Ispovest jednog bisexualca – 46. Zdenko

Zdenko je bio lokalni momak, koji je stanovao u blizini mog splava. Bio je bajker i često je dolazio motorom na splav kod mene. Oslovljali smo se sa komšija ili kolega misleći pri tom na kolege bajkere. Naše druženje se svodilo na to što je on bio redovan gost i obično kada ne bi bilo gužve preko dana, sedeo bih sa njim i pio piće u opuštenom razgovoru.
Inače, Zdenko je bio muškarac svojih 25 godina. Po izgledu je bio pravi roker – bajker. Imao je dugu kosu, i čak je svirao gitaru u nekom lokalnom neafirmisanom rok bendu. Bio je mršav i uvek obučen u kožnu garderobu. Bio je zavisnik od rokerskih fora, poput nitni i lanaca na sebi. Studirao je muzičku akademiju i bio veoma pametan.
Povremeno bi Zdenko dolazio sa nekom ci*, koju je verovatno pokupio negde motorom, ali ga nikada nisam video da dolazi dva puta sa jednom istom. Pretpostavio sam da su mu to uglavnom bile kres varijante.
Jednog dana smo nas dvojica tako sedeli u bašti i opušteno ćaskali uz piće.
– Dule, a šta misliš da ti ja i moj bend napravimo jedno veče živu svirku? – iznenada me upita.
– Ne znam…
– Sviraćemo prvo veče za džabe, a posle kako ide…
– Nije Zdenko u tome problem. Nego ti dobro znaš kakav svet dolazi ovde.
– Znam – reče on skrušeno.
– Ovde ti brate vise narodnjaci i kompletni praziluk i kruške iz Beograda i okoline.
– Da…
– Pravo da ti kažem, i ja sam roker i narodnjaci mi idu na kurac, ali posao je posao…
– Ma da. Zaboravi… Daj da popijemo još po jedno – reče on pomalo razočaran.
– Moram gore do kancelarije. Očekujem neki poziv.
– Šteta…
– Hajde gore sa mnom. Tamo ćemo nastaviti sa pićem i obaviću razgovor.
– Ok.
Brzo smo bili u kancelariji i cirkali piće. Poziv sam obavio i sada smo opušteni sedeli i kenjali o svemu i svačemu. U jednom trenutku ga ja radoznao upitah:
– Je li? A šta ti bi da mi ono predložiš za svirku…
– Pa mislio sam ono… Dobro nama, dobro tebi…
– Znam, ali rekao sam ti…
– Da… U stvari, ja bih to uradio samo zbog tebe…
– Kako misliš? – bio sam zbunjen.
– Vidi Dule, znamo se godinama…
– Da…
– Znam puno stvari o tebi i ti mi se jako svidjaš…
– Ok – rekoh – i ti se meni svidjaš…
– Ma ne… Ne razumeš… Ti se meni svidjaš stvarno…
– Ok… I ti meni – kapirao sam da to piće govori iz nas je*mo bili polupijani.
– Dule… – zastade on značajno i pogleda me pravo u oči preko stola – Ja te volim…
Zastao sam na trenutak. Nisam ovo očekivao.
– Molim..?
– Ja sam zaljubljen u tebe već duže vreme. Eto rekao sam pa sad kako bude…
– Zdenko?
– Nemoj molim te… Idem ja sada… Dosta sam se blamirao – reče on i ustade iz fotelje da ide.
– Čekaj… – ne znam zašto sam to rekao. Stajao je pored fotelje preko puta stola i začudjeno me je gledao. Čekao je da vidi šta ću da kažem.
– Vidi – počeh ja filozofski – Sve je to u redu, ali ja ne mogu da kažem isto za mene.
– Ne smeta ti… Mislim to što sam zaljubljen u tebe…?
– Ne. Ali ja nisam niti mogu biti zaljubljen u tebe. Nemoj pogrešno da me shvatiš. Ja nisam taj tip. Ja ne mogu da se zaljubim u muškarca, uopšte…
– Nema veze… sada mi je lakše…
– Eto vidiš. Sedi i pij svoj piće…
– A… reci mi jednu stvar…
– Koju?
– Da li bi možda kojim slučajem hteo sex sa mnom? – upita me on uplašeno i tiho.
– Vidi… Ti si jako zgodan… I ne vidim razlog zašto ne bih… – ni dan danas ne znam zašto sam to tada izgovorio. Valjda je proradila ona kurvanjska nota u meni i želja za promiskuitetom ili jednostavno pijano sažaljenje.
– Uh… Dule… da znaš samo otkada se palim na tebe…
– Dokaži – sada sam baš bio drolja i isprovocirao ga.
Zdenko ćuteći ustade iz fotelje, otkopča šlic na svojim kožnim pantalonama i izvadi kurac naplje. Bio mu je dignut do bola. Imao je lep i obrezan kurac, sav išaran žilicama i venama. Polupijan sam zabalavio od tog pogleda, što Zdenko primeti i reče:
– Dodji…
Obišao sam sto koji je bio izmedju nas i kao hipnotisan kleknuo na pod ispred Zdenka. Halapljivo sam dohvatio njegov kurac i strpao ga sebi u usta. Bio je predivnog ukusa i lepo je mirisao. Počeo sam da mu dudlam. Zdenko je stajao sve vreme, pretpostavljam iznenadjen svim tim što se dešava. Polako je počeo da skida garderobu sa sebe dok sam mu pušio. Sladio sam se njegovim prelepim kurcem. Čas sam ga gutao do jaja u grlo, da bi se već sledećeg trenutka igrao sa njegovim glavićem u ustima. Klečao sam tako ispred njega i pušio mu dok je on stajao skroz go. Sada sam i ja počeo da se skidam. Skinuo sam svu garderobu sa sebe ne vadeći njegov kurac iz usta. Usisao sam mu kurac do kraja da su me njegove bruce udarale po nosu i osetih kako je Zdenko gotov. Uhvatio me je jednom rukom za čelo, a drugom se je uhvatio za kurac i počeo da ga nadrkava. Klečao sam tako otvorenih ustiju i čekao nekta*emena iz njegovog kurca.
