Ispovest jednog bisexualca – 55. Danica

Zima je. Nema puno šetanja, kretanja, a samim time i kontakti medju ljudima su sve redji. Verovatno je to bio razlog zašto već neko vreme nisam bio ni sa kim u krevetu. Naravno, tu je moj spasitelj. TV kanal sa oglasima. Pijuckao sam pivo u svojoj omiljenoj fotelji i pratio oglase. Pažnju mi privuče jedan u kome pozorišna glumica iz Beograda traži mušku osobu za vatreni sex za jednu noć. Uzeo sam telefon i nazvao broj sa ekrana. Javio mi se prijatan ženski glas, baš onakav kakav imaju glumice, ili sam to ja utripovao.
– Alo.
– Dobro veče. Ovde Dule. Zovem u vezi vašeg oglasa.
– Danica kraj aparata. Za početak, imate prijatan glas.
– Hvala – dobar početak pomislih – i meni se vaš glas dopao.
– Opišite malo sebe Dule, ali moliću vas bez preterivanja…
Veoma brzo smo prešli na ”ti” i složili se u mnogo čemu. Ono što je oboma bilo najvažnije je to da nam je trebao provod i sex za jedno veče, bez nekih obaveza. Na kraju razgovora me je pozvala da dodjem do nje u Beograd, ali kad sam joj rekao da nemam prevoz i da će to dugo trajati, posle malo premišljanja, reče da će ona doći do mene.
Pa*ati od razgovora već smo sedeli na Tvrdjavi u prijatnom restoranu i večerali uz kvalitetno vino. Danica je bila 30-to godišnja glumica. Bila je veoma lepa i atraktivna, a razlog što je dala oglas je zato što od putovanja i posla ne stigne da upozna nikoga, a pri tom još voli promiskuitet.
– Nisam osoba koja bi se vezala za jednog muškarca – reče mi i otpi gutljaj vina.
Uskoro se je naš razgovo*veo na temu zbog koje smo se uopšte i sastali. Ono što mi je veoma odgovaralo je to, što je, za razliku od mnogih žena, otvoreno i opušteno pričala o sexu. Bila je to jedna zrela žena, koja zna šta želi i nudi u krevetu. Naravno, mnoge stvari koje volimo ili ne volimo u sexu su nam se podudarale. Njena izazvona pojava, kao i razgovor o sexu me je već popalio.
Nakon večere smo seli u njen auto i uputili se ka mom stanu.
– Uh – reče ona – ja sam se već navlažila…
– Tu skreni levo, a ja ću sada da proverim koliko si vlažna… – rekoh i zavukoh joj ruku ispod suknje. Pošto je ona vozila auto, njene vrele butine su trljale moju ruku dok nisam stigao do njenih, zaista vlažnih gaćica.
– Oh… poginućemo, ludo jedna…
– Sad na prvom semaforu desno… Pa šta, biće to slatka smrt…
– Otkačen si… to mi se dopada.
Ubrzo smo sa mojom rukom na njenoj pički stigli ispred mog stana. Čim su se vrata lifta zatvorila, kao po dogovoru smo se povatali. Ljubila me je halapljivo, kao da godinama nije imala sex. Rukom me je ščepala za karu i ljubila po vratu. Ja sam je jednom rukom hvatao za sisu, a drugom joj mesio tvrdo dupe. Lift zastade i mi pristojno izadjosmo iz njega. Bili smo tako pristojni dok ja nisam zalupio vrata stana za sobom. Ponovo smo skočili jedno na drugo, gladni…
– Imam… jednu želju – izgovori ona izmedju dva polju*a.
– Reci…
– Ako može da se ne tuširamo… volim prirodne mirise, ako ti ne smeta…
– Može… – rekoh i počeh da je svlačim.
Skidali smo jedno drugo. Toliko smo bili napaljeni da smo pojedine delove garderobe pocepali. Ljubeći se polegasmo po krevetu. Zagnjurio sam glavu medju njene velike dojke. Osetio sam miris njene kože, bez parfema. To me još više popali. Ona mi je ljubila vrat i zatiljak i sve vreme nadrkavala moju kurčinu.
– Ohhh…. svidja mi se tvoja kita…
– Večeras je tvoja…
Krenuo sam polju*ima naniže preko njenog stomaka, a zatim još niže ka njenoj pici. Spremno je raširila noge i podigla ih u vis, otvarajući svoju obrijanu školjkicu za mene. Poljubih je u klitoris i osetih njen blagi miris. Mirisala je na neku mešavinu prijatnog, gotovo dečijeg znoja i sokova koji su joj cureli iz pičkice. Lakomo sam zagrizao njenu pičku i gurnuo joj jezik u nutrinu. Tiho je jeknula. Okrenuo sam je u stranu, odigao joj nogu i podario joj liz od pičkice do čmara. Sada je tiho vrisnula, savila se u struku i dohvatila moj kurac. Lakomo ga je strpala sebi u usta.
