Ispovest jednog bisexualca – 32. Ajten

Moj život i rad na brodu je iz dana u dan bivao sve bolji i lepši. Šta više, sve je počelo da mi se svidja, i jedino što mi je smetalo je to što sam bio željan kopna. Znate, kada ste dovoljno dugo na brodu, u vama se valjda instiktivno javlja nagon za kopnom. To je ona želja da prošetate uli*, da osetite prašinu puta, vidite brdo i slično.
Ali ugovo*e je morao odraditi i to je stva*a kojom se morate pomiriti kada se odlučite da radite na brodu.
Toga dana, nakon doručka sam imao malo slobodnog vremena pa se uputih ka svojoj kabini da se odmorim. Znao sam da Stjuard radi, tako da je sex sa njim otpao. Prolazio sam uskim hodnikom kroz odeljenje u kome su se nalazile kabine ostalih zapslenika broda. Odjednom na pola puta se vrata jedne kabine otvoriše i na njima se pojavi Ajten.
– Oh… kolega – reče ona. – Baš dobro što ste naišli. Treba mi vaša mala pomoć.
Ajten je bila sobarica poreklom iz Turske. Nju sam primetio još prvih dana mog boravka na brodu, jer je to bila jedna od onih žena kakve ja volim. Bila je, što ja volim da kažem, sočna. Ogromne dojke su joj uvek curile iz čvrsto utegnute uniforme sobarice i izazovno podrhtavale na svaki njen pokret. Uzan struk se je širio u snažne bokove koji su nastavljali u predivne noge sa okruglim listovima. Imala je prelepo lice sa prirodno napućenim usnama, što ja kažem, uvek spremne na pušenje.
Njena i moja priroda posla nam nije omogućavala da se sretnemo i ostvarim bilo kakav kontakt sa njom, ali uvek kada bih je na trenutak sreo ili video u daljini, balili bi i ja i moj kurac za njom. Naravno, daleko od očiju, daleko od srca, a time i daleko od kurca, pa sam ja na nju i maltene zaboravio. Sada, evo je tu preda mnom i traži moju pomoć. Možda je to šansa.
– Naravno – odgovorih – ukoliko mogu.
– Znate, zaglavio mi se krevet, a ja sama ne mogu da ga odglavim. Pa sam izašla po pomoć i vi ste naleteli.
U kabinama za osoblje kreveti su bili na rasklapanje. Kada ne spavate, krevet se može podići i sklopiti uza zid kabine, što je u ionako malim kabinama davalo bar malo više prostora.
– Hajde da vidimo u čemu je problem – rekoh i udjosmo u kabinu.
Krevet je stajao zaglavljen pod uglom od 45 stepeni u odnosu na zid. Uz sve moje napore nije hteo ni gore ni dole. Jednostavno je bio zaglavljen.
– Eto vidite – reče Ajten – nešto nije u redu.
– Pogledaću sad odozdo, pa ako ne, zvaćemo majstora – rekoh.
Sagnuo sam se ispod kreveta da vidim šta je uzrok zaglavljivanju. U procepu izmedju kreveta i zida više sam napipao nego što sam video nešto od meke plastike. Nazirao sam da je roze boje i prvo sam pomislio da je neki češalj. Nije se videlo dobro. Podvukao sam se pod krevet još više. Prstima uhvatio predmet i lagano cimao krevet gore-dole dok nisam izvukao predmet. Mom iznenadjenju nije bilo kraja. Pa to je bio jedan lepi vibrator roze boje. Sa osmehom sam izašao ispod kreveta, sklopio ga uza zid i pokazao Ajten njen dildo. Pocrvenela je.
– Jaoj, a svuda sam ga tražila – reče zbunjeno, ne znajući šta da kaže.
– Pobogu koleginice, zar pored punog broda muškaraca, vi morate da koristite ovo – rekoh kobajagi prekorno.
– Znate… ja… svi su zauzeti… umorni…
– U redu je – rekoh – evo ja sam slobodan, a mislim i da mi sledi neka mala nagrada što sam vam pomogao.
– Ne znam – i postiđeno spusti pogled u pod.
– Kako to ne znate? Zar vam se ne svidjam? – upitah je i nežno podigoh za bradu – Ako je tako ja ću samo otići i ponašati se kao da se sve ovo nije ni desilo.
– Ne.. mislim… – i dalje je bila zbunjena – Evo, mogu vam zakuvati kafu, znam da je zabranjeno po sobama, ali to svi rade.
– Može – rekoh i sedoh u malu stolicu na sred kabine. Ajten iz neke niske fioke izvuče kuvalo za kafu i poče da sprema. Vrckala je svojim sočnim dupetom da me je skroz popalila. Kada je kleknula da na kuvalu koje je stajalo na podu promeša kafu, otvori joj se dekolte i ja videh njene lepe bele ogromne dojke. Potekla mi je voda na usta. Isključila je kuvalo i ja je nežno dohvatih za nadlaktice da je odignem i približim sebi kako bih je poljubio. Ona je to pogrešno protumačila, na svu moju sreću, i tako na kolenima prišla mom šlicu.
