Ispovest jednog bisexualca – 41. Mile Metak

Nakon par meseci kako sam se vratio kući desile su se neke važne stvari u mom životu. Pre svega moja keva je umrla od raka na plućima i ja sam par meseci bio u autu. Nakon jedne od mnogih večeri koje sam provodio sam ispijajući na litre alkohola sam u svom stanu, povukao sam crtu.
Idemo dalje.
U to vreme, ispala mi je zgodna prilika i ja sam kupio splav od jednog tipa na Savi. Mislio sam da od toga napravim dobar restoran i čardu, ali sam ubrzo video da je mnogo veća zarada napraviti noćni klub.
Uložio sam dosta novca, i moj splav je postao jedno od najposećenijih mesta u prestonici. Na njemu su dolazile, u to vreme, poznate face sa estrade, politike, sporta i slično. Naravno to je privuklo i face iz kriminalnog miljea. Medjutim, boleo me je kurac. Ja sam ubrzo postao glavni gazda, a love je bilo ko kiše.
Uskoro sam posto poznati vlasnik splava, na kome su se odvijali najbolji provodi. Preko dana su kuhinju vodila dva moja kuvara, inače moji učenici, dok bi uveče bila živa svirka sa poznatim gostima. Sve je bilo kul. Svi su želeli da mi budu prijatelji. Svi su se poznavali sa mnom i bili na ”jebi si mater”. Ja sam morao da trpim svakve budale, glumim njihove prijatelje, radi ”mira u kući” i love, koja se u ogromnim količinama slivala na moj račun. U medjuvremenu, što se sexa tiče, nalazio sam tu i tamo po nekog frajera ili pičku, čisto kao prolazni sex da ispraznim muda i da prestane da me svrbi bulja.
Jednog dana dok sam sedeo u kancelariji i sredjivao nešto oko papira, neko zakuca na vrata.
– Slobodno – rekoh. U kancelariju mi upade ćelavi snažni momak. Gore je nosio crnu majicu na tregerice, verovatno da bi mu se videli nabildovani mišići, a dole uske farmerice.
– Zdravo gazda – reče on nadmeno.
– Izvoli.
– Ja sam Mile, inače me svi znaju kao Metak. Mile Metak.
– Reci Mile, nemam puno vremena.
– Šalje me gazda.
– Koji gazda? – upitah sada ja zbunjeno.
– Šalje me gazda Hibrid. Ti znaš ko je on?
– Da. Pa?
– Rekao mi je da ti poručim da si se malo raširio i da je vreme da platiš.
– Šta da platim?
– Pa znaš, brate. Posao ti je krenuo baš dobro, a to znači puno love. Kad imaš lovu to znači da neko može da te opljačka.
– I?
– I, gazda Hibrid ti nudi našu zaštitu. To jest mene.
Znao sam šta to znači. Hibrid je bio jedan od glavnih u gradu, koji se je obogatio i postao slavan na ratištu. Ovo što je poslao ovog seronju kod mene je bio klasičan reket. Ono što je najgore, je to što ja tu ništa nisam mogao. Odnosno, mogao sam da ćutim i plaćam reket, ili prodam splav i izadjem iz posla. Odlučio sam se za ono prvo, jer ni prijava policiji nije ništa značila. Imali su svoje ljude i tamo.
– Koliko košta vaša zaštita?
– Pa zna se, 10 posto od prometa, ali… Meni gazda daje slobodu oko pregovora i ako se ti i ja dogovorimo i ja kažem, gazda će pristati i na 7-8 procenata.
– A od čega to zavisi?
Tada se Mile Metak par puta osvrnu oko sebe, bojeći se kao da će neko da nas čuje. Nagnuo se nad mojim stolom, uneo mi se u lice i tiho rekao:
– Od toga kakav ćeš ti biti sa mnom…
Ako je u pitanju sex, pomislih, nije problem. Daću mu da me jebe za tih 2-3 procenata, naročito jer je bio zgodan mačo frajer, ali ako je nešto drugo…
– Ne razumem – rekoh iskreno.
– Vidi Dule… Ja jako dobro znam ko si ti… Rekle mi neke ptičice… Ako ja izadjem iz ove kancelarije zadovoljan, svi ćemo biti zadovoljni…
– I dalje mi nije jasno. Reci čoveče šta želiš?
– Pazi… Mene ne zovu za džabe Mile Metak, ako nekom pisneš o ovom… Ubiću te…
Znao sam da je ozbiljan i da me mogao ubiti. Bio je to jedan od onih tipova kome je teže bilo da isprže sebi jaje za doručak nego da ubiju nekoga. Pogotovo, što su znali da za to neće odgovarati i da imaju jaka ledja iza sebe. Otprilike sam naslutio kuda sve ovo vodi, ali nisam hteo da mu dam do znanja.
