Ispovest jednog bisexualca – 50. Ankica i Dule

Vraćajući se kući sa moto susreta u Adi, nakon što sam ostavio Edit u Sentu, rešio sam da svratim do Temerina. Tamo je bio jedan majstor za motore kome sam poverio održavanje mog motora. Servis mi se bližio, pa sam mislio da to uradim sada, iako je malo ranije jer mi je tako reći uz put. Time bih prebrinuo tu brigu oko motora da ne moram kasnije da idem za Temerin.
Kod majstora sam stigao malo posle vremena za ručak. Rekao mi je da dodjem sutra po motor pošto sam mu ga danas doneo kasno. Ok, pomislio sam, ionako nemam šta da radim. Rešio sam da se malo promuvam po Temerinu da vidim šta ima i kako se živi.
Temerin je inače velika varoš na nekih dvadesetak kilometara od Novog Sada, ali je za moj ukus uveče bilo dosta skromno. Radila je jedna picerija i par kafića u centru i to je bilo to. Rešio sam da nekako ipak odem za Novi Sad, kad u centru ugledah hotel. Bio je to mali hotel kome su dani slave davno prošli, ali je bio čist. Ušao sam unutra i zatražio sobu. Naravno, bez problema sam je dobio je*am bio jedini gost. Za razliku od smeštaja koji je bio prazan, restoran i bašta hotela su bili dupke puni. Kasnije sam shvatio i zašto. Cene su bile više nego pristupačne. Recimo ovde ste mogli dobiti veliko pivo po ceni za 20 posto nižoj nego malo pivo u kafiću negde u gradu.
Seo sam u bašti naručio ćevape i pivo i zverao u TV na kome je išao neki muzički kanal. Pažnju mi je privukao kotrljajući telop na dnu ekrana. Tu su se oglašavali razni ljudi… Ogasi su bili tipa dečko traži devojku, dečko traži dečka i obrnuto. Prolazili su tako oglasi od kojih su mnogi bili nebulozni i smešni, kada mi pažnju privuče jedan. Pisalo je: ”Mladi bračni par traži pojedince iz Temerina i okoline za druženje i sex”. U nastavku je sledio broj mobilnog telefona. Ima boga, pomislih i na brzaka upisah broj mogilnog na salvetu.
Pošto tada još nisam imao mobilni, pitah rece*ionera za uslužni, a on onako mrzovoljno reče:
– Nemamo mi još mobilni, ali možete se poslužiti evo tu iz govornice. Samo pazite, pozivi na mobilni su jako skupi…
Utrčao sam u govornicu i okrenuo broj sa salvete. Javi mi se duboki muški glas.
– Da…
– Dule, ovde. Zovem povodom oglasa…
Za divno čudo i on se zvao Dule. Znači imenjak, za početak to ne može biti loše, a i imao je veoma prijatan muški glas. Brzo smo se dogovorili preko telefona. Ja sam mu objasnio odakle sam i kako sam dospeo u Temerin, a on mi je rekao da on i njegova žena Ankica traže pojedince radi druženja i sexa. Dogovorili smo se da se vidimo to veče. Opisao sam mu kako izgledm i kako sam obučen i da ću ih čekati u bašti hotela. Rekao je da će doći za oko pola sata, sat.
Moram da napomenem da me je posle toga razgovor ka mobilnom, stvarno koštao kao svetog Petra kajgana.
Sedeo sam u bašti i ispijao pivo u isčekivanju da oni naidju. Pored same bašte je prolazio trotoar i kada god bi naišao neki par koji bi mi se dopao, sve sam se nadao da su to oni. Medjutim, ljudi su prolazili nezainteresovano i ja sam nastavljao da cugam pivo. Tada sam zapazio kako se trotoarom približava jedan par. Pažnju mi je privukla ona. Bila je u kratkoj jako crvenoj haljini. Imala je lepo telo, ali ono što je sve stavilo u drugi plan bile su njene sise. Ogromne, tvrde i lepe. Videlo se da ispod haljine ne nosi brus, što je bio još jedan plus za kvalitet njenih sisa. Pored nje je hodao crnjomanjast muškarac, solidnog izgleda i gradje. Poželeh da su to oni, medjutim, nakon što su bacili nemaran pogled na baštu i goste u njoj, oni nastaviše dalje. Razočaran nastavih da pijem pivo.