Pustio sam je. Nevešto mi je otkopčala šlic i zavukla ruku. Kada je u svojoj ruci osetila pozamašan komad mesa lagano je sklopila oči i obliznula usne. Kako je vadila kurac iz mojih gaća, tako se je on dizao, i već kad je bio napolju, stajao je u punoj snazi. Ajten se još jednom obliznu i polako spusti svoje sočne napućene usne na moj glavić.
Oh, kako je ta Turkinja znala da puši kurac. Ne znam šta mi je radila, ali je to radila vrhunski. Sisala ga je, grickala, gutala, oblizivala, a ja sam joj za to vreme skidao gornji deo uniforme. Bele ogromne dojke ispadoše napolje i ja ih dohvatih stežući zubima do loma. Sagnuo sam se malo u stolici kako bih joj skinuo i donji deo i gaćice, u čemu mi je ona zdušno pomagala, ali sve vreme nije ispuštala moj kurac iz usta. Kao da je bila omadjiijana njime. Više nisam mogao da izdržim, i počeo sam da joj špricam spermu u usta. Oduševljeno je gutala moje seme, a deo joj je iscurio na belim dojkama. Kada sam svršio, ona pomalo razočarano ustade, verovatno pomislivši da je tu kraj.
Ja se samo nasmejah, uhvatih je za rame i gurnuh ka krevetu.
– Namesti mi se – rekoh.
Ajten, videvši da mi kurac ne spada, i da je mestim za jebanje, samo tiho ciknu i natrti se na krevetu. Prišao sam joj otpozadi, protrljao kurac o sočno dupe i rukom ga namestio na ulaz u njenu obrijanu picu. Uhvatio sam je za debele guzove i nabio joj ga do jaja. Ciknula je glasno da sam se bojao da će nas neko čuti u hodniku. Onda sam počeo da je karam. Ajten je dahtala od zadovoljstva i sve vreme nešto tiho govorila na turskom, što nisam razumeo. Znao sam samo da joj prija. Jebanje je potrajalo, dok se ona nije okrenula ka meni i rekla mi polusklopljenih očiju:
– U guzu… ah… stavi mi ga malo u guzu…
Sa zadovoljstvom, pomislih. Izvadio sam sluzavi kurac iz njene pice, prislonio ga na ružičasti čmar i počeo polako da guram. Ajten je rukama širila svoje guzove kako bi lakše primila moj kurac. Uhvatio sam je rukama za ramena i nabio joj ga do jaja u guzu. Kada ga je osetila duboko u sebi, Ajten poče celim telom da se trese i drhti. Svršavala je kučka, a samo sam joj ga nabio do jaja.
– Ah, prijaš mi… imaš divan kurac… oh… – dahtala je zadovoljno.
– I ti si divna…
Tada slučajno na podu primetih dildo, na koji smo oboje zaboravili. Izašao sam iz njenog dupeta, sagnuo se i dohvatio veštak. Prvo me je malo zbunjeno pogledala kada je osetila da je više ne jebem, ali kada je videla moju nameru, oči joj zasijaše. Pljunio sam u šaku i navlažio dildo pljuvačkom. Onda sam joj ga malo trljao po pičkici i skupljao njene sokove. Ajten je ludela od zadovoljstva. Zatim sam namestio dildo na njen čmar i počeo polako da joj ga guram. Ajten se čepila i širila iz sve snage. Dildo joj je prodirao u čmar i izludjivao. Kada sam joj ga gurnuo do kraja, virilo je tek toliko da mogu da joj ga posle izvadim, primakoh se i nabih joj kurčinu u pičku. Sada je Ajten bila nabodena u obe rupe. Čmarulju joj je ispunjavao momački veštak, a po pički joj je rovarila moja tvrda kurčina. Stenjala je i grizla jastuk od zadovoljstva. Dok sam je tucao i nabijao joj ga do jaja, stomakom bih dotakao veštak i istovremeno sa nabijanjem kurca, nabijao joj veštak u čmar. Kada se odmaknem i izvadim kurac do pola, ona bi guznim mišićima istiskivala veštak iz svog dupeta do pola. Onda bih joj ja ponovo nabijao kurac, do jaja i stomakom veštak do kraja u bulju. Ta igra nas je izludjivala. Ajten je počela već po ko zna koji put da drhti i svršava, a ja sam joj jednom rukom vrteo dildo u čmaru i počeo da joj punim pičku vrelim semenom. Popadali smo znojavi po krevetu i podu. Iz dupeta joj je lagano ispao dildo do kraja. Ona ga uze i stavi pod jastuk.

Izašao sam u hodnik. Nije bilo nikoga.
Pored Stjuarda, od danas sam imao i Ajten za povremeni sex. Tako je i bilo do kraja mog boravka na tom brodu.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<