Ispovest jednog bisexualca – 42. Ljuba Makaza

Prošlo je neko vreme nakon posete Mileta Metka. Osim što je maltene redovno dolazio kod mene na pušenje i dobijao svoju redovnu dozu vrele sperme, Metak i njegova poseta su osetno pojačali moj posao, a smanjile mogućnost nevolja. Tako da sada i pored toga što sam morao da plaćam reket Hibridu, zarada mi je bila još veća.
Medjutim, desilo se nešto što nisam očekivao.
Pre svega, ja sam mislio da su svi ti momci iz kriminala pravi muškarci i jebači. Stalno su bili u dobrim kolima, ili na dobrim motorima, okruženi najboljim pičkama i puni love. Ali to je bila slika za obične ljude. Ja sam vrlo brzo otkrio da većina njih ima jako puno problema sa devojkama. Da su u njihovom intimnom društvu uglavnom impotentne pičke, koje su spremne čak i da zaplaču kad ih riba ostavi. Pored toga, lično sam se uverio da je većina njih impotentna samo kada su u pitanju pičke. Je*a mnom, su se pretvarali u razjarene pederčine kojima uopšte nije bio problem da im se digne kurac. Svako od njih je imao različite sklonosti u krevetu, ali impotencija svakako nije bila problem kad su sa muškarcima. Šta više, recimo Mile Metak, je toliko voleo pušenje kurca da je par puta svršio samo dok mi je dudlao kurčinu i osetio vrelu spermu na svoje lice.
Sledeći frajer u mom krevetu iz kriminalnog miljea koji mi je zapao je bio Ljuba zvani Makaza. U pitanju je bio jedan od najmladjih kriminalaca u okruženju, koji je dobio nadimak tako što je makazama ubio par ljudi. To ga je vinulo visoko na lestvici hijerarhije i učinilo poznatim u gradu. Inače Ljuba Makaza je bio lepuškasti 20-to godišnjak za kojim su uzdisale sve cure iz okruženja. Kad god bi se pojavio kod mene na splavu, dolazio bi u pratnji najmanje 3-4 devojke. One su bile sretne u njegovom društvu i cvrkutale kao golubice. Naravno, njihov motiv je osim Makazicine lepote bio i njegov renome kriminalca i lovatora. Za razliku od njih, koje su se lomile oko njega, on ih je tretirao kao govna. Nije uopšte obraćao pažnju na njih. Služile su mu da mu sipaju piće, pripale cigaretu, masiraju ga i češkaju dok sedi zavaljen u *u i slično.
U lokalu, ljudi su bili podeljeni na dva dela. Oni koji su zavideli njemu, okruženom sa toliko dobrih pičaka koje je tretirao kao govna i mogao ih je imati u svakom trenutku. Nisam se moga oteti utisku, da je rekao bilo kojoj da mu popuši tu pred svima, da bi ova to sa zadovoljstvom i bez stida uradila. I drugi koji su zavideli tim devojkama, jer je u to vreme bila prava privilegija sedeti za istim stolom sa Makazom, a kamo li biti njegov poslušni rob. Lova, slava, imidž…
Sa Ljubom Makazom me je upoznao Metak. Nakon fajronta jedne večeri ga je doveo polupijanog u moju kancelariju.
– Hteo je da se vidi sa tobom. – reče mi Metak – Obojica znate zašto ste ovde. Ja sad odoh. – reče on i ode iz kancelarije.
Preda mnom je stajao prelepi mladić u beloj košulji. Ni traga od onog nabrijanog klinca koji makazama ubija okolo ljude.
– Jesi li za piće? – upitah.
– Može.
– Šta ti je rekao Metak o meni? – upitah sipajući nam piće.
– Da imaš dobru kurčinu – reče on zaplićući jezikom od alkohola.
– U zdravlje – pružio sam ruku sa čašom ka njemu dok je on sedao u fotelju. Kucnuli smo se i otpili po gutljaj.
– Slušaj. – Reče on polupijano. – Metak mi je rekao da si OK. Isto tako mi je rekao da si u našem fazonu. Hoću da odmah rasčistimo nešto…
– Reci.
– Nema ljubljenja, nema pušenja. Hoću da me samo jebeš. Ako neko sazna ili nekom pisneš ubiću te. Meni samo treba povremeno da me neko dobro izjebe sa dobrim kurcem.