Kada sam već pomislio da Dule i Ankica neće doći iz bilo kog razloga i da me čeka besomučno drkanje u sobi, iza sebe začuh poznati duboki muški glas:
– Dobro veče…
Okrenuo sam se i ostao zapanjen. Iza mene su stajali ONI. Žena u crvenoj haljini koja je malo pre prošla sa muškarcem pored bašte. Ja ustadoh sa stola i nasmeših se.
– Pretpostavljam da ste vi Dule – reče on ponovo.
– Da… svakako… Izvolite sedite.
Obavili smo formalnost oko upoznavanja i naručili piće. Dule mi reče da su oni prvo prošli pored bašte da bi videli kako ja otprilike izgledam i da nije u pitanju neka zajebancija, je*u do tada imali dosta neprijatnih iskustava. Onda, kada sam im se dopao, naprvili su krug i vratili se sa druge strane.
Razgovor je dalje tekao u opuštenoj atmosferi uz piće i ćevape. Osećala se prijatna atmosfera za stolom i videlo se da se jedni drugima dopadamo. Već sam bio sto posto siguran da će biti sexa, ako ne večeras, onda veoma brzo.
Zaneseni tako u priči nismo ni primetili da je blizu ponoć. U bašti smo sedeli samo mi i još par gostiju na dva stola. Pridje nam konobar i zamoli nas da naplati je*e bliži fajront. Tada Dule reče:
– Znate šta? Bilo bi bez veze da se sada ovo lepo veče ovako završi. Hajdemo kod nas na piće i druženje. Nadam se da se vas dvoje slažete.
– Što se mene tiče može – rekoh i pogledah u Ankicu. Ona se nasmeši i samo klimnu glavom.
Brzo smo bili ispred njihove kuće. Bila je to lepa prizemna kuća okružena sva zelenilom i što je najvažnije u jednoj maloj sporednoj slepoj ulici. Tiho, kao da je na kraju sveta, a ne 500 metara od centra Temerina. Mogao bih da svoj stan zamenim za ovako nešto, pomislih i udjosmo unutra.
Brzo smo se raskomotili i nastavili sa ćaskanjem i pićem. Povremeno bi se kroz priču dodirivali teme sexa, ali sve nekako neodredjeno i umotano. Kao da ni oni, a ni ja nismo hteli da izbrzamo sa nečim i upropastimo ovako dobru priliku. Tada Ankica ustade iz fotelje i reče:
– Momci… Idem ja da se istuširam, a vas dvojica nastavite sa pićem. Posle se možeš i ti Dule istuširati, ako hoćeš – reče ona meni.
Ja i Dule ostadosmo sami, a Ankica ode na tuširanje. Tada me Dule upita:
– Kako ti se svidja moja žena?
– Jako, samo ne znam da li se ja vama svidjam?
– Ma meni si skroz OK, a znam da se i njoj svidjaš. Poznajem svoju ženu.
– Stvarno?
– Ma kad ti kažem… Garant je vlažila medju nogama cele večeri na tebe. Nego jesi li zainteresovan da probamo jednu trojku?
– Svakako. Oboje mi skroz odgovarate.
Ankica se uskoro pojavi u bade mantilu. Sede pored nas, nasu sebi piće i reče mi:
– Dule možeš sad na tuširanje ako želiš. Peškir ti je na veš mašini.
– Naravno – rekoh i odoh do kupatila. Tuširao sam se. Topla voda mi je prijala i brzo mi je pored štroke sprala i umo*a tela. Pretpostavio sam da sada njih dvoje razgovaraju i dogovaraju se o meni. Sada kad odem tamo posle tuširanja znaću na čemu sam. Da li sam prošao njihovu selekciju. Jedino što mi je smetalo je to što sam morao da obučem istu, prljavu garderobu posle tuširanja. Pošto sam se ceo dan znojio u gaćama na motoru, reših da ih ne obučem i navukoh farke na golo. Prljave gaće sam stavio u džep od jakne i zgužvao ih da se ne primete.
Ušao sam u dnevni boravak i odmah sam po izrazu na njihovim licima video da sam prošao ispit. Biće sexa, pomislih.
