Ispovest jednog bisexualca – 36. Enke

Mojih šest meseci ugovora za rad na brodu je brzo isteklo. Sada sam po pravilima kompanije morao biti najmanje tri meseca na kopnu, pa ako se javim onda sklapam novi ugovor. Pošto sam se iskrcao na Floridi, a tamo mi je bilo nekako plastično i dosadno, rešio sam da uhvatim prvi avion za Evropu, ma gde bilo. Prvi let je bio za Stokholm, Švedska.
Nakon desetak sati napornog leta, sleteo sam na aerodromu u Stokholmu. Znajući kako se dugo čeka za prtljag, reših da odem na piće. U bifeu je bila ogromna gužva i ja nemajući kud sedoh za barsku stolicu. Za šankom je radila visoka plava švedjanka. Naručih pivo i zapalih cigaretu.
Kao i uvek, kada ste po prvi put u nekom nepoznatom gradu, najbolje informacije o svemu možete dobiti od dve vrste ljudi. Taksista i šankera. Ovog puta, taksista nije bilo u blizini i ja se obratih plavokosoj švedjanki za šankom.
– Izvinite – rekoh najopuštenije što sam mogao – prvi put sam ovde, a planiram da ostanem koji dan. Šta mi možete preporučiti za smeštaj.
– Ako ne želite da idete sa aerodroma, čim izadjete iz hola sa desne strane je hotel, u suprotnom, ja vam preporučujem hotel ”Atlas”. Nije skup, a pristojan je.
– Hvala. Popijte jedno piće na moj račun za tu informaciju – rekoh šeretski.
– O, hvala – reče pokazujući mi predivne zube kroz osmeh koji je obarao i natoči sebi neku žestinu.
– U zdravlje – rekoh na srpskom i pružih čašu ka njoj.
– Ćus – reče ona mazno – vi ste iz Rusije?
– Ne. Jugoslavija, ili šta je već sada.
– Super, vi sloveni ste meni jako simpatični.
– Pa iskreno, i mi volimo vas Švedjanke.
Pripreti mi tobož ljutito prstom i ode za drugi kraj šanka da opsluži konobara koji je došao sa novom porudžbinom. Zatim se je vratila do mene i nastavismo da čavrljamo tako bez veze. Popili smo još koje piće i ja shvatih da je vreme da odem po prtljag i ulovim taxi za grad.
Na pokretnoj traci je stajala još samo moja torba. Uzeh je i uputih se ka carini. Brzo sam završio formalnosti oko pasoša i izašao iz aerodromske zgrade u potrazi za taxijem. Napolju me je dočekao sveži švedski vazduh. Primetio sam jedan taxi kako se približava, i taman kada sam hteo da dignem ruku da ga pozovem, osetih kako me neko lagano lupi po ramenu.
Okrenuo sam se i iznenadio. Bila je to prelepa šankerica.
– Meni je smena završila, pa ako želite mogu da vas odbacim do hotela. Ja živim tamo u blizini.
– Ovo je najbolji predlog koji sam danas dobio – rekoh i dohvatih torbu.
Ubrzo smo sedeli u njenom nekom sportskom dvosedu. Nisam mogao da shvatim da neko kupi pre svega kabriolet u zemlji gde je devet mesecci u godini zima, a i bio je toliko mali da sam se jedva upakovao u sedište. Ali je zato išao kao zmija. Vozili smo se nekih pola sata i imali dosta vremena da se upoznamo. Zvala se Enke i studirala je sociologiju. Na aerodromu je radila jer joj je stipendija bila mala za život i studije.
Vešto je upravljala autom kroz gradsku gužvu. Dok je vešto svojim nogicama baratala oko auta, suknja joj se malo pomalo sve više zadizala. To mi je omogućilo da bacim pogled na njene prelepe butine upakovane u crne mrežaste čarape. Imala je predivne noge i tog trenutka sam rešio da ću pokušati sve da bih se zavukao izmedju njih.
