u svojoj glavi. Plan se završavao sa lepom crnkinjom na mom kurcu.
Izašao sam i ubrzo dovezao motor do zadnjeg ulaza. Poneo sam kacigu sa mnom. Ušao sam unutra. Tina se je već presvukla u farke i neku košulju.
– Stavite ovo na glavu – rekoh ja dodajući joj kacigu.
– Ali…
– Tako vas neće prepoznati.
Ona uze kacigu od mene i stavi je na glavu. Izveo sam je iz kluba i već sledećeg trena smo bili na mom motoru i jezdili ka hotelu.
Ubrzo smo bili u mojoj sobi. Pala je preko kreveta na ledja umorna od svega što joj se desilo. Ležala je tako raširenih ruku i nogu i bučno disala. Njene moćne grudi su joj se cimale u ritmu disanja. Bila je prelepa i tako obučena u obične farke i košulju. Stvarno je imala predivno telo.
– Da li mogu da se istuširam? – upita ona i uspravi se u sedeći položaj.
– Naravno. Ja ću u medjuvremenu da nabavim neko piće.
– Odlično – reče ona i ode ka kupatilu.
Brzo sam se vratio u sobu noseći flašu viskija. Koštao me je skupo na rece*iji hotela, ali ko ga jebe… Za onakvu pičku, vredi…
Samo što sam nasuo piće, ona izadje iz kupatila. Bila je ogrnuta samo belim peškirom, koji je još više isticao njenu tamnu put. Peškir je bio kratak, i ona da bi zaštitila svoje dojke od mog pogleda, dole joj je stajao kao neki vrući minić. Krv mi prostruja kroz telo. Prišla je i ćuteći sela na ivicu kreveta. Ja joj dodah piće.
– Ne znam ni vaše ime?
– Dule.
– Neobično ime…
Ja sam joj onda u dve tri rečenice rekao ko sam i odakle dolazim.
– Jebo te, treba da dodje neko iz Evrope i spasi me pijanih budala u klubu. Hvala ti još jednom.
– Ma u redu je – rekoh ja praveći se pomalo važan – nego, sada bih ja pošao pod tuš…
– Naravno… Ostavi mi samo cigarete. Moje su ostale tamo u klubu.
– Eto ti u toj kožnoj jakni… vidi u nekom od džepova.
Brzo sam završio sa tuširanjem. Kada sam ušao u sobu, samo sa peškirom oko struka, ona je ležala na krevetu, pušila cigaretu i pila viski. Delovala mi je kao neka sirena tako na krevetu. Jedva sam se uzdržavao da ne skočim i strgnem joj taj peškir i pojebem je.
– Dodji… – reče ona i lupi rukom po krevetu.
Ja džentlmenski sedoh na ivicu kreveta i prihvatih cigaretu iz njene ruke.
– Ne mogu, a da ti ne kažem… Ti si jedna veoma lepa i sexi žena… – ote mi se.
– Hvala… – reče pomalo stidljivo ona.
Tada je neko zalupao na vrata. ”Ko je sada?” pomislih i ustadoh da otvorim. Ispred vrata su stajala dva policajca. Jedan stariji brka i mladji koji je ujedno izgledao i gluplji, iza njega.
– Dobro veče – reče brka i bez pardona se progura u sobu. Ja se bezobrazno isprečih ispred mladjeg i ne dozvolih mu da udje. Stajao sam tako na vratima i gledao ka šerifu.
– Tina… Kako ste? Ko vam je ovaj? – reče on bezobrazno, pokazujući glavom u mom pravcu.
– Dobro sam šerife, ali ne zahvaljujući vama i vašim ljudima. Gde ste bili?
– Pa znate, niko nam nije javio…
– Šta ste očekivali, da vas nazovu telefonom… Da nije bilo ovog čoveka ovde, ko zna šta bi se sve izdešavalo. On me je izvukao iz cele te gužve.
– Da, ali… – zamuckivao je šerif.
– Sada mi ne trebate, hvala. Možete ići. Ovde sam bezbedna.
Šerif se kao popišan okrete i krenu napolje. Ja mu se drsko i bezobrazno nasmeših u facu i ispratih ga zalupivši vrata od sobe. Taman sam krenuo ka krevetu na kom je ležala Tina, kad opet lupanje na vrata. Otvorio sam i opet ugledao njih dvojicu.
– Šta je sada? – upitao sam već nervozan.
– Ostaviću jednog svog čoveka ovde ispred vrata – reče šerif meni preko ramena obraćajući se Tini – u slučaju da se neka usijana glava ne pojavi i provali gde ste smešteni.
– Hvala – viknu Tina i ja mu zalupih vrata pred nosem.
Seo sam ponovo na ivicu kreveta pored nje.
– Molim te… Dodaj mi cigarete… Eto ih na komodi…
Tina se ležeći protegnu da dohvati cigarete i kratak peški*e odiže. Pola njenog okruglog prelepog guza izadje ispod peškira meni pred oči. Nisam mogao da izdržim i ja nežno spustih svoj dlan na njenu guzu. Brecnula se, jer nije to očekivala, a nije ni videla jer mi je bila ledjima okrenuta. Medjutim, ona uze svoju ruku i stavi preko moje. Nije pokušavala da je skloni, već je samo još jače pritisnula uz svoju guzu. Pogledala me je zavodnički kroz poluspuštene dugačke trepavice i tiho rekla:
– Dodji…
Krenuo sam preko kreveta na kolenima ka njoj. Na tom putu mi spade peškir i ja go legoh kraj nje.
