Ispovest jednog bisexualca – 71. Lolita

Nakon doručka u restoranu stajališta za kamiondžije, hteo sam da nastavim svoje putovanje dalje.
Medjutim, odustao sam samo nakon par kilometara vožnje.
Razlog?
Razlog je bio prelepi motel na koji sam naišao. U stvari to je bio prelepi kompleks bungalova koji su bili rasporedjeni po bregu. Izmedju njih se je nalazila mreža kanala ispunjenih vodom po kojoj su plivali labudovi i patkice. Nije bilo tu nešto puno bungalova, ali su bili u šumi, a i nekoliko ih je bilo na stubovima iznad malih jezerceta. Ta mala jezera su bila prečnika desetak metara, a kanali su bili ispresecani malim drvenim mostićima. Jednom rečju, oaza zelenila i vode, kao stvorena za odmor.
Eto to je bio razlog zašto sam rešio da ostanem još malo u Albukerkiju. Parkirao sam motor ispred bungalova u kome je bila rece*ija, a inače se dalje nije ni moglo voziti. Tu je bio kraj puta. Dalje, izmedju bungalova se moglo samo pešice. Ušao sam unutra i za pultom zatekao neku klinku. Bila je to jedna od onih mršavih tinejdžerki sa pegavim nosićem. Kosa joj je bila vezana u dve pletenice, pa me odmah podsetila na lik iz filma ”Pipi duga čarapa”.
– Zdravo… – rekoh ja s vrata.
– Izvolite?
– Da li ima nekog starijeg?
– Ne, ali se sve možete dogovoriti sa mnom … – reče ona nadobudno, vidno koketirajući.
– Dobro, hteo bih sobu na par dana… – odvratih hladno, nezainteresovan za klinačko startovanje.
– Žao mi je… Ne izdajemo sobe na manje od tri dana… Politika kuće, znate – reče ona i namerno se nagnu napred preko pulta, pružajući mi pogled na njen raskopčani dekolte sa sisicama koje su tek krenule da rastu.
– Ok, onda dajte mi jednu sobu na tri dana – rekoh i dalje gledajući u stranu, kako bih joj dao do znanja da sam nezainteresovan.
– Za koliko osoba? – upita ona.
– Samo za mene.
– Oho… Znači nema gospodje? – upita ona i kao nenamerno zadiže majicu sa strane da se počeša. U jednom trenutku je toliko zadigla majicu da joj se videla skoro cela sisa.
– Nema. Hoću lepo da se odmorim…
Tada iz zadnje prostorije upade neki brka i pozdravi nas.
– Da li je ovde sve u redu? – upita on gledajući u klinku.
– Da, gospodin je upravo iznajmio sobu na tri dana – reče klinka.
Brka se nasmeja, pogladi klinku po kosi i reče:
– Evo vam broj 7, to je jedan od najboljih bungalova, a i ćerkin srećan broj… Na kraju krajeva ona vam je izdala sobu…
– Hvala.
Upisao sam se u knjigu i izašao. Uzeo sam bisage sa motora i uselio se u bungalov. Unutra je bilo prelepo. Pre svega, sve je bilo od drveta. Ogromna soba sa garniturom za sedenje, jedna manja soba sa velikim krevetom i ogromno kupatilo. Bio sam zadovoljan. Ako mi ne bude bilo dosadno, možda ostanem i duže.
To veče sam se odvezao do grada na večeru. Nakon večere sam malo prošetao u razgledanju. Kada sam se vratio u motel već je uveliko bio mrak.
Seo sam u fotelju i malo proučio mape za dalje putovanje. Usput sam sljušitio 3-4 limenke piva, istuširao se i legao da spavam.
Savladan umorom, probudio sam se tek kad je sunce kroz prozor palo na moj krevet. Jednom rukom protrljah oči, a drugom muda ulepljena od spavanja. Osvrnuo sam se po sobi i skočih kao oparen.