– Stigli smo – reče ona i poče da usporava auto – ovo ti je hotel, a ja sam par ulica niže.
– Vidi – rekoh – ako nemaš obaveza mogli bi na piće, čisto da ti se odužim za ovu vožnju.
– Pa, i mogli bi – reče ona i vešto uparkira auto na mesto koje se je iznenada ukazalo. – Tu iza čoška je jedan dobar kafić, mogli bi tamo.
– Povedi me.
Ubrzo smo sedeli u prelep kafić i zezali se pričom uz piće. Enke se je raspitivala o mojoj zemlji i gradu odakle dolazim, a naročito su je interesovali kakvi su momci i devojke i kakav je provod. Ja sam naravno preterivao u opisivanju kako bih je oduševio i doveo u inferioran položaj. Lupetao sam kako je kod nas velika sloboda, kako sexa ima na svakom koraku i da se niko ne libi ničega. Primetio sam joj sjaj u očima, kao i tugu, jer je mislila da su oni gori od nas. Onda sam temu razgovora polako promenio na svoje polje.
– Imaš momka ili nekog sa kime živiš?
– Ne. – reče ona – Imala sam momka, ali nije shvatao moje potrebe.
– Potrebe, kakve potrebe.
– Pa kasno sam shvatila da je on mamin sin i uštogljen. Jednom rečju pravi advokat, čime se je i bavio.
– Pa šta je tu loše?
– Ne bih o tome, ja sam ti malo čudna…
– Što? Baš me interesuje, naročito što sam i ja čudan – mada u tom trenutku nisam ni znao na šta misli. Bilo mi je samo važno da joj upadnem u gaćice. Naravno, dobra količina alkohola koju smo do tada popili mi je išla u prilog da se ona otvori.
– Znaš, ja imam malo drugačije potrebe kada je sex u pitanju.
– I ja… – rekoh napet u iščekivanju da mi kaže na šta misli.
– Ja volim da budem potčinjena… Iju… Ne znam što ti sve ovo govorim…
– Ma slobodno, sad me vidiš, sutra već ne. Neću nikome reći…
– Da… Meni u krevetu treba muškarac. Gospodar. Neko ko će me naučiti redu i kazniti ako nisam dobra…
– Dušo… – slagah ‘ladno – dominacija je moja vrlina.
Grleno se je nasmejala. Otpila gutljaj pića i preko čaše mi uputila značajan pogled.
– Svidjaš mi se, ali ako nisi to što kažeš, ja ću odmah primetiti…
– Samo ti meni daj priliku i videćeš – mada nisam znao šta ću da radim.
– Najebo si ako si me slagao. Ne volim šonje i pedere koji glume muškarčine.
– Probaj me.
– Idemo kod mene.
Popili smo piće do kraja i izašli iz lokala. Pešice smo stigli do njenog stana, koji je u stvari bio jedna velika prostorija u potkrovlju. Lep, samački, uredjen stan.
– Idem do kupatila, a ti nam sipaj piće – reče ona.
Nakon pola sata je ja zamenih u kupatilu i nakon toga se obresmo u susednj sobi. Bila je to isto tako velika soba sa ogromnim krevetom na sredini. Po sobi su bile razbacane razno-razne stvari za vezivanje i mučenje i već sam brzo shvatio šta će se otprilike tražiti od mene.
Enke se sagnu nad stočićem da spusti čašu sa pićem i ja joj pridjoh s ledja. Uhvatio sam njenu kućnu haljinu otpozadi za kragnu i grubo je strgnuh na dole. Haljina puče po šavovima i ona ostade gola ispred mene.
– Sipaj mi piće – rekoh strogo.
– Ali, mislila sam…
– Nema šta ti da misliš. Piće!
Pokorno je spustila pogled na dole i nasula mi piće. Seo sam na ivicu kreveta, otpio gutljaj i pozvao je:
– Dodji.
