Ispovest jednog bisexualca – 44. Grada

Prošlo je negde oko mesec dana normalnog života i rada otkako sam bio sa Anom. Ništa se značajno nije dešavalo i sve je teklo svojim tokom.
Jednog dana oko podneva, dok sam sedeo u kancelariji i sredjivao neke papire udje moj konobar.
– Gazda, traže vas neki ljudi dole u restoranu.
– Ko?
– Ne znam, prvi put ih vidim.
– Eto me za deset minuta.
Nakon desetak minuta sidjoh dole do restorana, koji je do pola bio pun gostiju. Konobar mi dade znak glavom i pokaza na dvojicu momaka koji su sedeli za stolom u uglu. Prišao sam im.
– Dobar dan. Čujem da ste me tražili?
– Dobar dan – reče jedan od njih. Bio je ugladjen i obučen u sku*enu i firmiranu garderobu. Imao je crnu kosu začešljanu unazad koja se sijala od prekomerne količine gela. Podsećao me je na italijanske mafijaše iz filmova. – Jeste li vi vlasnik?
– Da, izvolite…
– Pridružite nam se – reče on i pokaza na stolicu.
Seo sam i mahnuo konobaru rukom da dodje.
– Meni daj moje, a gospodi šta piju… – rekoh.
– Ja ću isto, a za njega ne treba. Idi i sačekaj me u kolima – reče on strogo nabildovanom orangutanu koji mu je verovatno bio telohranitelj. Ovaj ga ćutke posluša i izadje iz restorana. Konobar nam donse ubrzo piće i ja nastavih:
– Kako vam mogu pomoći, gospodine…
– Garda. Mene zovu Garda i to je za sada sasvim dovoljno.
Da čuo sam za njega. Pripadao je opasnim momcima koji su balansirali na ivici zakona. Pričalo se da je svojevremeno bio u legiji strnaca, ali to niko nije mogao da potvrdi. U svakom slučaju opasan tip. Naši se putevi do sada nisu ukrštali i bio sam pomalo zbunjen njegovom posetom, jer pre toga nikada do tada nije dolazio kod mene na splavu.
– Drago mi je. Ja sam Dule… Recite?
– Znam. Metak mi je pričao o tebi. Znam sve…
– Baš sve?
– Da sve. Zato sam i došao…
– Zbog čega? – napravih se ja sada mutav.
– Ne seri – reče on strogo – Jako dobro znaš da sam ovde zbog sexa. Metak mi garantuje za tebe da si OK, u suprotnom…
Već sam malo popizdeo zbog svega ovoga. Glas da volim sex sa muškarcima se je širio i brže nego što sam hteo. U principu mi to nije smetalo, je*u to uglavnom bili mladi i zgodni momci, ali …
Imao sam osećaj da svako kom se digne dolazi kod mene na partiju sexa. Osećao sam se po malo droljasto. U stvari sve se svodilo na to da taj sex i da sam hteo da izbegnem nisam mogao je*u to bili opasni momci, a sa druge strane i nisam beš nešto želeo da ga izbegnem. Ipak sam ja po malo drolja.
– Idemo gore – rekoh i iskapih piće do kraja. Garda ustade za mnom i ubrzo smo bili u mojoj kancelariji. Garda je bez reči počeo da se skida. Bio je to momak svojih 30 godina i moje visine, ali mnogo snažiji i nabildovaniji od mene. Zaključao sam kancelariju i počeo i ja da se skidam. Garda je već bio go i polako se okrete ka meni. Divno telo, ali izmedju nogu… Zlo… Kurčina kakvu dugo nisam video. Imao je ogroman kurac. Bio mu je gladak i obrijan. Stajao mu je uspravno i nadignuto do pucanja kao da je bio na drogama. Kada sam skinuo i poslednji deo odeće sa sebe, Garda strogim tonom reče:
– Dodji… hajde mi ga malo puši…
Pomalo sam uživao u toj dominaciji nada mnom i ja poslušno se spustih na kolena ispred njega. Valjda mi je to ostalo od očuha. Jedino nisam mogao da trpim kada neko ko to nije po karakteru, a pokušava da dominira nada mnom. Garda je svakako bio neko ko to može.
Uhvatio sam ga za tvrdi kurac i lagano uzeo glavić u usta. Da osetim njegov miris i ukus. Garda me rukama uhvati za glavu i nabi na svoj kurac. Progutao sam ga celog. Doduše sa naporom, ali celog. Nisam mogao dugo da izdržim i izvadih ga iz usta. Bio mu je tvrd, debeo i ogroman. Nastavio sam da mu ga pušim.
