Ispovest jednog bisexualca – 69. Andrea

Route 66 prolazi kroz državu Texas njenim severnim delom koji je ujedno i najuži. Velike vrućine, zamor i dosta loša deonica puta prepunog rupa su me dobro izmorili. Zato kada sam ušao u grad Amarilo, rešio sam da tu provedem par dana i dobro se odmorim. Inače to je grad na severu Texasa, sa svim osobenostima te države, kao i puta koji prolazi kroz njega.
Provozao sam se malo kroz grad, čisto da razgledam i da ga malo bolje upoznam. Skoro svaki muški stanovnik ovog grada je nosio kaubojski šešir na glavi. Nakon pola sata vožnje i razgledanja, naleteo sam na jedan ba*a lepom baštom. Parkirao sam motor i seo u hladovini bašte. Naručio sam hladno pivo da sperem prašinu iz grla koju sam tokom puta nakupio.
Prvo pivo sam otresao odjednom, naručio drugo, i zavalio se da kuliram. Verovatno zbog velike vrućine, a i činjenica da je bila sredina dana, bašta je bila poluprazna.
Pažnju mi je privukla jedna kosooka lepotica koja je sedela sama na pa*tolova od mene. Delovala mi je prelepo sa tim malo zakošenim okicama i ravnom smedjom kosom koja joj je padala do ramena. Pila je neki sok i zamišljeno gledala negde u daljini. Ono što mi je privuklo pažnju kod nje je njena uniforma. Ja se inače palim na ribe u uniformama, naročito na medicinske sestre. Ova devojka je nosila neku uniformu za koju nisam mogao da pretpostavim čija je. Možda je radila i u nekom restoranu ili slično. U Americi je jako u trendu da svi zaposleni u jednoj firmi nose istu uniformu, najčešće sa logom firme u kojoj rade.
Iako mi je mala privukla pažnju, nisam imao ni snage, a ni volje da je startujem. Naročito, jer je svojim pogledom odavala osobu koja je opterećena nekim problemima. Ubrzo je ustala sa stola, ostavila pare ispod pepeljare i otišla uli*.
Nakon pet minuta sam ispijao svoje treće pivo i već zaboravio na nju.
Prošlo je više od dva sata kako sedim u bašti i počeo sam da osećam kako me četvrto pivo već polako hvata. Rešio sam da se raspitam za neki hotel, dok sam još u stanju da vozim motor. Kasnije mogu da razmišljam o nekom provodu i pijanstvu. Pozvao sam konobaricu da platim i pitam je za smeštaj. Ona dotrča sva nasmejana.
– Izvolite – reče ona.
– Da platim, i treba mi informacija za neki smeštaj na par dana.
– Nastavite ovom uli* pravo i na kraju sa desne strane je dobar motel.
– A hotel, nemate hotel? – upitah ja.
– Verujte mi da je taj motel bolji od mnogih hotela. Tamo mi radi rodjaka i znam da je super.
– Rodjaka…
– Da. Zove se Andrea. Recite da vas je poslala Bibi i daće vam supe*obu.
– Hvala. – rekoh i ustadoh sa stola ostavljajući dobru napojnicu.
Seo sam na motor i za tili čas bio ispred motela. Bio je to klasičan američki motel. Jedna velika niska dugačka prizemna zgrada sa puno vratiju kroz koje se ulazilo direktno u sobu. Spolja je izgledao sredjeno i novo. Parkirao sam motor i ušao kroz staklena vrata na kojoj je pisalo ”Office”. Prišao sam pultu i lupio po zvoncetu. Uskoro se iz zadnje prostorije pojavi ona. Devojka iz bara gde sam do malopre sedeo. Stajala je nasmejana u uniformi ispred mene. Ni traga onom zabrinutom pogledu iz bašte restorana.
– Izvolite – reče ona nežnim glasom.
– Treba mi Andrea… – rekoh ja.
– Ja sam, izvolite.
– Uputila me vaša rodjaka Bibi. Treba mi soba na par dana.
Ove moje reči na nju ne ostaviše nikakav utisak. Jednostavno se okrenula, skinula ključ sa zida, spustila ga na pult i gurnula mi knjigu da se potpišem. Stvarno sam bio umoran za bilo šta, te uzeh ključ i izadjoh napolje.