– E, sad idem ja da se malo osvežim – reče Dule. Ja i Ankica ostasmo sami. Nastade kratka neprijatna tišina, koju oboje nismo znali kako da prekinemo. Ankica je sedela preko puta mene u belom bade mantilu. Prekrstila je noge i pokazala mi bele najlonke sa čipkom. Na nogama je imala izazovne crvene cipelice sa štiklom. Reših da malo razbijem tišinu i udarih tamo gde su žene najtanje i najostljivije.
– Lepe su ti te cipelice – rekoh zavodnički. Ona se samo nasmeši i reče:
– Da jako ih volim, a i udobne su.
– Meni deluju sexi.
– Aha. I mom Duletu se dopadaju. Jako voli ovu kombinaciju belih čarapa sa crvenim cipelicama. Kako se tebi svidja?
– Meni je to sve jako jebozovno.
Sada je Ankica sela malo komotnije i lagano rastvorila noge. Imao sam pogled skroz do kraja njenih butina. Samo što je to ona jako iskusno uradila, tako da nisam mogao da vidim da li nosi gaćice ili ne. Pogled mi je dopirao taman dotle. Kurac u gaćama poče da mi se diže, što ne promaknu njenom iskusnom oku.
– Ne znam šta ste ti i Dule razgovarali dok sam se tuširao, ali ste vas dvoje jedan zaista lep par.
– Hvala. I ti izgledaš odlično – a onda dodade tiho – svidjaš mi se…
I ko zna dokle bi se nas dvoje tako prenemagali neznajući šta da kažemo ili uradimo da nije upao Dule. Ušao je obučen samo u komotne boxerice i odmah glasno rekao:
– Ej… Pa šta čekate? Ja sam mislio da se vi već uveliko jebete…
Ankica pocrvene, a meni bi malo neprijatno. Ne zbog nečeg drugog, koliko zbog toga što nisam navikao da mi neko o svojoj ženi govori tako. Ipak mu je to žena.
– Čekali smo tebe i malo pričali – reče Ankica da izvadi malo situaciju.
– Ma hajde ljudi. Očigledno je da se svi svima svidjamo, a i svi dobro znamo zašto smo ovde… Dodji mala – reče on i stade ispred Ankice.
Svukao je svoje boxerice i uhvatio se rukom za poludignuti kurac. Imao je odličan komad, kao da sam gledao u svoj kurac. Ankica se uspravi i uze ga u usta. Sedela je tako na trosedu raskrečenih nogu i počela da puši kurac svome mužu. Pošto su stajali po strani na samo metar od mene sve sam lepo video i napalio se. Ustadoh iz fotelje i počeh da se skidam. Čim sam se skinuo, oni na trenutak zastadoše i odmeriše me pogledom od glave do pete.
– Ankice dušo, konačno ćeš dobiti još jednu pravu kurčinu – reče Dule i strpa joj ponovo kurac u usta. Ova ga halapljivo dohvati i pokaza mi rukom da pridjem. Prišao sam joj sa strane i ona me uhvati za kurac i poče da ga nadrkava. Dule poče da joj skida bade mantil ispod koga nije imala ništa i Ankica ostade samo u belim čarapama i crvenim cipelama. Sada je, i dalje tako sedeći ispustila Duletov kurac iz usta i nastavila da ga drka, a uzela moj i počela da puši. Ankica je znala znanje. Bila je jako dobra pušačica. Pored toga, radila je to halapljivo. Videlo se da je gladna kurca i da jako uživa. Gutala mi je kurac do jaja, a Dule kleče pored kreveta izmedju njenih nogu i poče da joj obradjuje picu. Ankica zamumla od zadovoljstva. Raširila je noge još više kako bi Dule mogao bolje da je oliže i gurne što dublje svoju jezičinu u njenu pičku. Ne znam šta joj je Dule radio dole svojim jezikom, ali povremeno bi se ona brecnula i tako mi progutala kurac da sam krajnjim naporom uspevao da ne svršim. Sada smo se okrenuli i ja i Dule zamenismo mesta. Ankica je sada uzela njegov kurac u usta i počela da ga obradjuje. Ja kleknuh medju njene noge i dočepah se njene prelepe obrijane pice. Bila je jako ukusna. Mirisala je na svežinu. Prvo je nežno poljubih u mesto izmedju butine i pičke. Ankica jeknu, a za njom i Dule, jer ga je verovatno dohvatila malo grublje. Razmaknuo sam joj usmine rukama i gurnuo svoj jeziku u nju. Bila je topla i vlažna. Iz nje su curili sokovi koje sam halapljivo pio. Više nisam mogao da izdržim. Uspavio sam se na kolena i prislonio glavić na ulaz u njenu pičkicu. Gurnuo sam ga lagano. Do kraja. Bez stajanja. Ankica raširi noge još više i zamumla od zadovoljstva. Dule se napali kad je to video i uhvatio je za glavu i počeo da je tuca u usta. Odjednom Ankica poskoči, moj kurac joj ispade iz pičke, a Duletov iz usta.