U sobi je stajala ona i gledala me. Klinka sa rece*ije je stajala na nekih metar dva od kreveta i poluotvorenih ustiju gledala u mene. Ja sam i dalje ležao tako go kao od majke rodjen. Imala je pogled na moje celo telo, je*am prekrivač verovatno tokom noći zbacio zbog prevelike vrućine. Ona je i dalje zurila u mene, iako je videla da sam se ja probudio. Prebacio sam čaršav preko kurca i upitao je skoro ljutito:
– Otkud ti ovde?
– D… došla sam… da počistim… – reče ona zamuckujući primetivši ljutiti ton u mom glasu.
– Da počistiš? Pa tek sam se uselio…
– Mi čistimo svakog dana… Mislila sam da niste tu… A kada sam vas videla nisam mogla da odolim… Tako ste moćno izgledali…
Nisam bio siguran da li je istina ili laž to što govori. Hteo sam da se što pre izvučem iz te neprijatne situacije. Ja jesam pristalica svega što se sexa tiče, ali nisam nešto u fazonu da se palim na klinke i klince.
– Kako to misliš moćno? Koliko je tebi uopšte godina?
– Osamnaest – kao iz topa odgovori ona.
Ja je pogledah popreko, a ona spusti pogled ka zemlji i tiho reče:
– Šesnaest…
– E, tako je bolje, mada nisam siguran i da imaš šesnaest…
– Imam – odgovori sada ona ljutito.
– Dobro, dobro – nastavih ja strogim tonom – U svakom slučaju za to što ti se muva po glavi si mlada, ili bar mlada za mene. Dodaj mi limenku piva iz friza i gubi se iz sobe, inače ti zovem oca…
Ona napući usne i ljutito otrča do friza. Izvadila je limenku piva i besno je tresnula na krevet pored mene. Zatim se okrete na peti i krenu ka izlazu.
– I da znaš, nisam ja tako mlada kao što izgledam… Imam čak i iskustva u tome…
Nije sačekala moj odgovor, već izadje i besno zalupi vrata za sobom. Otišao sam pod tuš da se malo ohladim i sperem bes iz sebe. U stvari prvo sam bio besan na klinku što se tako ponaša i što me je mogla uvaliti u nevolju, a zatim na sebe, jer posle današnjeg susreta nisam moga da prestanem da mislim na nju. U meni su se borili andjeo i djavo. Andjeo je govorio da je klinka i da sam skoro duplo stariji od nje, a djavo me je podsećao da sam i ja imao otprilike toliko godina kao i ona kada sam izgubio nevinost. I to još sa muškarcem. Djavo je počeo da pobedjuje u tom takmičenju, jer mi je stalno pred očima postavljao slike njene lepe slatke male guze, ili sisica koje su tek zapupile…
Hladna voda iz tuša pozva moj razum, i ja odlučih da sa klinkom nemam ništa. Tu je njen otac koji me ‘ladno može ubiti ako sazna, pa zatim strogi američki zakon kada je u pitanju sex sa maloletnicama, a sex uvek mogu pronaći kada mi zatreba.
Izašao sam do grada da prošetam i negde nešto ubacim u kljun. Samo što sam ručao, nebo je počelo da se zamračuje. Ogromna količina crnih oblaka se nadvila nad gradom i bilo je pitanje kada će početi kiša. Kupio sam u prvoj prodavnici dovoljnu količinu piva i dao gas da što pre stignem do bungalova. Samo što sam ušao, kiša poče da dobuje po krovu. Uskoro se je pretvorila u pravu provalu oblaka.
Kiša je padala celo popodne i ja sam bio primoran da to vreme provedem uz TV i neke bezvezne programe ispijajući pivo. Uveče, kad je nevreme stalo, bilo je već kasno za izlazak, a i ja sam bio dobrano pijan od ispijenog piva. Skinuo sam se i legao da spavam.
