Ispovest jednog bisexualca – 65. Evan

Tog dana, negde pre podne, smo nas četvorica krenuli motorima za Springfild. Njima je taj grad bio krajnje odredište, dok meni samo usputna stanica na dugačkom putu koji sam tek započeo.
Vožnja je bila super. Opušteno smo se vozikali i privlačili pažnju ljudi pored kojih smo prolazili. Neki su nam radosno mahali i pozdravljali nas, neki su sumnjičavo okretali glave od nas, a par puta sam primetio kako pojedine majke, uplašeno uvode malu decu u kuću.
Uz put smo napravili par pauza, gde sam glavna tema za sprdačinu bio ja. Momci nisu hteli da propuste priliku i malo me zajebavaju za moj medaljon i debelu Beti. Na kraju krajeva, većina njih je to isto prošla sa njom, a i jebi ga, bio je to ritual koji se morao ispoštovati, ako ni zbog čega drugog, onda ono zbog neznanja, sujeverja i na kraju zajebancije…
Stigli smo u Springfild. U jednom bajkerskom baru smo popili pivo i momci su otišli svojim putem. Ostao sam sam za stolom da dovršim piće i odlučim šta i kako dalje.
Popio sam piće, izašao iz bara i…
Sranje…
U tom trenutku je na parkingu jedan kombi išao unazad. Vozač nije video moj motor i udario ga. Nije bio to neki jak udarac, ali dovoljan da obori motor koji je pao na zemlju. Vozač naglo zakoči i iskoči iz kombija.
Bio je to jedan debeli brka, koji kad vide da je udario motor, poče da se izvinjava i objašnjava mi nešto na brzinu. Ja ga pola nisam razumeo, već sam klečeći pokušavao da ustanovim šta je polomljeno na motoru.
Srećom, udarac nije bio jak i na motoru je stradao samo retrovizor. Uz vozačevu pomoć mi podigosmo motor i ja ga upalih da vidim da li i kako radi. Sve je bilo u redu. Vozač kombija, vidno uplašen, sve vreme mi se izvinjavao i molio da sve prodje u redu. Delovao je kao neko ko je već imao lošeg iskustva sa bajkerima. Na kraju otrča do kabine vozača i izvadi neke papire. Mahao je rukama, pokazivao mi, da bi se na kraju potpisao na neki papir, tutnuo mi ga u ruke, seo u kombi i nestao u prašini.
Stajao sam tako na parkingu kraj puta pored motora sa papirom u rukama koji mi je dao vozač. Sve se desilo jako brzo, da nisam uspeo da pohvatam šta se desilo.
Začuo sam škripu točkova i pogledao na put. Sa druge strane puta je bila benzinska pumpa i sa nje je krenuo uz škrupu točkova jedan auto. Napravio je polukružno i stao pored mene. Bio je to sivi Porše kabriolet. Za volanom je bio gospodin u odelu. Imao je bradu staru dva dana i namešten poslovni osmeh na licu.
– Gospodine… – obrati se meni – sve sam video. Ja vam mogu pomoći.
– Kako?
– Ja sam advokat.
Samo mi još advokat fali, pomislih. Zameniću negde retrovizor uz put i gotovo. Kakvi sudovi i advokati.
– A kako to meni može pomoći advokat – rekoh ironično – možda honorarno opravljate retrovizore.
On se nasmeja i pokaza svoje bele savršene zube.
– Naravno da ne – reče on i pokaza na papir koji sam držao u rukama – čovek vam je dao polisu osiguranja i to je dovoljno.
– Mislite na ovo – rekoh ja mašući papirom.
– Da. Time ćemo rešiti problem za pet minuta. Nego bolje je da to obavimo kod mene u kancelariji. Vozite za mnom.
– Ok. – Seo sam na motor i krenuo za advokatovim kolima. Brzo smo stigli do njegove kancelarije.
Podrumska hladnoća koju je stvarala klima me malo opusti. Advokat zalupi vrata za nama i reče:
– Ja sam Evan. Biću vaš advokat, ako se vi slažete. Dajte mi vaša dokumenta.
– Šta ja dobijam time? – upitah vadeći papire i pružajući mu ih.
– Dobijate to što će vam za pa*ati motor biti opravljen i opran, je*te pretpostavljam na proputovanju. Isto tako, za par dana će vam leći pa*totina dolara odštete na vaš račun. Naravno, u toj situaciji mislim da vas neće interesovati šta ja time dobijam.
– Odgovara.
– Odlično, potpišite se ovde – reče on sav ozaren.