Soba je bila mala, ali čista i uredna sa velikim krevetom na sredini. Bacio sam sve sa sebe i uputio se u kupatilo.
Iznenadjenje…
Kupatilo je bilo ogromno i sa velikom kadom. Brzo sam pustio vodu da se puni kada i raspakovao stvari iz bisaga za koje sam mislio da će mi trebati ovih par dana. Odvojio sam prljav veš, sa namerom da kasnije nadjem neku perionicu.
Kada je već bila puna. Ušao sam lagano u toplu vodu koja je delovala kao melem na moje telo. Pripalio sam cigaretu i zavalio se da se malo opustim. Samo što sam popušio cigaretu i počeo da kuntam neko zalupa na vrata.
Nemoguće. Ovde nikoga ne poznajem. Mora da je neka greška. Medjutim, lupanje se i dalje nastavi. Neka lupa, shvatiće da je pogrešio ili će pomisliti da nema nikoga i otići.
Avaj, taj neko je bio ili vrlo uporan ili lud. Lupanje se sada još više pojačalo. Izašao sam iz kade i osvrnuo se oko sebe da dohvatim peškir. Medjutim, peškira nigde nije bilo. Krenuo sam tako go i mokar psujući na sav glas do plakara da tamo pronadjem peškir, medjutim, i tamo ga nije bilo. Neko je i dalje uporno lupao na vratima. Dohvatio sam neku moju majicu, ovlaš je obmotao oko struka i otvorio vrata.
Na vratima je stajala ona. Prelepa Andrea sa gomilom peškira u rukama.
– Izvinite, spremačica nije stigla da vam ostavi čiste peškire…
– Hvala – rekoh ja i pružih ruku da ih uzmem. Taj pokret rukom učini da mi se majica kojom sam bio opasan izmakne i padne na pod. Sada sam stajao skroz go i mokar ispred nje držeći u jednoj ruci krajeve peškira koje je ona držala u naručju.
– Uh, izvini… – rekoh zbunjeno otimajući joj peškire iz ruku i stavljajući ih ispred sebe. Pokušavao sam da sakrijem svoj ponos.
Ona me je pre toga odmerila od glave do pete, značajno zadržavši svoj pogled na moje medjunožje.
– Lepo – tiho je izustila, okrenula se i otišla ka rece*iji.
”Lepo?” pomislih zatvarajući vrata za sobom, znači da imam neke šanse. Vratio sam se u kadu i nastavio sa svojim oporavkom.

Veče. Pretoplo. Otišao sam do restorana u kome je radila Bibi i za večeru pojeo samo sladoled. Od vrućine mi se nije ništa jelo. Toliko je bilo toplo i neka zapara, da sam rešio da se vratim u sobu. Kupio sam uz put dovoljnu količinu piva i uputio se ka motelu.
Ušao sam u sobu i odmah otvorio jedno pivo. Pustio TV tek da nešto galami po sobi i osvrnuo se oko sebe, tražeći frižider da strpam ostalo pivo. Ne mogu da verujem. Nisu imali friz. Već me je hvatala muka od pomisli na mlako pivo. Ja sam pristalica one krilatice da je: ”Najgora kombinacija za jednog muškarca, toplo pivo i hladna žena”. U životu uvek treba da je obrnuto.
Izašao sam iz sobe i uputio se ka rece*iji da pitam Andreu, gde i kako mogu držati pivo hladnim. Ušao sam unutra i zatekao je kako nešto piskara.
– Helo. Reci mi kako mogu da ohladim pivo, pošto u sobi nema friza?
– Ledom. – reče ona kratko.
– Ne volim da pijem pivo sa ledom.
Ona se nasmeja i reče:
– Doneću vam led za 10 minuta u sobi, pa ćete shvatiti.
Šta li je mislila time, razmišljao sam dok sam išao ka sobi.
Nakon desetak minuta začuo sam lupanje na vratima. Skočih sa kreveta. To je bila ona. Otvorio sam vrata. Stajala je ispred i u ruci držala veliku posudu punu leda.
– Udji – pozvao sam je unutra i uzeo joj posudu sa ledom iz ruku.
– Pa ne znam, kasno je…
– Hajde udji da popijemo po jedno pivo.
