Ispovest jednog bisexualca – 63. Witni

Nakon burno provedene noći sa Samantom, ostao sam celo pre podne u sobi hotela i odmarao.
Ustao sam, istuširao se i spremio da izadjem napolje i negde ručam. Brzo sam pronašao mesto koje je bilo nešto izmedju fast-food-a i kalsičnog restorana. Klopa je bila topla i dobra, jedino je bio problem što nisu točili alkohol. Morao sam pronaći neko mesto i zaliti dobar ručak sa par krigli piva.
Iza ćoška sam nabasao na jedan od mnogobrojnih bajkerskih kafea. Ušao sam i zatekao polupraznu salu. Naručio pivo, zapalio cigaretu i počeo da kuliram.
Povremeno bi neko ušao ili izašao od gostiju iz kafića. Sve su to bili uglavnom likovi iz bajkerskog sveta. Onda je usledilo iznenadjenje.
U kafić je ušla ona. Visoka, mršava, sa kratkom plavom kosom. Bila je obučena kao poslovna žena. Crne pantalone i crni sako. Ispod je nosila belu košulju sa crnom kravatom. Na nogama je imala cipele sa visokom punom štiklom. Na glavi je nosila sunčane naočari sa velikim okvirom. Sve na njoj je delovalo poslovno i skupo.
Zastala je malo na ulazu, pogledala po kafani u uputila se ka meni. Sela je odmah za susedni sto. Sela je tako da smo oboje gledali u istu stranu. Ja bacih krišom pogled ka njoj i shvatih da je to jedna veoma zgodna i lepa žena u svojim četrdesetim.
Odmahnuo sam glavom i dohvatio se svog piva. Ipak je to bila riba izvan moje lige. Verovatno je čekala nekog japija u skupom mercedesu ili jaguaru, samo mi nije bilo jasno šta radi ovde. Ipak je ovo, pored toga što je bila bajkerska kafana, bilo mesto daleko ispod nivoa mesta koje jedna takva poslovna žena posećuje.
Izvadila je tanku dugačku cigaretu iz svoje skupocene torbice. Stavila je u usta i značajno pričekala. Brzo sam se snašao, poskočio sa stola i prišao da joj pripalim.
– Hvala – reče ona dubokim glasom i pogleda me preko naočara.
– Nema na čemu – odgovorih ja i nabacih svoj najbolji osmeh koji sam imao – verujem da sam time zaslužio da vas počastim jednim pićem.
Ona ništa ne reče, nego mi samo glavom pokaza da sednem za njen sto. Spustio sam guzicu na stolicu kraj nje i mahnuo konobaru da naručim piće.
Kad nam je konobar doneo piće za sto i udaljio se, pokušao sam da zapodenem neki razgovor. Ona je samo ćutala, ispijala piće i gledala u čašu ispred sebe. Nije mi bilo ništa jasno do trenutka kada se okrenula i počela tiho da priča.
– Nemoj ništa da govoriš, nego samo ćuti i slušaj me šta ću ti reći. Na kraju od tebe očekujem da mi odgovoriš samo sa jednim kratkim da ili ne.
Ćutke sam klimnuo glavom i ona nastavi.
– Ja na ovakva mesta zalazim povremeno samo sexa radi. Treba mi neko ko će dobro da me izjebe i da ga nikada u životu više ne vidim. Ukoliko pokušaš da mi posle toga praviš probleme, imam novaca i načina da ti zagorčam život i proklinješ dan kada si me upoznao. Znači, nema ljubavi, emocija, usluga, para ni bilo čega drugog osim sexa. Ako ti odgovara čekam te u autu ispred. – reče ona ostavi novčanicu od 10 dolara na sto za piće i ustade.
Nisam ni stigao da klimnem potvrdno glavom. Znala je ona da ću pristati. Izašao sam iz kafane i ispred je čekao crni veliki auto sa zatamnjenim staklima. Krenuo sam ka autu nesiguran da li je to to, i čim sam prišao zadnja vrata se otvoriše. Ušao sam unutra. Ona je sedela na zadnjem sedištu, pušila svoju tanku cigaretu i u ruci držala čašu pića. Limuzina je krenula. Unutrašnjost auta je bila velika i udobna kao moja dnevna soba. Krenuli smo u nepoznatom pravcu.