Zagrlila me i podarila mi poljubac. Poljubac od kojeg pucaju nokti na palčevima nogu. Imao sam u zagrljaju vatrenu crnkinju. Ljubeći je, strgao sam joj peškir i njene vrele dojke me dodirnuše po grudima. Vrelo. Spustio sam jednu ruku na njenu okruglu tvrdu zadnjicu, dok me je ona milovala rukama svuda po telu. Uhvatio sam je za ramena i položio je na ledja. Zagnjurio sam gladno medju njene sise. Dahtala je glasno. Ljubio sam te tvrde ogromne dojke crne kao abonos. Taman sam hteo da krenem od sisa ka stomaku, ona ustade i sada rukama mene obori na ledja. Nisam se opirao. Ležao sam tako na krevet oslonjen ledjima, a noge su mi visile pored na podu. Tina ustade sa kreveta i omogući mi dugi pogled na njeno predivno telo. Otresla je ostatak viskija iz čaše i kleknula na pod izmedju mojih nogu. Nežno me je uhvatila za kurac i prislonila ga sebi na lice. Moj ogromni kurac je izgledao belije nego što jeste, tako prislonjen na njeno lice. Sklopila je oči i počela polako da ga liže. Lizala mi je kurac od korena do glavića. Zatim bi mi lizala jaja. Ludeo sam u iščekivanju da ga stavi u usta. Medjutim, ona kao da to nije htela. Samo mi je lizala kurac i jaja. Taman kada bih pomislio da će ga strpati sebi u usta, ona bi ga samo protrljala po svojim obrazima i licu i nastavila da ga drka i liže. Ta situacija NE pušenja, me izludjivala.
Sada je Tina krenula na gore. Išla je polako i sve vreme trljala svoje telo o moje. Prvo sam na kurcu osetio njene vrele dojke, pa stomak i na kraju oštre dlačice njene pičkice. Polubila me je. Raširila je noge i opkoračila me. Namestila se i moj joj kurac upade do pola.
– Ohhh… tako mi je ovo trebalo… – reče ona.
– Divno… oh… – zadahtao sam sada ja.
Obgrlila mi je glavu rukama i navukla se na moj kurac do jaja. Zabacila je glavu unazad i odigla gornji deo tela.
– Ahhh… kako ti je dobar…
– Prijaš mi andjele…
– Uh… želim te…
– Uzmi me…
Tada je Tina zavrtela kukovima. Ja sam je uhvatio obema rukama za guzove i počeo da ih vrtim. Tina je dahtala i nabijala se na moj kurac. Osetio sam kako vlaga iz njene pičke curi i topi mi muda. Jebali smo se tako lagano i uživali jedno u drugom. Tina mi je i dalje mešala na kurcu, dok sam joj ja mesio guzove. Onda sam pomerio jednu ruku i zavukao joj vrh svog kažiprsta u čmar. Tina tada vrisnu.
– Tooo… ohhh… šta mi to radiš….
– Tucam te… – sada sam i ja zapenio.
– Tucaj me… oh… želim te…
Sada smo ubrzali ritam. Kako se je sve više i brže nabijala na moj kurac, tako joj je moj kažiprst ulazio sve dublje u čmar. Tina je kolutala očima i ludela na mom kurcu. U jednom trenutku, ona se uspravi i moj joj prst ispade iz čmara. Sada se je namestila u sedeći položaj na mom kurcu i nastavila da meša. Nisam mogao da dohvatim i ponovo joj zavučem prst u čmar, pa sam je zgrabio za sise i počeo da ih mesim. Ona tada obliza svoj srednji prst i zavuče ruku pozadi i smesti ga sama sebi u čmar. Drolja se je nabijala na moj kurac i svoj prst istovremeno. Odigao sam gornji deo tela i zagrizao u njene sise. Dohvatio sam zubima njenu bradavicu koja je bila nabubrila do pucanja. Tina vrisnu i poče da se trese i još jače nabija na moj kurac. *azam joj je nekonotrolisano tresao telo. Pogled na njene ogromne dojke koje su mi poskakivale ispred očiju, natera i mene da mi krv proradi. Uhvatio sam je za ramena, nabio snažno na kurac i počeo da svršavam. Punio sam je. Tina je počela da vrišti, da nas je ceo Flagstaf čuo. *azam je trajao dugo i bio intenzivan.
Tina se umorna sruči pored mene na krevet i moj poludignuti kurac, sav umazan ispade iz nje.
Zaspali smo oboje kao bebe.
Ujutru smo se probudili i krenuli dole u restoranu hotela na doručak. Ispred vratiju sobe zatekosmo podbulog kretena od policajca kako nas čuva. Dremao je jedva držeći oči otvorene.
– Nikad mi se nije desilo da me policija čuva dok tucam – rekoh ja prolazeći pred njega, namerno da me čuje.
Tina se grleno nasmeja i odosmo na doručak.
Posle doručka u hotel je došao Tinin neki rodjak kolima po nju. To je bio crnja visok preko dva metra i snažan kao bik. Bio je ćelav i namrgodjen. Majica je pucala na njemu od veličine njegovih mišića. Svako ko je iole bio pametan, ne bi se kačio sa tim čovekom.
Tina mu ukratko objasni sve i on mi se zahvali i u njeno ime. Popili smo piće i njih dvoje se pozdraviše sa mnom i zapališe.
Mene više ništa nije držalo da ostanem u ovom gradu, te i ja uzjahah motor.
Naročito sam požurio, jer nisam mogao da se otmem utisku da me šerif i njegovi ljudi baš nešto ne gotive.
”Hit the roud Jack” kaže jedna pesma, i ja zapalih iz grada.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<