– To majstore…. – reče on zadihan – odlično to radiš…
– Dobar ti je kurac…
– Samo ti sisaj… posle ću te jebati…
– Mmm… jedva čekam da ga primim…
Sada me je Garda uhvatio za uši i počeo da tuca u usta. Jedva sam ga primao. Vilica je već počela da me boli. Onda osetih prvi mlaz njegove tople sperme u grlu. Gutao sam. Garda me je sada jače nabijao na svoj kurac i svršavao. Imao je veoma ukusnu spermu. Sve sam popio i odvojio se od njegovog kurca.
Pogledao me je samo odozgo i nasmešio se.
– Namesti se… Sada ću da te karam….
Natrtio sam se četvoronoške. Kleknuo je iza mene i namestio se izmedju mojih nogu. Kolenima mi je još malo raširio noge i prislonio svoje čudovište na moj čmar. Počeo sam da drhtim od uzbudjenja i isčekivanja da mi ga smesti. Osećao sam kako me njegov glavić golica po čmaru i ja sam se otvorio da ga primim. Smestio mi ga je istovremeno i snažno i nežno. Imao je tako moćan kurac, da kada mi ga je smestio do jaja, ja istog trenutka svrših prskajući spermu po tepihu. Medjutim, Garda se na to nije obazirao. Uhvatio me je za kukove i počeo da jebe. Jebao me je znalački i snažno. Tačno je znao kako da meša kurcem da zadovolji moju bulju. Pokreti njegovog tvrdog i debelog kurca u mom crevu su me dovodili do ludila. Sada sam se već u zanosu i ja sam počeo ludački nabijati na njegov kurac.
U jednom trenutku, Garda me snažno šljapi rukom po guzi, izvadi kurac iz mene i reče:
– Dodji, sada ćeš da mi sedneš malo na kurac.
Okrenuo se je na ledja i legao po podu. Ja ustadoh i opkoračih ga. Čmar mi je zjapio prazan i pulsirao. Bio je još gladan njegove tvrde debele kurčine. Kleknuo sam iznad njega, rukom mu dohvatio kurac i namestio ga sebi na ulaz u čmar. Nasadio sam se do jaja. Obojica smo uzdahnuli od zadovoljstva. Naslonio sam se rukama na njegove grudi i polako počeo da odižem guzu. Kada sam došao dotle da mi njegov kurac skoro ispadne iz dupeta, krenuo bih ponovo da se lagano nabijam.
– Uh… doba*i… – reče Garda.
Možda tebi, pomislih, ali ja brale uživam u tvom kurcu. U tom trenutku me uopšte nije interesovalo kako je njemu. Dokopao sam se prave, velike, tvrde kurčine, i to sam hteo da što bolje iskoristim. I iskoristio sam. Nasadjivao sam mu se na kurac do ludila. Dugo je to trajalo, da sam čak dva puta svršio na njegovom kurcu. Posle onog prvog svršavanja, Garda je mogao dugo da tuca, što mi je u potpunosti odgovaralo.
Posle toga me je Garda namestio u misionarski položaj i zajahao. Tucao me je kao pastuv. Razvaljivao je moju utrobu svojim debelim kurcem. Ludio sam. U jednom trenutku bi me žestoko nabijao svojim kurcem do jaja da su me creva bolela, da bi ga već u sledećem trenutku izvadio iz mog dupeta i ladio ga na mom kurcu i mudima. Zatim bi ga ponovo vraćao u mene i nastavljao da me žestoko tuca. Taj ritam toplo–hladno me je izludjivao. Taman kada bi me stomak zaboleo od njegovog žestokog jebanja, on bi ga izvadio na mojim mudima na hladjenje. Nakon nekoliko sekundi, moj čmar bi vapio za njegovim kurcem i on bi ga ponovo nabijao u meni. Jako mi je prijalo to vadi-stavljaj jebanje. Svaki put kada bi prodirao u meni, kao da je to po prvi put radio.
Više nisam mogao da izdržim i ja počeh da svršavam. Počeo sam da prskam spermu po svojim grudima i stomaku. Kada je to video Garda se napali i ubrza ritam. Počeo je da vrišti i da mi puni utrobu svojim vrelim semenom. Osetio sam ga u sebi. Moje je svršavanje od toga bilo još intenzivnije. Prijala mi je toplota njegove sperme u mom dupetu.
Na kraju se je Garda sav zadihan i znojav sručio po meni. Ostali smo tako još neko vreme.
– Uh… bato… najbolji si… – reče on zadihan.
– I meni je prijao tvoj kurac… Moraćemo ovo da ponovimo…
– Svakako…

Garda je posle toga otišao. Dok sam držao splav sreli smo se još nekoliko puta i imali stvarno vrhunski sex. Garda je bio jebač prve klase, a i imao je fantastičan kurac. Svaki put posle jebanja sa njim, nisam mogao na noge stati bar pa*ati posle toga.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<