Ona pokuša da sedne na krevet pored mene, a ja viknuh:
– Ne tu. Dole… – i pokazah na patos. ”Dule, mislim da ti ovo za sada dobro ide”, pomislih.
Poslušno je sela na pod kraj mojih nogu.
– Sada mi skini gaće – rekoh i uspravih se pored nje. Krenula je rukama za moje boxericce, a ja ih odmakoh.
– Ne rukama, zubima.
Primakla se glavom do mojih gaća i zubima dohvatila lastiš. Počela je da mi svlači gaće, a moj kurac, verovatno zadovoljan ovom domnacijom se je digao do pucanja. Kada je videla sa kakvim alatom raspolažem, ona instiktivno krenu rukama prema njemu. Opalio sam joj vruć šamar i ona zastade zbunjeno.
– Ne sećam se da sam ti dozvolio da ga dodirneš.
– Oprosti – reče ona tiho, a ja joj raspalih još jedan šamar.
– Nisam ti ni dozvolio da govoriš – bila je pokorna i uživala u tome. Mislim da sam opravdao njena očekivanja. Moram da priznam da se je i meni dopala ova igra.
– Okreni se i natrti se da ti vidim bulju.
Poslušno se je okrenula i namestila četvoronoške.
– Šta je ovo? – zbunjeno je okrenula glavu prema meni. – Ne gledaj me. Pa kakva je ovo bulja. Zar ti očekuješ da ja jebem ovo. Da trošim svoj dragoceni kurac na ovakvo dupe. – Istina je bila upravo suprotna. Imala je predivno dupe, kao i celo telo.
– Draga moja, moraćeš da me moliš da bih ja umakao svoj kurac u ovo dupe.
– Da, molim te… – reče ona tiho.
Lupih joj snažan šamar po guzici i ostavih joj crveni trag.
– Nisam te čuo, glasnije.
– Molim te da me jebeš. Znam da te ne zaslužujem, ali molim te…
– Ustani i legni na krevet.
Poslušno je ustala i legla, a ja dohvatih kanape koje sam već pre toga primetio i isplanirao šta ću sa njima. Postavio sam je na ledja popreko na krevetu i kanapima je zavezao za sva četiri kraja kreveta. Ležala je tako vezana i raskrečena. Imao sam pravu pokornu pičku vezanu, kao na tacni. Njena obrijana pica je zjapila prema meni, kao da me je zvala, ali sam znao da se moram uzdržati i naterati je da me moli za kurac.
Tada sam sa police iznad kreveta dohvatio bič koji je na kraju imao nekoliko kožnih kaiševa. Milovao sam je bičem po sisama i pičkici. Isto tako, zubima sam dosta grubo grickao njene bradavice. Ona je samo tiho jecala. Popeo sam se na krevet i prislonio joj kurac uz obraz.
– Puši kučko – rekoh grubo. Ona samo otvori usta i ja joj ga naglo gurnuh do jaja. Počela je da grca i da joj na oči idu suze. Izvadio sam kurac iz njenih usta i udario je bičem po pički. Paćenica se sva zacrvenela. Ponovo sam joj nabio kurac u usta. Nagnuo sam se napred i naglo joj gurnuo tri prsta u pičku. Kriknula je i izvila telo od bola i slasti. Uzjahao sam je i seo iznad njenog lica.
– Liži mi dupe, pičko.
Poslušno je odigla glavu sa kreveta i počela da mi liže čmar. Prijalo mi je i još više mi se nadigo kurac. Osećao sam kako njen jezik ulazi u moje dupe i širi mi polako čmar. Za to vreme ja sam je lagano lupkao bičem po pički.
Ustao sam i okrenuo se prema njoj. Opkoračio sam je i pošto mi se pišalo, reših da je polijem. Ko će sad da ide do WC-a, a i drolja je to htela. Uhvatih se za kurac i počeh da mokrim po njoj. Enke je stvarno znala da uživa u svemu ovome. Izvijala je telo kako bi je moja topla mokraća pogadjala, a ustima se izvijala da što više dohvati zlatne tečnosti.
