Ispovest jednog bisexualca – 6. Hasan

Hasan je bio Turčin iz Prizrena. Lep naočit momak. Imao je 23 godine i za svoje studije i izdržavanje je zaradjivao kao raznosač mleka.
Za njega su u kraju kruzile dve priče. Prva, da mu nijedna devojka nije davala jer je musliman, pa je zbog toga zavoleo dečake. I druga priča, da je gej pa ga zato devojke ne žele. Čak se pričalo da je u vezi sa jednim feminiziranim Markom, je*u često vidjani zajedno.
Hasan je jednom mesečno sakupljao novac za mleko. Te nedelje, majka nije imala pare jer joj je kasnila plata, pa zamoli Hasana da je pričeka.
Nakon par dana, pozva me majka u kuhinju i pružajući novac reče:
– Sine, ja idem da radim, a ti odnesi ove pare Hasanu za mleko.
– Hoću.
Majka izadje, a ja sam već smislio šta ću. Rešio sam lično da se uverim koliko ima istine u pričama o Hasanu.
Brižljivo sam uradio klistir, obukao sexy bermude bez gaća i krenuo ka Hasanovoj kući. Ubrzo stigoh. Ušao sam u dvorište, prošao kroz mirišljavi veš koji se sušio i pokucao na vrata. Vrata mi otvori Hasan go do pojasa, samo u sportskom crvenom šorcu. Imao je lepo snažno telo.
– Ćao. Poslala me majka da ti dam pare za mleko.
– Hajde udji – reče i širom otvori vrata.
Ušao sam u malu prostoriju koja je bila sve, i kuhinja i spavaća i dnevna soba. Sedosmo za stolom i Hasan izvadi iz fioke svesku i olovku. Počeo je da lista. U sobi je mirisalo na kolonjsku vodu iz berbernice. Sa police se tiho čula muzika sa tranzistora.
– Aha, evo! – reče Hasan i poče nešto da zapisuje. Ustao sam da bih kao lakše izvadio pare iz dzepa. Pritom sam naslonio muda i karu na sto kako bi se lepše ocrtali preko šorca. Gurnuh ruku u dzep po novce i počeh namerno da muljam muda i kitu kao tobož tražim pare. Hasan podiže pogled sa sveske i tajanstveno se nasmeši. Nisam mogao da razaznam šta mu taj osmeh znači i bojeći se greške, ćutke izvadih ruku iz dzepa i pružih mu novce.
– I šta ti misliš sada? Da uzmem taj novac koji si muljao po mudima? – upita Hasan i dalje uz zago*nan osmeh.
– Pa ne znam. – Rekoh zbunjeno. – Novac je novac.
– A bi li ga ti uzeo od mene da sam ga tako muljao po mudima ceo dan?
Nisam znao šta da kažem. Ako je Hasan gej u redu, ali ako nije… Problemi. Reših da rizikujem.
– Bih.
– A ako sam ga trljao oko kurca?
– I tada bih.
– Ili ti je puno stalo do novca, ili do kurca.
– I jedno i drugo.
– A do čega ti je više stalo? – upita Hasan i poče polako da ustaje sa stolice.
– Sada do kurca – rekoh smelo.
– Da li ovakav kurac može da prodje? – Upita Hasan i palčevima svuče prednji deo šorca. Iz gaća ispade mlitava kurčina veličine pacova. Sva je bila u venama i imala je ogromni ljubičasti obrezani glavić.
Primetivši moje iznenadjenje i oduševljenje na licu, Hasan upita:
– I šta sad?
– Sada ću se igrati malo sa njim, ako se slažeš…
Hasan nemo klimnu glavom i ja pridjoh. Uzeo sam ga u jednu ruku. Osetio sam njegovu težinu. Toplo, sundjerasto tkivo mi ispuni šaku. Hteo sam da ga prodrkam, ali nije bilo kožice.
– Slobodno ga mazi i trljaj – rece Hasan shvativši moju zbunjenost.