– Momci… meni je ovako jako neudobno. Dodjite ovamo – reče ona i povede nas ka drugom kraju prostorije gde se nalazio veliki radni sto. Nas dvojica, dignutih kurčeva kao hipnotisani podjosmo za njom. Odgurnula je stvari sa stola i legla popreko. Dule joj se našao iznad glave i odmah joj ga strpao u usta. Ova je nastavila da ga halapljivo dudla kao ni da nismo stali. Ja sam prišao sa druge strane. Podigao sam njenu levu nogu i stavio je sebi na rame. Desna noga joj je visila pored stola. Njena pička mi je bila na izvolte i ja joj ga sručih ponovo. Ankica poče da mumla… Verovatno bi vrištala od zadovoljstva da joj usta nisu bila puna kurca. Tada Dule izvadi kurac iz njenih ustiju i poče da svršava uz krike. Prvi mlaz sperme mu je bio toliko jak da me je preko nje isprskao po stomaku. Ankica se odvoji od mene i moj kurac joj ispade iz pičke. Sagnula se i počela da liže Duletovu spermu sa mog stomaka. Kada je sve olizala, spustila se niže i uzela moj kurac u usta. Dule se iza nje pope na sto i poče da je lupka kurcem po guzi. Ankica je bludno vrtela guzom kao da je htela da kaže, šta čekaš, strpaj mi ga već jednom, i dudlala moj kurac. Duletu izgleda da nije trebalo mnogo. Nanišani i strpa joj ga zguza. Sada je Ankica klečala čeetvoronoške na stolu. Dule je klečao iza nje i trpao je u pičku, dok sam ja stajao na podu pored stola i jebao Ankicu u usta. Ruku kojom me je do tada držala za jaja, ona progura izmedju mojih nogu i prisloni je na moju guzu. Onda je gurnula prst u moj čmar, a ja je zauzvrat uhvatih za sise i počeh da mesim. Svako njeno guranje prsta u moj čmar je izazivalo moj nagli pokret unapred i nabijao joj kurac do muda u grlo. Jecala je punih ustiju. Celo moje ogromno zadovoljstvo upotpunjavala je i slika Duleta kako je delje otpozadi. Sada ja nisam mogao više da izdržim. Počeo sam da joj svršavam u usta. Ovog puta, za razliku od malo pre, nije dozvolila da moja sperma prska naokolo. Sve je grcajući popila. Dule je snažno pljesnu po guzici i ona zadrhta celim telom. Dobar jeb zguza i usta puna moje sperme, nateraše Ankicino telo da se zatrese i ona svrši kao kobila. Dule izvadi svoj kurac iz nje i obrati mi se:
– Dule, mi smo jako potentni i možemo još. Kako ti stojiš?
– Ako treba do zore…
– Odlično, idemo…
Ankica ciknu od zadovoljstva i skoči sa stola. Sada smo se smestili na pod. Dule leže na ledja, a Ankica ga opkorači, kleknu i nasadi mu se na kurac. Zastenjali su oboje. Očekivao sam da će Ankica sada da mi puši, medjutim ona se nagnu unapred i leže svojim telom preko Duleta. Dule ju je uhvatio za guzove i ona poče da meša. Stajao sam tako kao neki višak i gledao kako se oni jebu. E, neće moći, rekoh i kleknuh iza Ankice. Stao sam izmedju Duletovih raširnih nogu i namestio glavić na Ankicin čmar.