Dok sam ja čitao i potpisivao dokumenta Evan je obavio par telefonskih poziva. Dogovarao je popravku mog motora kao i uslove odštete sa osiguravajućim društvom. Nakon desetak minuta on spusti telefonsku slušalicu i zadovoljno protrlja ruke.
– Sve smo završili i brže nego što sam se nadao – reče on.
– Šta to znači?
– Motor će vam biti gotov za pa*ati i vi ćete moći da nastavite vaše putovanje. Novac će vam do ponedeljka biti na računu. Jeste li sada za jedno piće?
– Može. Prijalo bi mi jedno na brzaka.
– Opušteno – reče on – danas nemam više obaveza i možemo se opustiti uz piće dok motor ne bude gotov. Odakle ste?
– Iz Evrope.
Onda sam ja počeo svoju priču, ko sam i kako sam se obreo u njegovom gradu. On je za to vreme natočio piće i mi nazdravismo.
– Interesantno – reče on na moju priču – nego neće vam smetati da se malo raskomotim. Užasno je vruće danas.
– Neće.
– I šta je bilo dalje? – upita on vidno zainteresovan za moju priču.
Ja nastavih da mu govorim, a on prvo olabavi kravatu i skinu sako. Zatim je otkopčao košulju do pola i pokazao mi maljave grudi. Seo je na stolicu i zavukao ruku sebi ispod košulje. Malo se je protrljao i počešao, a ja zabalavih. Tek tada sam postao svestan da je Evan jedan zgodan primerak muškarca. Rešio sam da malo flertujem i vidim šta će biti. Imao sam vremena na pretek, a i prijalo bi mi malo sexa.
Nastavio sam sa pričom, a Evan nam dopuni novu turu pića. Sada sam svoju priču začinio i sa malo erotike shvativši da je Evan željan avantura. Delovao je kao neko ko od dugogodišnjeg studiranja i rada kao advokat, sebi nije mogao da priušti puno provoda u životu. Igrao sam na tu kartu.
On je sve vreme gutao moju priču otvorenih ustiju. Da bih bio sasvim siguran u njegove namere, prilagodio sam svoje ponašanje tome. Sve vreme dok sam mu pričao, kao slučajno sam se hvatao za kurac i nameštao ga. To sam radio u trenutcima kada sam mislio da on ne gleda, ali tako da mu ostavim dovoljno da vidi šta radim. U jednom trenutku on se je obliznuo i naslutio mi da sam na pravom putu.
Onda mi je on pričao o svom dosadnom advokatskom životu i da je jedina stvar na koju se ne žali, zarada. Ja u tom trenutku namerno ispustih cigaretu koju sam vadio iz paklice. Sagnuo sam se da je dohvatim sa poda, i pri tom namerno natrtio svoju guzu. Namestio sam guzu u položaj koji je veoma zgodan da mi neko zabije kurac otpozadi. Uspravio sam se, i ugledao Evana kako ukočeno zuri u mestu na kome je do malopre bila moja guza. Napravio sam se mutav i podigao čašu da nazdravimo. On se malo odiže i ja primetih izmedju njegovih nogu da je napaljen. Jasno mu se ocrtavala budža.
– Ja inače gajim simpatije prema bajkerima – reče on kroz priču.
– Stvarno – naivno ću ja – a što?
– Pa to su uglavnom momci koji znaju šta hoće u životu. Hrabri, nezavisni, odlučni…
– Jebozovni – ubacih ja naglo.
– … jebozovni… – reče on po inerciji i zaćuta.
Gledali smo se u tišini oči u oči neko vreme. Evan prvi spusti pogled na dole i tiho upita:
– I šta sad?
Osetio sam strah u njegovom ponašanju i glasu. Zato brzo odgovorih:
– Ništa. Mogli bi još da se raskomotimo.
Pogledao me je sa neveri* u očima. Ustao je i bez glasa počeo da skida pantalone. Ostao je samo u raskopčanoj košulji i čarapama. Krenu ka vratima kancelarije da ih zaključa i upita me:
– Kako si znao?
– Nisam. Pretpostavio sam, a i svidjaš mi se…
– I ti meni.
Prišao mi je i pomogao da se skinem. Bio sam skroz go. Evan kleknu na pod i uhvati me za kurac. Polako ga je stavio sebi u usta i počeo da puši. Nevešto je to radio. Videlo se da nema mnogo iskustva i znanja, ali nije mu se moglo prebaciti da ne voli kurac. Sada ga je već halapljivo sisao i gutao. Nije mogao da ga proguta celog, ali je meni i to bilo dovoljno. Onda mi je uhvatio kurac rukom i prislonio ga uz moj stomak. Spustio se je još niže i počeo da mi liže jaja. Sisao ih je i lizao, a ja sam uživao. Prijao mi je njegov jezik i dah na mojim mudima.