Ona nesigurno udje u sobu i ja zalupih vrata za njom. Sela je na ivicu kreveta i ja joj dodadoh limenku piva. Nazdravili smo te je pitah:
– Ne mogu da se otmem utisku da ti nisam baš nešto simpatičan…
– Kako misliš?
– Pa svaki put kada se sretnemo ti si hladna kao ovaj led prema meni.
– Ima razloga, ali to nisi ti…
– Reci, podeli svoje probleme sa mnom…
– Skoro me je ostavio momak…
– Kakve ja imam veze sa tim?
– Bio je bajker, kao i ti…
– Pa dobro nismo svi isti…
– Da, ali me ti podsećaš na njega…
– Onda, pijem u ime toga da ga što pre zaboraviš…
– Živeli – reče ona i mi se kucnusmo limnkama.
Već posle nekog vremena, ja iz leda izvadih još po jednu limenku piva. Sada je razgovor izmedju nas tekao opuštenije. Čak je Andrea skinula sako i raskopčala par dugmeta na svojoj košulji uz opravdanje da joj je vruće. Prekrstila je svoje prelepe noge i u meni uzburka krv. Bila je preslatka ta mala azijatkinja.
Tako opušteni, pričali smo o svemu i svačemu. Sada se je ona raspitivala malo o meni. Ja sam joj pričao odakle sam i kuda sam krenuo.
Iako je bilo već dobrano iza ponoći bilo je jako toplo. Ta vrućina i alkohol učiniše da naš razgovor bude još opušteniji. Da bih bio što sigurniji da mi neće pobeći ja je upitah:
– Zar ne treba da se vratiš za pultom na rece*iji?
– Ne. Od ponoći radi kolega. Gazda stavlja muškarca preko noći da radi zbog bezbednosti.
– Odlično – rekoh ja veselo – to znači da si moja celu noć.
– Kako to misliš? – pocrvene ona.
– Pa družićemo se…
– Aha…
– A i šta ti je značilo ono danas ”lepo” kada si mi donela peškire?
– Pa lepo, znači lepo.
– Na šta si mislila konkretno?
– Na sve – reče tiho i spusti pogled na dole.
– I ti si lepa – rekoh ja.
– Eh… to kažeš samo tako…
– Ne… Stvarno tako mislim.
– Daj još po jedno pivo i ne lupetaj – reče ona tobiže ljutito.
Dodao sam joj limenku piva i seo na ivicu kreveta pored nje. Krevet se je malo ugibao pod mojom težinom i ona se malo nagnu na moju stranu. Tela nam se dodirnuše ramenima. Osetio sam kako je uzdrhtala. Spustio sam limenke sa pivom na pod ispred naših nogu i lagano je rukom pomilovao po kosi. Ona sklopi svoje lepe kose okice i prepusti se uživanju mog dodira. Iskoristio sam trenutak dok su joj oči bile sklopljene i poljubio je u usta. Nije se opirala. Naprotiv. Otvorila je svoja mala prelepa ustašca i primila moj jezik u sebe. Ljubio sam je nežno i lagano. Delovala mi je kao porculanska figurica i nekako podsvesno sam se bojao da ne budem grub prema njoj. Glasno je dahtala kroz nozdrve od uzbudjenja.
Položio sam je na krevet i pružio se sa strane pored nje. Nastavio sam da je ljubim. Levom rukom sam joj zadigao suknjicu i nežno je uhvatio za medjunožje preko gaćica. Izvila je telo i zastenjala od užitka. Ljubio sam je i istovremeno dražio joj pičkicu preko već uveliko vlažnih gaćica. Uhvatio sam je za rub gaćica i polako ih povukao na dole. Nogama mi je pomogla da ih skinem.
– Samo te molim ne skidaj me više… dovoljne su gaćice – reče ona tiho izmedju dva polju*a.
Nisam razumeo šta joj to znači, ali mi nije smetalo. Uhvatio sam je rukom za dlakavu pičku i polako joj zavukao prst u vlažnu utrobu. Tiho je jeknula i još više raširila noge. Dok sam joj prstom džarao po pičkici, drugom rukom sam lagano svlačio sebe. Trebalo mi je dosta vremena da se skinem jednom rukom, ali ona jedva dočeka da mi zgrabi kurac svojom malenom ruki*. Ja se namestih bolje kako bi joj moj kurac bio na dohvat ruke. Ona tada uze svoje gaćice i njima obavi moj kurac i poče da ga drka. Prijala mi je mekoća njenih gaćica na kurcu. Radila je to dosta dobro i odmah sam osetio da joj to nije prvi put.