– Momče – reče ona ispuštajući dim od cigarete – da ponovimo. Ovi moji sa kojima se družim i radim su u krevetu uglavnom mlitavi i mlakonje. Treba mi muško da me rasturi od kurca. Nemam prema tebi nikakve obaveze nitu ću tražiti nešto drugo od tebe. Posle sexa, moj vozač će te vratiti gde sam te i pokupila.
– Sve je to meni jasno – progovorih sada ja po prvi put – samo ima jedan problem.
– Koji?
– Moje pravilo je da ne idem u krevet ni sa kim kome ne znam ime.
Nasmešila se.
– Vitni. To je dovoljno za sada. Kako se ti zoveš?
– Dule.
– Čudan ti je akcenat. Odakle si?
– Evropa.
– Samo se nadam da i vi evropljani niste mlakonje.
– Neću vas razočarati, bićete zadovoljni.
– Oho… dosta samouverena izjava.
Limuzina je stala. Vozač istrča napolju i otvori vrata da Vitni izadje. Ja sam kao svaki balkanac izašao sam iz kola. Bili smo ispred jedne ogromne kuće u nekom otmenom kvartu. Vitni me odvede u jednu prostoriju za koju sam po nameštaju shvatio da je neka vrsta njene radne sobe. Ona sede na stolicu, bezobrazno odiže jednu nogu i prebaci je preko naslona za ruke. Sedela je tako u pantalonama rasčepljena na stolici.
– Sipaj nam piće – reče ona skoro zapovedničkim tonom.
Nasuo sam po piće i prišao do nje i dodao joj čašu. Ona je i dalje sedela dok sam ja stajao. Mislim da je bila svesna toga kako deluje na muškarce i koristila tu svoju blagu domino crtu. Popismo žestinu naiskap i ona spusti čašu na sto. Uhvatila me je rukom za kaiš i privukla bliže sebi.
– Da vidimo čime raspolažeš – reče ona i poče da mi otkopčava kaiš.
Stajao sam tako da joj je moj šlic bio tačno u visini njenog lica. Otkopčane pantalone spadoše na pod i ona sada obema rukama svuče moje boxerice i moj poludignuti kurac joj ispade pred lice.
– Oho… nije loše… nije loše… obećava… – oduševi se ona.
Uhvatila me je jednom rukom za muda, a drugom za kurac i tako poludignutog ga uzela u usta. Čim je osetio toplinu njenih ustiju kurac poče da mi se diže. Ona poče mumlajući da ga sisa. Dok mi je sisala kurac ja sam otkopčavao sebi košulju i bacih je na pod. Sada sam stajao skroz go kraj nje koja je i dalje obučena sedela u stolici. Dugo mi je oblizivala glavić dok nije uzela moj kurac i celog ga progutala u grlo. Trnci mi krenuše duž kičme. Zatim izbaci moj kurac iz usta i prilepi mi ga uz stomak. Sada je krenula da mi liže jaja. Usnama dohvati jedno jaje i nežno ga usisa.
Nakon toga, ponovo se vratila na moj kurac i nastavila da ga puši. Polako je ustala klečeći sa stolice i počela da se svlači. Dok se svlačila sve vreme nije ispuštala moj kurac iz usta. Kad god bih pokušao rukama da je dodirnem ili pomilujem, ona bi ćuteći, punih ustiju mog kurca, odguravala moje ruke. Ne znam zašto, ali nije mi dozvoljavala da je dodirujem.
Kada je konačno bila skroz gola i pokazala mi svoje vitko telo, ona ustade. Pogleda me značajno u oči i okrenu mi ledja. Presavila se preko radnog stola, uhvatila rukama svoj guzove i snažno ih raširila. Njena pička ispade napolje i zinu u iščekivanju mog kurca. Znao sam šta treba činiti. Prišao sam, prislonio glavić na ulaz i krvnički joj ga nabio do jaja. Vitni vrisnu i još jače se nabi na moj kurac. Kakva je to drolja bila. Rešio sam tog trenutka da ću dati sve od sebe da je razbijem od kurca.