– Dodji – reče Evan i ustade. Poveo me je ka drugom kraju sobe gde je bio neki trosed. Evan sede sa golom guzi* na naslon za ruke na krevetu. Onda se zavali unazad i pade na krevet. Noge mu odleteše u vis i on ih raširi. Ležao je ledjima na krevet, a naslon za ruke mu je bio ispod guzice. Time mu je guza bila dobrano odignuta i na izvolte meni. Kleknuo sam, rukama mu raširio noge i podarih mu dobar liz po mudima i čmaru. Želeo sam da mu jezikom podmažem guzu za jeb. Evan je stenjao i dahtao. Rukama se je držao ispod kolena i širio svoje noge. Gurao sam mu jezik u čmar i tucao ga njime. Guza mu je imala blagi miris znoja. Kad sam ga ovlažio dobro ja se uspravih i namestih vrh glavića na njegov ulaz. Pritisnuo sam lagano i počeo da mu ulazim u dupe. Prodirao sam nežno i cepao mu čmar. Evan je samo ubrzano dahtao sklopljenih očiju i uživao u prodiranju mog kurca u njegovu utrobu. Kada sam mu ga stavio do pola, on poče da mi stiska kurac svojim čmarem. Oho, pomislih, ovde je bio iskusniji nego što se pušenja tiče. Uhvatio sam ga za potkolenice i ostatak kurca mu nabio do jaja. Kriknuo je od bolnog zadovoljstva. Raširio je noge najviše što je mogao i omogućio mi duboko prodiranje odozgo. Prijala mi je vrelina njegove guze. Stajao sam tako neko vreme, nabijen do kraja u njemu, a onda počeo polako da ga vadim. Evan je stenjao i vidno uživao u svemu tome. Izvadio sam kurac skoro do kraja i onda ga ponovo nabih nazad u njegovu utrobu. Evan ponovo kriknu i tiho reče:
– Jebi me… ah… što mi to prija…
Sada, kada se je njegov čmar opustio do kraja, krenuo sam da ga tucam. Vadio sam kurac do kraja i silovito ga nabijao nazad u njegov otvoreni čmar. Udarao sam kao singerica ne štedeći ni sebe ni njega. Obojica smo uživali. Jebao sam ga tako silovito, da ni klima nije pomogla, pa smo obojica počeli da se znojimo. Uhvatio sam ga za kurac i počeo da mu ga nadrkavam dok sam mu moj nabijao do jaja, silovito u bulju. Evan je širom otvorio svoja usta i dahtao na sav glas. Osetio sam da je blizu i ja ubrzah ritam. Brže sam nadrkavao njegov kurac i još brže mu nabijao svoj. Primao ga je junački. Iako je bio u dosta neudobnom položaju, izgleda da mu to nije smetalo da uživa u probadanju mog kurca.
Počeo je da stenje još jače i da se trese. Iz njegovog kurca krenu da šiklja sperma. Prva dva mlaza završiše u njegovim ustima i on nesvesno poče čmarom da steže moj kurac u sebi. Tada sam se i ja počeo prazniti. Prvih nekoliko mlazeva semena našpricah u njegovo dupe, a onda ga izvadih napolje i počeh da ga prskam po licu i grudima. Istovremeno su ga zalivala dva kurca sa spermom. Njegov sopstveni koji je privršavao sa prskanjem i moj, kojim sam ga odozgo zalivao spermom.
Smirili smo se i zadihani ostali tako. On da leži, a ja da stojim pored kreveta. On se nasmeši, i rukama razmaza mešavinu moje i njegove sperme sebi po grudima i licu. Zatim pogleda u svoju umazanu šaku i oliza ostatke sperme sa nje.
Odmakao sam se i seo u fotelji. Evan ustade sa kreveta i poče da zakopčava košulju. Seo je preko puta mene u fotelji i nasuo nam po još jedno piće. Nazdravili smo.
Tada je zazvonio telefon i on se javi.
– Gotov ti je motor – reče on.
– Odlično. Gde i kada ga mogu pokupiti.
– Tu je ispred kancelarije. Dovezli su ga momci iz servisa.

Oprostio sam se od Evana i nastavio put. Sledeća stanica je bio St Luis. Nekoliko dana kasnije mi je na račun leglo skoro hiljadu dolara. Nisam bio siguran da li su svi novci bili od naplate osiguranja, ili je Evan nešto tu dodao kao zahvalnost za dobar jeb koji sam mu podario.
U svakom slučaju, mislim da smo obojica bili zadovoljni.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<