– Oh… što volim kada neko zna šta mi treba – reče Ankica zadihano.
– Rekao sam ti draga… Naš Dule je pravi…
Godilo mi je ovo njihov hvalisanje i ja sam počeo da joj guram kitu u čmar. Zastali su sa mešanjem na trenutak i Ankica ga primi celog. Glasno je uzdahnula. Sada je imala dva kurca u sebi. Po jedan dobar komad u svakoj rupi. Izvadio sam ga polako, skoro do kraja i ponovo joj ga nabio do jaja. Jako. Ona vrisnu.
– To… macane… ah… razvaljuješ me…
– Odraćemo te draga – reče Dule.
– Oderite me… ah… gladna sam kurca… oh… hoću vaše kurčeve…
Tada smo ja i Dule dodali pun gas. On je besomučno nabijao svoju kurčinu odozdo u njenu pičkicu, dok sam je ja, nimalo ne štedeći rasturao odozgo u guzi. Ankica je vrištala i dahtala i nabijala se i mešala. Imao sam osećaj da joj ni to nije dovoljno. Ja sam ludeo. Njen guzni mišić me je sve vreme stezao oko kurca, a ja sam svaki put kad bih joj ga nabio do jaja, osećao Duletov kurac kako me dodiruje kroz njenu utrobu. Taj pritisak koji je vršio Duletov kurac u njoj, prenosio se na moj kurac. Ovo udaranje, jebanje, je na moje zadovoljstvo trajalo dugo. Znoj je curio sa naših tela. Klizili smo jedno o drugo i jedno u drugo. Ankica je sve glasnije i glasnije dahtala i vrištala. Kako smo je sve duže jebali, ona je vrištala kao da je neko bije, a ne jebe. Dule je dahtao i stenjao, nabijajući joj sve brže svoj kurac. Prva je počela Ankica da svršava.
– To… ah… evo me… dajte mi ga sada…
– To srećo… i ja sam blizu… ah… – krenu Dule za njom.
– Nemojte da stajete… uh… nabijajte…
– Evo ti ga droljo – rekoh ja i počeh krvnički da joj ga nabijam u dupe.
– Da… uh… drolja sam… samo me jebite.
Ankicino telo poče da drhti i da se trese. Svršavala je kao da joj je neko pustio struju kroz telo. Nas dvojica smo je udarali tako jako i brzo kao da smo hteli da je ubijemo kurčevima. Drolja je dugo svršavala. Tresla se, dahtala, kolutala očima i zabacivala glavu unazad. Tada sam je uhvatio za kosu, povukao joj glavu unazad ka sebi i nabio joj ga do jaja. Zavrištala je kao da sam joj zabio nož, a ne kurac. Zatresla se još jednom i sručila po Duletu. Bučno je disala dok joj se celo telo treslo. Ja i Dule smo mirovali tako, ja u njenom dupetu, a on u njenoj pički.
Pa*ekundi kasnije, ona ustade, a za njom i Dule. Sela je na pod, a mi stadosmo sa strane pored nje. Počela je da nam drka i puši kurčeve naizmenično. Meni i Duletu je malo falilo do svršavanja. Prvi sam ja pukao. Uhvatio sam se za kurac i počeo da je prskam po licu. Ankica je zatvorila oči, otvorila usta i uživala u mojim mlazevima tople sperme koji su je prskali svuda po licu i sisama.
– Ahhh… – uzdahnu ona – volim kada mužjak ima puno sperme…
Tada, napaljen ovim puče i Dule. Uhvati se za kurac i poče i on da je prska. Dule je svršavao obilno, a Ankica je uživala na podu sva umazana našim semenom.
Zatim smo otresli i obrisali naše kurčeve o Ankicine obraze i popadali po podu.
To veče smo zaspali kao ovčice.

Sutradan ujutru, umesto kafe, njih dvoje me počastiše sa još jednim dobrim sexom.
Napustio sam ih oko podneva. Kolena su mi drhtala dok sam išao pešice po motor.
Nakon toga sa Anki* i Duletom smo se vidjali još neko vreme, dok Ankica nije ostala trudna. Onda smo se samo družili, ali bez sexa. To druženje je bivalo sve redje i redje, a kada se Ankica porodila, spontano smo i prestali da se vidjamo.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<