Novi dan. Budim se polako. U glavi mi mamurluk od sinoćnjeg piva. Osećam kako imam jutarnju erekciju, ali…
Osećam kako jebem… Još uvek nisam siguran da li sanjam ili šta…
Polako otvaram oči i spuštam ruku ka kurcu. Napipavam kosu…
Spuštam pogled na dole.
Šok…
Klinka sedi na podu pored kreveta, ledjima okrenuta ka meni i dudla mi dignuti kurac. Toliko se je zanela da nije ni primetila da sam se probudio. Skočio sam naglo u sedeći položaj i dreknuo:
– Šta to radiš?
Ona uplašeno poskoči i moj joj kurac ispade iz usta. Osetio sam kako mi balav kurac od njenog pušenja udara po stomaku. Okrenula se ka meni sva musava od pušenja i nasmešila.
– Nisam mogla da odolim…
– Da li si ti normalna?
Pokušavao sam da dohvatim čaršav i prekrijem golotinju, ali mi nije uspevalo.
– Jesam. Valjda je normalno ovo što ja radim…
Kurac mi je izdajnički pulsirao, još uvek nadignut do bola.
– Rekao sam ti da si mala, a i može nas videti tvoj otac…
– Tata je otišao do grada i neće se skoro vratiti, a koliko vidim i tebi se ovo dopada – reče ona pokazujući na moj kurac.
– Nisam ja rekao da mi se ne dopada, nego ne želim probleme…
– Neće ih biti. Obećavam – reče ona i poče da skida stvari sa sebe.
Nisam ni uspeo da dodjem k sebi, ona je već stajala gola pored kreveta. Mala, mršava pegavica, sa tek po nekom dlači* izmedju nogu i sisicama koje su pokušavale da izrastu.
Odjednom je skočila na krevet pored mene i zajahala me. Osetio sam njeno malo tvrdo dupence kako vrši pritisak na moj kurac. Sada je u meni onaj mali djavolčić odneo ubedljivu pobedu. Uhvatio sam je za ramena, pogledao je u oči i upitao:
– Da li si sigurna da želiš ovo?
Ona ćuteći klimnu glavom i kao odgovor na moje pitanje rukom me uhvati za kurac i namesti ga sebi na ulaz u pičić. Bila je vlažna i moj joj glavić lako upade.
– Ohhh… kako je velik… – reče sklopljenih očiju.
Tada poče da spušta svoje kukove još niže i moj joj kurac upade glatko do kraja. Bila je toliko tesna da nisam bio siguran da li joj je upao u guzu ili pičkicu.
– Ahh… pa ti nisi nevina… – konstatovao sam u transu.
– Ne… oh… tucam se sa mojim vršnjacima… ali njihovi su kurčići mali… tvoj je velik… prija mi… ohhh…
”E pa kad hoćeš, dobićeš” pomislih. Uhvatio sam je za kukove i počeo da je nabijam i odižem na moju tvrdu kurčinu. Mala je jedva imala nekih 40-tak kilograma i nije mi uopšte bio problem da baratam sa njom kako hoću.
Bludnica odiže noge u vis i sada svu svoju težinu skoncentrisa na pičkicu. Ja sam je snažno držao za kukove i tako nabijao. Počela je sve glasnije i glasnije da stenje i ciči. Krenuo sam refleksno da je uhvatim za sise, ali na po puta sam odustao jer nije imalo šta da se uhvati. Ipak, prstima joj zavrnuh jednu bradavicu, i mala vrisnu i poče da se trese. Lolita je svršavala kao bludna kučka. Iz njene pičke je curelo isuviše za jednu klinku. Muda i kurac su mi bili mokri od njenog svrša. Glasno je uzdahnula i sručila se po meni.
– Divno… – reče ona mazno – Nikad nisam imala bolji kurac u sebi…
– Imaćeš ih… još si mlada…
– Imam jednu želju – reče ona.
– Koju?
– Nikad nisam do sada, a htela bih da probam u guzu.