Počeo sam da mu drkam. Krenuo je da mu se diže. Hasan zabaci glavu unazad i prepusti se uživanju. Sagnuo sam se u visini njegovog kurca. Hasan je i dalje stajao izmedju stola i stolice. Sada mu se kurac digao u punoj snazi. Bio je to komad debeo kao moja ruka u zglobu, a dugačak bar 23-24 cm. Naslonio sam levo uvo na njegov ravan stomak, a desnom rukom ga uhvatio za jaja. Levu ruku sam mu zavukao iza ledja u gaćice i počeo da mu mesim polutke. Prineo sam glavić ustima i polako ga usisao. Bilo je teško, jer je bio veličine loptice za tenis. Imao je jako ukusan kurac. Mumlao sam i uživao u dudlanju Hasanovog kurca, dok je on dahtao u zanosu. Tada je Hasan zavukao ruku u moje gaće i počeo srednjakom da mi mazi guzni procep. Sve više se je zadržavao oko mog čmara, da bi mi na kraju zavukao prst. Uterao mi je pola prsta i počeo kružnim pokretima da ga vadi i stavlja. Kita mi se nadigla do pucanja. Niko me do sada nije ovako dobro prcao prstom. Napalio sam se. Odmakoh se dahćući i počeh da se skidam.
– Kako želis da te tucam? – Upita Hasan dok se je skidao.
– Ja bih da ti nasednem polako. Dok se ne razradim malo. Velik ti je. Posle ćemo kako hoćeš.
– Važi. – reče Hasan i sede u stolicu.
Prišao sam mu i opkoračio ga. Uhvatio sam ga otpozadi za kurac i počeo polako da nasedam. Zabolelo me kada mi je glavić ušao. Zastao sam tako i počeo lagano da vrtim guzom u krug kako bi mi se čmar raširio. Kad me je bol minuo nastavio sam polako da se nabijam. Počeo sam da ludim od zadovoljstva. Hasanov mi je kurac cepao čmar. Ulazak svakog milimetra njegovog kurca u moje dupe mi je nanosio lepi, bolni osećaj razaranja. Razaranja kakvo vam može na*i samo moćna tvrda kurčina. Kad sam naseo do pola kurca, nisam mogao da izdržim više. Svršio sam kao vulkan. Hasan bi iznenadjen mojim svršavanjem. Pogotovo što ni on, a ni ja nismo pipnuli moj kurac. Samo je krenuo da prska spermu po našim grudima.
– Šta bi? – Upita on začudjeno.
– Nista srećo… Ah… – rekoh, nastavljajući da se nabijam na njegov kurac. – Lepo mi je… Oh,..
– Onda uživaj.
– Hoću… Ah… Daj mi ga do jaja, ljubavi…
Tada sam naglo naseo na ostatak njegovog kurca. Obojica smo glasno kriknuli od bolnog zadovoljstva. Zastali smo na tren. Bio je ceo u meni. Rukama mi je trljao ledja dok sam drhtao od lepote. Počeo sam da mešam napred nazad. Njegov mi je kurac razarao čmar. Odjednom Hasan ustade sa stolice. Učinio je to sa lakoćom. Iako sam se držao za njega rukama i nogama, a on me rukama podupirao i širio guzove, imao sam osećaj da visim zaboden na njegovom kurcu. Čak i kad bih ga pustio, ostao bi tako zaboden. Napravio je korak i polako me spustio nauznak na krevet, ne vadeći kurac iz mene. Odigao mi je noge i stavio ih na svoja ramena. Tada je krenuo tornado. Počeo je snažno i brzo da me jebe. Prva dva tri udarca su me malo zabolela, a onda slast. Hasan je jebao kao lud, a ja na devetom nebu. Ponovo svršavam. Sperma mi prska po grudima. Prvi mlaz mi pada na lice pored ustiju. Jezikom se oblizujem i ližem svoju spermu. To Hasana izludjuje i počinje još jače da me jebe. Rastura me svojom ogromnom kurčinom, ali ja to i želim. Odjednom vadi kurac iz mog dupeta, prilazi mi i nadrkava toliku kolicinu semena u usta da je malo falilo da se ugušim.
Hasan je pao po meni dahćući. Prijalo mi je njegovo vrelo, znojavo telo po meni.
– Dugo se nisam ovako dobro izjebao sa nekim.
– I meni je prijao tvoj kurac.
– Mogu ti reći da si prava kurvica. Retko ko, čak i medju ženama primi ceo moj kurac.
– Falio mi je još koji centimetar – našalih se, na šta se obojica nasmejasmo.
– Onda nisi kurvica nego kurvetina. Kurvetina koju ću uvek sa zadovoljstvom jebati.
– Možes da me guzis kad god poželis. Uživaću.

Hasan me je jebao još nekoliko puta. Posle par meseci mu je umro otac i morao je da napusti studije i vrati se u Prizren.
Nikada više nisam čuo za njega.
Šteta.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<