Ustao sam i namestio se izmedju njenih nogu. Prislonio sam glavić svog kurca na ulaz u njenu dlakavu pičkicu i počeo polako da guram. Prvo joj je upao samo glavić. Zaklopila je okice, i rukom uzela svoje gaćice kojima je do tada drkala moj kurac. Prislonila je gaćice uz svoje lice, onjušila ih i stavila sebi u usta. Taj njen potez me napali i ja joj ga sjurih do jaja.
– Ahhh…. što je dobro… – kriknu Andrea.
Počeo sam da je tucam tako u misionarskoj pozi. I dalje je ležala obučena. Samo joj je suknjica bila odignuta na gore. Ja sam joj svoj kurac nabijao do kraja u pičku i lagano ga vadio napolje, pa opet unutra…
Ona je zubima držala jedan kraj svojih gaćica, dok je drugi kraj razvlačila rukom. Često je gaćice razvlačila sebi preko nosa i glasno udisala njihov miris. Krenuo sam jednom rukom da je kroz košulju uhvatim za sise, ali mi ona energično odgurnu ruku i ne dozvoli mi. Umesto toga, uzela je svoje gaćice i tutnula mi ih ispod nosa. Prvo sam osetio meku i nežnu tkaninu, a zatim miris. Predivan miris… koji me je palio. Gaćice su mirisale na nju. To je bila mešavina mirisa njene pičkice i blagog znoja koji ima svaka žena medju nogama. Taj miris je u meni probudio životinju i sada sa njenim gaćicama ispod nosa ja krenuh još jače da udaram.
Jebao sam je žestoko. Što sam je ja jače udarao, ona je još jače gurala i pritiskala svoje gaćice meni u lice. Izgleda da je cela ta scena i nju palila, jer je dahtala i ciktala na svaki moj udarac.
U jednom trenutku je ispustila gaćice i rukama me uhvatila za uši. Počela je da se trese i vrišti. *azam je počeo da joj prožima celo telo. Kako ju je *azam više drmao, tako je ona sve brže i jače trljala moje uši. Bridelo mi je u glavi i mudima. Osetio sam po mudima poplavu njenih sokova od svršavanja. I dalje mi nije puštala uši. Polako sam ga izvadio iz njene pičkice sa namerom da promenimo pozu. Medjutim, ona to nije shvatila tako. Mislila je da hoću da svršim, pa je naglo skočila sa kreveta, uhvatila me rukom za kurac i strpala ga sebi u usta. Progutala ga je u grlo do jaja. Pogled na moj kurac koji nestaje u njena mala usta na njenom prelepom licu koje me je posmatralo svojim kosim okicama me izbezumi.
Prvi mlaz sperme nije očekivala, ili bar ne u tolikoj količini. Andrea se zagrcnu i jedva proguta moj prvi udarac sperme. Za sledeći nalet semena je već bila spremna i vešto gutala sisajući mi kurac. Svršavao sam u njena usta obilno.
Na kraju me ponovo uhvati jednom rukom za kurac i obliza ga. Jezikom mi ga je očistila do poslednje kapi semena. Pružio sam se zadihan na krevetu pored nje.
– Moram da idem… – reče ona, ustade, navuče gaćice, spusti suknjicu i izadje iz sobe tako brzo da nisam stigao ništa reći.

Sutradan sam na rece*iji zatekao drugu žensku kako radi. Rekla mi je da Andrea ima slobodan dan. Uputio sam se ka restoranu u nadi da će mi njena rodjaka Bibi reći gde mogu da je nadjem.
– Ne znam… Rekla mi je samo da je danas slobodna… Ko zna gde je otišla… – reče mi Bibi.
Iako sam planirao da ostanem još koji dan, predomislio sam se. Nisam hteo ponovo da sretnem Andreu, naročito ne nakon ovog njenog neobjašnjivog nestanka i izbegavanja.
Krenuo sam dalje svojim putem.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<