Namestili smo se u poznatu pozu 69 i halapljivo pili telesne tečnosti. Sokovi njene pičke su mi bili razmazani po celom licu. Ona je grickala, lizala, ljubila i gutala moj nabrekli kurac, da bi se potom spustila do mojih muda i kompletno ih stavljala sebi u usta. Stenjala je i mumlala od zadovoljstva punih ustiju dok sam je jezikom tucao u čmar, a sa dva prsta razradjivao njenu picu.
Tada Danica naglo ustade i okrenu me na ledja po krevetu. Iskusno me je zajahala i rukom namestila moj kurac na ulaz u njenu picu. Polako se je kukovima spustila naniže i moja joj kita ulete do jaja. Prodro sam u njenu sklisku utrobu lagano i bez otpora.
– Oh… Duleee… kako mi prija tvoj kurac…
– Ah… meni prija kako si vrela…
Danica trznu glavom i zabaci svoju dugu kosu u stranu da joj ne smeta i poče da meša kukovima. Jednom rukom sam je držao za sisu, a drugom joj mesio sočnu guzu. Ona se rukama osloni na moja ramena i poče da meša i poskakuje. U tom trenutku nisam imao, a niti sam želeo bilo kakvu kontrolu nad njom. Danica je znala šta treba da radi da i meni, a i njoj bude lepo.
Njeno vrhunsko mešanje kukovima, kao i kružni rad vaginalnih mišića me natera da počnem da je punim.
– Ahh.. tooo… – zavrištala je kada je osetila prvi mlaz moje vrele sperme u sebi.
– Mešaj… kurvo…. ohhh…
Svršavali smo burno i jako. Kada je svršila Danica je i dalje sedela na meni sa mojim kurcem u sebi.
– Oh… Hoću još…
– A ko je rekao da nećemo…
– Pa mislim… obično vi muškarci kada svršite…
– Osećaš ga draga… on ne pada i neće još…
– Osećam… jebi me…
Nisam čekao dva puta da mi kaže. Danica leže na bok, a ja se postrance smestih iza nje. Odigla je jednu nogu u vis i ja je uhvatih ispod kolena. Sada je put mom kurcu bio otvoren. Zabio sam joj ga u pičku do jaja i ona kriknu od zadovoljstva. Sada sam je tucao otpozadi dok smo ležali na boku. Pustio sam joj nogu, koju ona jedva zadrža u vazduhu i ščepao je za dojku. Ona je dahtala od zadovoljstva dok su moja muda šljapkala o njenu guzu.
– Ah… to… razvali me…
– Hoću srećo… uh… jebeš se kao štuka…
Onda sam izvadio svoj nabrekli kurac iz njene pičke i prislonio ga na njen čmar.
– Ohh… to… gurni mi ga u dupe…
Počeo sam polako da guram, a Danica još više istrti dupe prema meni kako bi joj lakše upao. Lako ga je primila celog. Osetio sam kako joj je telo zadrhtalo od zadovoljstva.
Počeo sam da je karam u bulju. Svoju ruku sa njene sise spustih dole i ščepah je za pičku. Počeo sam da joj drkam picu dok sam joj razvaljivao čmar. Počela je sve glasnije i glasnije da stenje.
– Tooo… ah… pastuve…
– Uhh… kako si dobra…
Danica tada provuče svoju ruku nekako do mojih muda i lagano ih steže. To me još više uspali i počeo sam još jače da joj ga nabijam. Ona se je samo još više natrtila kako bi joj što dublje i što bolje ulazio.
Više nisam mogao da izdržim i ja počeh da svršavam. Od siline svršavanja nesvesno sam joj stegao pičku rukom jače nego inače. Ona vrisnu i poče da se trese i svršava u ritmu sa mnom. Osetio sam kako mi u ruci cure njeni sokovi iz pičke dok sam joj ja punio guzicu semenom. Ovog puta smo za razliku od prvog puta, dugo svršavali. Tresla su nam se znojava tela u groznici *azma koji nas je udarao kao struja.
Na kraju smo se skljokali jedno pored drugog zadihani i znojavi.
– Oh.. dragi – reče ona tiho i mazno – baš si me dobro izjebao. Hvala ti.
– Hvala tebi. Iako smo se dogovorili, da nećemo, ipak kad god poželiš, ja ću ponovo sa tobom u krevet.

Danica je rano ujutru napustila moj stan i otišla kući.
Nikad je više nisam video.
Valjda zato što ne idem u pozorište.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<