Šljus…
Prvi mlaz njegove sperme me je iznenadio i ja se trgoh. Zdenko je svršavao u moja usta i po mom licu. Ne mogu vam opisati tu količinu sperme. Prvi put sam u životu bio sa momkom koji svršava tako dugo i našprica toliku količinu sperme. Zdenko je svršavao i svršavao. Mislim da je to trajalo nekoliko minuta. Semena je bilo svuda po meni. Iako je svršavao tako što mu je kurac bio udaljen nekih desetak centimetara od mojih ustiju, ja sam se gušio u njegovo spermi. Bio sam skroz mokar. Svršio mi je i po kosi, i po licu, i po grudima, kao da sam izašao ispod tuša. Sperme je bilo na sve strane. Na podu je bila lokva kao da si prosuo tanjir vode. Mnogo kasnije sam shvatio da se to zove „bukake“.
Konačno je svršio i otresao svoj kurac. Bio sam umazan njegovim semenom, bukvalno od glave do pete. Sve na meni je bilo klizavo i ulepljeno od njegove sperme.
– Čoveče, ala ti svršavaš… – rekoh ja iskreno.
– Uh… oduvek, a naročito kada mi se neko svidja… Ne smeta ti…
– Naravno da ne… Naprotiv… samo što ovako nešto do sada nisam doživeo…
– Hoćemo da nastavimo… ja sam još napaljen…
– Vidim… – rekoh gledajući u njegov kurac koji je još stajao uspravno.
– Kako ćemo? – upita on pun obzira prema meni.
Ja sam samo ćutao i namestio se četvoronoške. Frajer koji iz svog kurca prospe toliku količinu sperme, zaslužuje da me jebe i napuni mi dupe. Već sam se unapred radovao trenutku kada ću osetiti toliko sperme u mojoj utrobi.
Zdenko je bio srećan kada je video kako ja zauzimam pozu. Prišao mi je otpozadi i zavukao mi ga nežno. Oh, kako mi je prijao njegov kurac u dupetu. Samo saznanje da će ponovo svršiti onako obilno me je palilo. Uhvatio sam se jednom rukom za guzu i razvukao je da ga primim što dublje. Zdenko je znalački rovario svojim kurcem po mom crevu. Jebao me je baš dobro. Prijalo mi je. Ščepao me je svojim rukama za kukove i počeo da mi ga nabija. Osmeh mi nije silazio sa lica. Njegov kurac je znalački rovario po mom čmaru i dovodio me do ludila. Počeo sam da svršavam. Dahtao sam i stenjao prosipajući seme po podu ispod sebe.
– Ah.. pa ti si svršio… bez da ga drkaš…
– Da… volim kada me dobro jebu…
– Ne mogu da verujem… uh… što si dobar…
– Jebi me… ah… i napuni me…
– Hoću… ah… jako me pali to što si svršio bez drkanja….
– Ah… samo me jebi… svršiću još jednom….
– Ah… ne mogu više… napuniću te… oh…
– Puni me… oh… to…
Zdenko je počeo da svršava. Nabijao je svoj kurac do jaja u meni i počeo da me puni. Imao sam osećaj kao kada se sa crevom u kadi čistim pre sexa. Toliko je bio jak njegov mlaz sperme, kao i količina. Samo što je ovo bilo bolje. Sperma mu je bila vrela i osećao sam svaki njegov mlaz u dupetu. Punio me je… Osetio sam kako mi se stomak naduvava od njegove sperme. Prepunio me je… Osetio sam kako mu višak semena izlazi pored kurca i prska pored mog čmara napolje. Počeo sam da prdim, a Zdenko me je i dalje jebao i punio spermom. Sada sam i ja počeo da svršavam. Sperma mi je u mlazevima izlazila iz kurca i dupeta u isto vreme. Ludnica.
Sručio sam se sav izjeban na pod. Bio sam sav izmazan spermom, kao da je najmanje njih desetoro svršilo po meni. Cela soba je mirisala na jeb i Zdenkovu spermu. Osećao sam u sebi kako mi njegova sperma klokoće i preti da iscuri napolje kroz čmar. Ustao sam sa poda i iz mene je krenulo da curi njegovo seme. Razvaljeni čmar je izdajnički popustio i niz noge mi krenu sperma. Bila je to količina koja je mogla da prepuni čašu. Rukama obrisah noge od sperme i uputih se ka kupatilu.

Zdenko me je posle toga još nekoliko puta jebao. Moram da priznam da sam uživao kako u sexu sa njim, tako i u ogromnoj količini sperme kojom me je on zalivao. Jednom smo iz zajebancije punili čaše da vidimo koliko je to sperme. Zdenko je napunio tri pune i jednu skoro do pola čašu od dva deci i još nam je pri tom dosta našpricalo van čaše.
Palila me je pomisao da svaki put kada me jebe, Zdenko napuni moje dupe sa više od pola litre semena.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<