Otresao sam kurac i kleknuo nad njom. Stavio sam joj ga ponovo u usta da mi ga nadigne. Pušila mi ga je vrhunski i halapljivo.
Zatim sam se spustio medju njene noge i prislonio joj glavić na ulaz u pičku. Počela je ubrzano da dahće u iščekivanju da joj ga nabijem. Gurnuo sam joj ga naglo do jaja i ona kriknu. Odmah sam ga izvadio napolje i zakačiio joj štipaljku za jednu bradavicu.
– Daj mi ga… Ah… Ne mogu više…
– Ćuti kučko… Dobićeš ga kad ja kažem…
Ponovo sam joj ga naglo nabio do jaja i opet odmah izvadio napolje. Sada sam zakačio štipaljku na drugu bradavicu. Vrištala je od zadovoljstva. Uhvatio sam je za kukove, malo odigao i naglo joj ga smestio u guzu. Malo sam i preterao jer je i mene zabolelo. Enke je sada kriknula da nas je sigurno pola Stokholma čulo.
– Ahhh… životinjo….
Puko sam joj šamar.
– Šta si rekla?
– Izvini gospodaru…
Izvadio sam joj ga iz dupeta, naglo kao što sam joj ga stavio i sada joj ga zabio u pičku. Ponovo sam joj ga izvadio iz pičke pa vratio u guzicu. Enke je stenjala, izvijala svoje telo i vrištala. Na kurcu su mi se malo nahvatala govna iz njenog dupeta. Izgleda da se mala nije pripremila baš za ovakvu seansu. Nabijao sam joj ga tako naizmenično u dupe i pičku, uvrtao joj štipaljke na bradavicama i pitao:
– Odakle ova govna na mom kurcu, kurvo?
– Izvini… ja ne… nisam…
– Ćuti! Sada ćeš morati da ga opereš….
– Da…
– Nemam nameru da sa ovako govnjivim kurcem idem…
– Da…
Odvojio sam se od nje i prišao gore. Gurnuo sam joj svoj govnjiv kurac u usta. Ona ga halapljivo dohvati i poče da liže. Sisala ga je i čistila jezikom da mi je za par minuta kurac blistao kao nov. Oko ustiju i po obrazima su se videli tragovi njenog izmeta koje je ona pokušavala jezikom da dohvati, je*u joj ruke bile vezane. Ja dohvatih rukom kurac i glavićem pokupih ostatke govana sa njenih obraza. Zatim joj ga strpah u usta da ga ponovo oliže. Ovog puta sam joj gurnuo kurac do jaja u grlo i svrših kao konj. Grcala je u pokušaju da proguta svu moju spermu.
I dalje sam bio napaljen od svega ovoga, te se spustih izmedju njenih nogu i zabih joj ga do jaja u pičku. Počeo sam da je jebem kao konj. Dok sam joj ga nabijao, u istom ritmu sam je udarao bičem po sisama. Enke je vrištala. Sise i pička su joj bile crvene do krvi od udaraca i jebanja. Udario sam krešendo i nas dvoje burno svršismo. Ja sam joj sada punio pičku semenom, a ona se batrgala vezana, tako da su joj kono*i na člancima ostavljali crvene tragove. Izvadio sam kurac iz nje i ona se upiša kao kobila po krevetu i podu.
Kad sam došao do daha, odvezao sam joj ruke i noge, a ona se uspravi i reče:
– Oh… Ljubavi…
– Ne seri – rekoh grubo – idi operi se i zakuvaj mi kafu.
– Da gospodaru – reče ona pokorno spustajući pogled ka podu.

Šta da vam kažem. Tih nekoliko dana u Stokholmu sam uživao sa Enkom. Što sam je više mučio, ona je više uživala. Čak mi je rekla da nikada nije imala takvog pravog muškarca i gospodara.
Udovoljavala mi je sve, i u krevetu i van njega.
Živeo sam kao gospodar koji ima svoju robinju.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<