Ispovest jednog bisexualca – 35. Pjer

Već smo bili treći dan na moru nakon preuzimanja novih turista, a ja sam imao problem. Moj pomoćnik Ahmud mi je javio da u magacinu nema gambora, a oni su mi bili neophodni da kapetanu spremim njegovo omiljeno jelo. Bio sam besan i krenuo ka magacinu da vidim o čemu se radi. Nisam mogao da verujem da su zaturili 700 kilograma gambora ili još gore, zaboravili da ih utovare.
Ušao sam besan u magacinski prostor. Nisam ni znao da se ovde motori broda tako jako čuju. Magacin je bio ogroman. Svuda su bile police na kojima su uredno bile poslagane namirnice i ostale potrepštine. Osvrnuo sam se. Nije bilo nikoga.
– Hej – viknuh glasno u nadi da će se neko pojaviti. Nije bilo nikog. Samo su brodski motori tiho tutnjali i stvarali neku sablasnu atmosferu.
Pošto nije bilo nikoga, reših da malo prošetam izmedju rafova i sam pogledam da li ću naći gambore dok se neko ne pojavi. Krenuo sam redom, od prvih polica i polako čitao deklaracije na paketima.
Kada sam zašao u sledeći niz izmedju rafova, naleteh na Pjera. Pjer je bio Francuz i radio je kao viljuškarista na brodu. Ako je neko znao gde su gambori, onda je to on. Bio je to osrednji mladić, uredne braon kose i ne neke preterane lepote, ali ga je krasio onaj karakteristični francuski šarm.
– Haj – reče on sa francuskim akcentom i karakterističnim ”r” – Šta vam treba?
– Došao sam po gambore. Kažu da ih ne možete naći, a meni trebaju za kapetana.
– Aaa… Ti mora da si kuvar Dule?
– Da.
– Ja sam Pjer. Hajde da pogledamo ovamo. Mislim da znam gde su.
Pošao sam za njim. Stigli smo do kraja magacina i on otvori jedna teška vrata. Bio je to zamrzivač veličine ogromne sobe. Ušli smo unutra i počeli da kopamo po smrznutoj hrani.
– Uala – reče on veselo i izvadi sa gomile belu kutiju.
– Odlično. Našli smo ih brže nego što sam se nadao. Sad još imam vremena do ručka.
– Odlično, to sada znači da si moj – reče Pjer zatvarajući teška vrata zamrzivača nakon što smo izašli.
– Kako to misliš?
– Biću otvoren. Znam za Stjuarda i Ahmuda, pa sam mislio ako ti se svidjam da budemo zajedno. Ja to odavno želim jer mi se svidjaš.
Da budemo iskreni, Pjer mi se nešto nije svidjao, ali njegov francuski šarm u kombinaciji sa mojom stalnom željom za sexom…
Ubrzo smo bili na podu u zabačenom delu magacina. Pjer me je uverio da niko ne može naići i nas dvojica smo se za tren oka skinuli. Ostavili smo samo majice na nama, da ako ipak neko naleti ne budemo skroz goli, nego nabrzaka samo navučemo pantalone.
Pjer me je čvrsto držao u zagrljaju kao da se bojao da ću mu pobeći i ljubio me je. Ljubio me je predivno i tada sam osetio šta u stvari znači ”francuski poljubac”. Pomerili smo se još malo u stranu, iza neke plastične kante za djubre gde je Pjer bacio neko ćebe na pod i mi posedasmo. Sve vreme nismo prestajali da se ljubimo. Pošto je situacija bila takva, ja mu od početka nisam video kurac, i tada pružih ruku da vidim sa čime imam posla. Istovremeno smo se ljubeći se uhvatili za kurac i ja zastadoh iznenadjen. Dobar komad za malog Francuza. Imao je kurčinu, možda kraću za centimetar dva od moje, ali mnogo, mnogo deblju od moje. Bio je to pravi komad debelog kurca.