– Može, ja i onako nisam gotov, ali da znaš boleće te malo.
– Znam. Ipak hoću da probam.
Reče to i ustade. Okrenula se ledjima prema meni i stojeći na krevetu me opkoračila. Počela je polako da se spušta na dole. Uhvatila me je jednom rukom za kurac i namestila ga na ulaz u čmar. Pljunula je u svoju šaku i razmazala se po čmaru. Taman sam hteo da joj kažem kako to nije dovoljno, kad ona nasede. Kriknula je tiho kad joj je moj glavić uleteo u guzu. Ja sam izludeo. Bila je tako tesna. Još tesnija nego u pičku. Želeći valjda, da što pre završi sa tim bolnim delom, ona se naglo nasadi do jaja na moj kurac.
– Arghhhh… – vrisnula je glasno – … ala boli…
Ja sam imao osećaj da mi kida kožicu sa kurca. Medjutim, i pored bola nije se predavala. Nastavila je da se nabija na moju karu. Nakon par minuta, ona se zavali unazad i leže ledjima na moje grudi. Moj joj je kurac još uvek bio u dupetu, a noge su joj bile raširene. Drhtala je celim telom. Uhvatio sam je odozdo za butine i počeo lagano da je jebem. Ona spusti ruku na svoju pičkicu i poče da je drka.
– Ohhh… ovo postaje dobro – reče ona dahćući.
– Kako si tesna mala… ah… to me izludjuje…
– Hoću ga celog…. oh…
– Ne mogu ovako… okreni se…
Lolita ustade i ja je namestih četvoronoške. Natrtila je svoje malo dupence i isturila ga koliko god može. Prišao sam joj otpozadi i polako joj ga uterao u guzu do jaja. Ovoga puta nisam bio toliko obziran, s obzirom da je bila razradjena.
– Ahh… tooo… jebi me…
– Rasturiću ti bulju… ohhh…
– Rasturi je… ahhh… konačno me jebe pravi muškarac… ohh…
Sada sam je već uveliko jebao. Udarao sam je kao maljem. Njeno detinjasto dupe je šljapkalo i zvučno obeležavalo svaki moj nalet kurcem po njemu. Mala je zagrizla jastuk i stenjala od zadovoljstva. Pogled na njeno malo lepo dupence i moj debeo kurac kako je razvaljuje me popali još više. Uhvatio sam je rukama za njene kikice i povukao joj glavu unazad. Time sam je još više i jače nabio na kurac.
– Tooo… oh… kako me dobro jebeš… nemoj da staješ… blizu sam…
Telo joj je krenulo da se trese u naletu *azma. Više nisam mogao ni ja da izdržim. Još jače sam je stegao za kike, povukao na kurac i počeo da je punim.
– Ahhh… kako ti je vrelo seme… ohhh… puni me…
Svršavali smo istovremeno. Ona je gotovo ludački drhtala od svršavanja, a ja sam pomahnitalo punio njenu guzu semenom. Osetio sam kako je klonula na jastuk. Izvadio sam svoj kurac iz njenog dupeta. Čmar joj je bio crven, umazan mojom spermom i razjapljen kao ogromna rupa.
Sručio sam se znojav pored nje na krevetu.
– Čoveče… – reče ona zadihano – kako je ovo dobro… moraćemo opet…
– Naravno… – odgovorih ja – trebala bi sada da kreneš dok nas neko nije video.
Mala ustade sa kreveta i na brzinu se obuče. Izletela je iz sobe lepršava kao da je do malo pre nije rasturao kurac u obe rupe.

Uhvatio sam priliku kada mala nije na rece*iji, odjavio se i otišao. Nisam hteo da rizikujem ponovo sex sa njom, niti da se vidim, bojeći se njene reakcije da nas ne otkrije. Ipak, ponekad ne treba prizivati djavola.
Uz prijatne vibracije mog Harleya, nastavio sam put dalje.
Što dalje od nje.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<