– Dobro bre čoveče, predji konačno na stvar – sad tobože ljutito ja rekoh, okuražen time što sam bio sve sigurniji u to šta će mi predložiti.
– Vidi, brate. Ja imam sve informacije o tebi… Sve… I ko si, i šta si… I šta voliš…
– Dobro i…?
– Ako budeš fin sa mnom… biću na tvojoj strani što se plaćanja tiče…
– Fin?
– Znaš… ja kao i ti volim sex sa muškrcima…
Tu je nastala kratka pazua. Mile Metak je izrekao nešto za šta bi u nekim situacijama letele glave. A on se sada ispovedio meni. Verovatno je od nekoga čuo da mi muškarci nisu strani u sexu, pa se odlučio na ovaj korak.
– Pa što ne kažeš odmah… – rekoh ja nasmejan ustajući sa stolice – Vidi. Ti si zgodan i OK muškarac, i mislim da će mi sex sa tobom pričinjavati pravo zadovoljstvo.
– Mislio sam sada. Odmah. Ovde. – reče on tiho.
– Ok – sada ja smirih svoje strasti i zaključah vrata od kancelarije. Šta je tu je. Na kraju krajeva ja sam uvek za sex.
Prišao sam ispred Metka i zadigao majicu nagore kako bih mu je skinuo.
– Ne. – reče on.
Malo me je iznenadio. Kleknuo je na kolena i počeo da mi otkopčava šlic. Bio sam zbunjen. Od trenutka kada se je pojavio na vratima, delovao mi je kao momak koji želi da dominira u krevetu. Delovao mi je totalno mačo, da za njega nikada ne bih rekao da je gej. A sada, kleči na kolenima ispred mene.
Otkopčao mi je i kaiš i pantalone mi spadoše na pod. Ostao sam u boxericama. Mile prisloni svoju glavu na moj poludignuti kurac i poče da ga ljubi preko gaća. Sve vreme me je milovao svojim snažnim rukama za butine. Dobro, pomislih, ova igra mi još više odgovara. Sada je Mile povukao moje boxerice na dole i moj kurac poskoči napolje. Lagano ga je obuhvatio ustima i usisao u sebe. Prijala mi je toplina njegovih ustiju. Kurac je počeo da mi se diže, a Mile ga je sve više usisavao u sebe. Kada mi kurac postiže maximum, Mile ga proguta do kraja i poče znalački da puši. Radio je to iskusno i dobro. Brzo sam se napalio. Miletovo vrhunsko pušenje, kao i saznanje da mi na kolenima stoji jedan od najžešćih momaka u Beogradu, a možda i u državi, jako me je napalilo. Mile je osetio da je moj metak moćan. Moja ogromna kurčina mu je pričinjavala ogromno zadovoljstvo što sam video i osetio po njegovom dudlanju. Jednom rukom me je držao za jaja, a drugom za butinu. Moj mu je debeli kurac glatko ulazio u grlo, takvom rutinom, da se je odmah videlo da mu to nije prvi kurac u usta. Kako li se tek jebe, pomislih. Medjutim, Mile Metak nije imao nameru da primi moj kurac niti da me jebe. On je samo pušio. I to vrhunski. Bio je zadovoljan tako potčinjen na kolenima sa ustima punim tvrdog debelog kurca.
Više nisam moga da izdržim. Počeo sam da svršavam. Prva dva mlaza mu prodjoše kroz grlo, a onda se Mile odmaknu i prisloni moju kurčinu sebi uz obraz. Ostatak moje vrele sperme sam mu prskao po obrazima i licu. Uživao je sklopljenih očiju u svaku kap mog semena. Prestao sam da se trzam i prskam spermu po njemu. Lice mu je bilo umazano mojim svršavanjem.
Ustao je sa poda, izvadio iz džepa maramicu i lagano obrisao lice.
– Doba*i… Baš onako kako se priča….
– I ti pušiš brate, vrh … – rekoh ja iskreno.
– Odoh. Vidimo se…
Mile je izašao iz kancelarije kao što je i ušao. Brzo.
Od tog trenutka sam za relativno malo para imao zaštitu najmoćnijeg čovek u gradu za koga je Metak radio.
Kasnije se ispostavilo da je Metak bio prava pušačica. Voleo je samo da puši kurac i da mu se svrši po licu. Sa njim sex nisam nikad imao. Sex, u smislu da ga jebem ili da me jebe u dupe.
Ali…
Ali, i pored toga što mi je Metak pušio kurac sve vreme dok sam bio vlasnik splava, pretpostavljam da se zahvaljujući njemu pročulo šta volim. Uskoro nisam mogao da se otarasim od mušterija, kako u kafani, tako i u sexu.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<