Onda je ostavio piće na stočić i skoro cepajući skinuo košulju sa sebe. Pred očima mi se prikaza njegovo prekrasno izvajano mlado telo. Uhvatio sam ga za kaiš i počeo da otkopčavam. Malo se je svukao naniže u fotelji i olakšao mi skidanje njegovih pantalona. Gaće je skinuo sam dok sam se ja skidao stojeći ispred njega. Njegovo predivno izvajano telo me je palilo, tako da mi je kurac već poludignut stajao. Kad je skinuo boxerice, malo se iznenadih. Ljuba Makaza, strah i trepet beogradskog makadama je imao mali kurac. Šta mali? Najmanji koji sam u životu video. Njegov kurac u dignutom stanju nije prelazio 5-6 centimetara i debljinu mog kažiprsta. Medjutim to nije meni smetalo. Ono što mi je smetalo i pomalo me je zbunilo, je to što je on odnekud izvadio lepljivu traku i njome prelepio sebi usta. Nisam mogao da razumem taj čin. Da li je želeo da mi da do znanja da nema pušenja i ljubljenja, ili je želeo sebe da spreči u tome, ne znam. Nije ni bilo bitno, šta više, delovao mi je kao poslušni rob.
Kleknuo sam na kolena pored fotelje na kojoj je sedeo i uhvatio ga za člankove na nogama. Podigao sam mu noge u vis i raširio ih. Samo je zahvalno sklopio oči i poturio guzicu još više da mu ga lakše stavim. Prislonio sam glavić svog sada već dignutog kurca na njegov čmar i počeo polako da prodirem. Noge sam mu i dalje držao za člankove podignute u vis i raširene. Ubrzo sam mu ga uterao do jaja. Veoma lako mi je kurac uklizao u njegov čmar, što mi je govorilo da je tu dosta prometno. On se promeškolji malo guzom u fotelji i namesti se bolje za jeb. Sada sam ruke spustio sa njegovih članaka na nogama i uhvatio ga za butine. Raširio sam ih još malo, izvadio kurac iz njegovog dupeta skoro do kraja i ponovo mu ga nabio do jaja. Zamumljao je ispod selotejpa od zadovoljstva i bola. Počeo sam da ga jebem. Primao je kurac kao kakva kurva. Uživao je, savijao se u fotelji i topio pod udarcima mog kurca u dupe. Mene je palila njegova mladost i lepota. Moram da priznam da sam u medjuvremenu malo zašao u godine i da mi je prijalo kada mi pod kurcem padne ovako mlado dete.
Ubrzao sam ritam i počeo jače da mu nabijam kurac u dupe. Nije se bunio, naprotiv. Sa svakim mojim udarcem sve se je više nabijao na moj kurac. Ruke su mu sve vreme bile na rukohvatima od fotelje i nijednog trenutka nije dodirnuo ni mene ni sebe. Jednostavno je uživao samo u jebanju. Obožavao je da ga kara dobra kurčina u bulju. To se videlo po tome, što je njegov kurčić bio dignut do pucanja. Kada sam pokušao da ga uhvatim za kurac i da mu ga malo nadrkam, on mumlajući odgurnu moju ruku i gestom mi pokaza da ga ne dodirujem. Bilo mi je malo čudno, ali ja nastavih da ga deljem i dalje. Makaza se malo pomeri guzom u fotelju, verovatno da se bolje namesti, ali to izazva neki pokret na mom kurcu koji me natera da svršim. Počeo sam da stenjem i nabijam kurac u njegovu guzu i punim ga spermom. Ljuba je bučno dahtao kroz nos i mumlao preko selotejpa.
Svršio sam.
Nisam ga vadio iz njega. Ćutke ga uhvatih za kukove i namestih četvoronoške na pod. Bez reči je pratio moje pokrete i poslušno se natrtio. Sada sam mu prišao otpozadi. Prislonio sam kurac i gurnuo mu ga u dupe. Ovog puta mnogo snažnije i grublje nego prvi put. Na licu sam mu video iznenadjenje kako mi nije pao posle svršavanja, ali i radost što ću ga još jebati. Ovoga puta sam ga jebao duže nego prvi put. Udarao sam ga kao životinja odpozadi. Njegova guza je proizvodila poznati ”šljap” zvuk svaki put kada bih mu ga nabio do kraja, i kada bi se naša muda susrela ispod. On je samo stenjao i mumlao zatvorenih ustiju. Po pokretima tela sam video da uživa. Ponovo me je stiglo. Ovoga puta i njega. Svršavali smo u isto vreme. Ja u njegovoj guzi, obilno i puno. On po podu, nešto malo sperme, ali telom tako intenzivno i histerično da sam se uplašio. Sav se je tresao i drhtao od svršavanja.
Seo sam iza njega na pod sav zadihan.
Ljuba Makaza ustade, odlepi selotejp sa svojih usana i obuče se.
– Divno. – reče tiho i izadje iz kancelarije.
Nikada u životu pre toga, a i posle toga nisam bio u krevetu sa nekim kao što je Ljuba Makaza. Bio je čudan. Naravno meni to nije smetalo, pre svega zato što je bio mlad i lep, a zatim jer obožavam sex, tako da sam ga tucao povremeno sve vreme dok sam držao splav.
Naravno, veliku tajnu mafijaša sam čuvao samo za sebe.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<