Do tada sam nekako polusvesno išao na to da Pjera ja naguzim, medjutim sada kada sam osetio sa čime raspolaže, poželeo sam ga u svojoj guzi. Pjer kao da je to osetio i lagano se pruži na ledja po ćebetu. Kurac mu je stajao kao jarbol. Tek sam tada video sa čime raspolaže i ja počeh da balavim. Pore toga što mu je kurac bio izuzetno debeo i tvrd, bio je i prelep prmerak. Imao je lepu crvenkastu glavicu, obrezan, pravog tela podjednake širine od glavića do korena. Bio je to jedan od onih kurčeva koje nisi trebao da dodirneš da bi znao da su izuzetno tvrdi. To se videlo očima, odmah.
Pjer pljunu u šaku i razmaza pljuvačku po glaviću svog kurca. Ja ga opkoračih i spustih se lagano da mi se njegov glavić prisloni uz čmar. On me tada uhvati jednom rukom za jaja, a drugom za kurac i poče polako da vuče nadole. Taj pokret me je naterao da mu nasednem i njegov glavić upade u moje dupe. Uzdahnuo sam tiho i zastao na tren da mi se guza malo privikne na debljinu njegovog kurca. Pjer je samo zatvorio oči i nastavio rukama da me vuče za jaja i kurac nadole.
Više nisam mogao da izdržim i ja se snažno nabih na njegov kurac do jaja. Kriknuli smo oboje. Čim me je bol prošla, osećao sam se divno. Sedeo sam naboden na debeo i najtvrdji kurac koji mi je do tada bio u dupetu. Crevo mi je bilo napeto i ispunjeno. Pjer je sve vreme mirovao i čekao da vidi šta ću ja da uradim. Preuzeo sam inicijativu. Izbacio sam noge napred prema njegovoj glavi, a torzo nagnuo unazad ka njegovim stopalima. Tako sam sada bio nasadjen na kurac najdublje što je moglo. Pjer me rukama uhvati za guzove i poče da prati rukama ritam mog mešanja. Ja sam se jednom rukom oslonio o pod, a drugom sam se uhvatio za jaja i kurac. Počeo sam da mešam. Pjerov debeo kurac me je razvaljivao. Svaki put kada bih naseo i kada bi njegov kurac prodro u meni, imao sam osećaj da mu je sve deblji. Trljao mi je kurcem čmar i dražio ga do pucanja. U celoj toj ekstazi, mešanjem se odigoh više nego što je trebalo i njego kurac uz ”flop” ispade iz mog dupeta i udari me po jajima. Odigao sam se, namestio i ponovo naseo. Sada mi je bilo još sladje nabijanje na njegov kurac je*am bio razradjen. Pjer mi odgurnu ruke i onda uhvati rukama moj kurac i jaja i nastavi da ih drka.
Ubrzavali smo ritam. Bližili smo se vrhuncu. Oboje smo ćutali, tiho stenjali i uživali u jebačini. Tada me Pjer uhvati za kukove i poče još jače da nabija na kurac. Osetio sam da se bliži vrhuncu. Ja nisam mogao više i počeo sam da špricam seme. Prskao sam ga po licu i kosi dok je ležao ispod mene. Onog trenutka kada je osetio moju vrelu spermu po sebi, Pjer poče da me puni. Groktao je od zadovoljstva dok mi je prosipao seme u čmaru. Ostali smo u toj pozi tako zadihani. Ja sam mu još uvek sedeo u krilu zadihan sa njegovim kurcem u dupetu.
Posle par minuta, kada sam došao do daha, ja se uspravih i ustdoh. Njegov mi kurac ispade iz dupeta i ostavi veliku prazninu u čmaru.
Pjer je ustao za mnom i počeli smo da oblačimo pantalone.
– Čoveče – reče on – stvarno si vrh. Sve je istina ono što se priča o tebi. Ti si legenda.
– Ni ti nisi loš. Naročito mi je prijalo što imaš tako debeo i tvrd kurac.

Ručak od gambora za kapetana na vreme gotov, a moja bulja je još jednom dobila premiju.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<