Ona se je sada uprla rukama o sto i pružala otpor mojim snažnim udarcima. Jebao sam je snažno i grubo. Držao sam je za kukove i nabijao joj ga do jaja. Ona je samo tiho stenjala i povremeno bi ciktala. Toliko joj je prijala moja grubost da je i ona sama svojom guzom naletala na moj kurac. Nekoliko puta je šljapih rukom po guzi, na šta ona zadovoljno vrisnu. Shvativši da joj to prija, nastavio sam sve češće i jače da je udaram po guzi. Vremenom joj je guza bila crvena od mojih udaraca.
Odjednom Vitni poče glasno da vrišti i da se trese. Krenula je da svršava, a svršavala je kao kobila. Kurac i muda su mi bili mokri od njenih sokova. Tresla se i drhata celim telom dok joj je *azam prožimao telo. Klonula je mlitava na sto i bučno dahtala.
– Doba*i… – reče ona zadihano.
– Čekaj, tek sam krenuo – rekoh ja i izvadih svoj tvrdi kurac iz njene pičke.
Prislonio sam glavić na njen braonkasti čmar i počeo da guram. Ona je samo još više istrtila svoje dupe. Ugurao sam ga do pola i ona vrisnu, što od bola, što od zadovoljstva.
– Ah… lakše malo majmune…. – zavrišta ona.
Šta lakše, pomislih ja i krenuh opet grubo. Nabijao sam joj ga u guzi sa istom žestinom kao malo pre u pičkici. Njen se je čmar brzo privikao na moju kurčinu i ona je sada zadovoljno ciktala. Kurva se je podjednako dobro jebala u dupe, kao i u pičku. Ponovo sam joj ga krvnički nabijao. Radni sto pod nama je škripao i ozbiljno pretio da se polomi. Osetio sam kako mi sperma kreće iz muda. Ubrzao sam svoje pokrete, snažno je stegao za guzove i počeo da se prosipam u njoj. Prosipao sam ogromnu količinu vrele sperme u njenu guzu. Ona zavrišta i *azam joj ponovo protrese telo.
Izvadio sam svoj kurac iz njene guze i seo na stolici zadihan. Ona se uspravi i reče:
– Idi istuširaj se pa da se pozdravimo.
Rekla je to tako hladno, kao da me ne poznaje, a ne da smo se do malopre jebali kao životinje. Ustao sam i otišao na tuširanje. Kada sam izašao, ona je bila ogrnuta svilenim kućnim mantilom.
– Ja idem sada da se istuširam. Vozač te čeka dole da te vrati nazad. Ne bih volela da te zateknem ovde kada izadjem sa tuširanja – reče kučka hladno i bez reči pozdrava ode u kupatilo.
Obukao sam se i izašao iz vile. Seo sam u limuzinu i pripalio cigaretu. Odjednom začuh glas vozača na spikerfonu.
– Gospodine. Gospodja je insistirala da se poslužite pićem. Izričito je to zahtevala.
– Ok – rekoh i otvorih mali bar izmedju sedišta. Izvadio sam bocu sa pićem i video neku ceduljicu zalepljenu na nju. Nasuh piće i odlepih papirić. Otvorio sam ga i pročitao. Pisalo je:
”Veoma si dobar. Dugo me niko ovako dobro nije izjebao. Hvala ti za divno popodne. Nadam se da razumeš moje principe. Cmok.” Ispod je stajao otisak njenih usana od ruža.
Umotao sam papirić i stavio ga u džep kao uspomenu.
Stigli smo i ja izadjoh iz auta.

Uopšte nisam znao da opišem kako sam se osećao. U jednu ruku kao veliki jebač, a u drugu kao neki iskorišćeni žigolo, samo što ja nisam bio plaćen za svoju uslugu.
Ma ko ga jebe. Bar je sex bio žestok i dobar.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<