Ispovest jednog bisexualca – 21. Luka i Nikola

Bilo je toplo popodne kada sam motorom ušao u Atinu. Koliko je to veliki grad, neka vam kaže podatak da sam samo sat i po vremena vozio kroz predgrađe. Čim sam našao lepu bašticu gde mogu da se osvežim, zastadoh i parkirah motor. Odmah pored je bila i turistička agencija, te prvo tu svratih da uzmem prospekte i razgledam ih dok budem pio pivo. Sedeo sam tako u hladu, gustirao hladno pivo i čitao prospekte. Pažnju mi privuče jedna reklama za neko ostrvo. Nije bilo daleko, nekih 30 kilometara vožnje, ali plus još sat vremena vožnje feribotom.
Nakon malo više od pola sata vožnje, bio sam na feribotu za ostrvo. Dok sam uzimao kafu iz automata, upoznao sam mladi par iz Italije. Oni su po treći put ovde na letovanju i dali su mi korisne informacije za ostrvo. Naravno, pohvalili su piceriju (a šta bi drugo Italijani pohvalili) po nazivu LN, koju drže dva rođena brata. Rekli su da tako dobre pice nema ni u Italiji i da obavezno moram tamo otići i probati.
Nakon sat vremena plovidbe, iskrcao sam se na ostrvo koje je bilo mnogo veće nego što sam zamišljao. Nakon kratke vožnje putem koji je krivudao uz obalu, brzo stigoh do mesta. Bilo je to jedno od onih karakterističnih grčkih mesta, gde je sve podređeno turizmu. Međutim, moram da priznam da sve vreme, neko podsvesno saznanje da ste na ostrvu, daje neku posebnu draž svemu tome.
Na centralnom trgu ispred crkve je bila neka vrsta parkinga. Ostavih motor u hladu i primetih veliki natpis „LN“. Ipak sam rešio da prvo svratim do picerije. Ne zato što je mladi italijanski par preporučio, koliko zbog toga što nisam video nešto pristojno u blizini. Rešio sam da tu ručam i osvežim se hladnim pivom, pa da vidim šta ću za smeštaj, s obzirom da nisam imao rezervisano ništa. Bio sam sam u bašti jer je bilo vreme za plažu i verovatno se je većina gostiju sunčala i kupala.
Prišao mi je mladi prelepi konobar. Imao je oko 30 godina, zgodnog tela i preplanulog tena. Gusta crna kosa u uvojcima mu je ukrašavala prelepo lice. Delovao je kao neki iskusni latino laver. Kada mi je doneo porudžbinu, moram da priznam preukusnu picu, upitah ga da me uputi za neki smeštaj. Krenuo je ljubazno da mi objašnjava kako je sve puno, i da je sezona, priču koju sam već nekoliko puta čuo. Zato ga prekidoh i rekoh:
– Nema potrebe da mi podižeš na taj način cenu smeštaja. Spreman sam da platim koliko košta, samo ako je smeštaj pristojan.
– E, u tom slučaju – reče on nasmejano – ako vam ne smeta galama i picerija, mi pozadi imamo jednu praznu sobu koju vam možemo iznajmiti.
Brzo smo se dogovorili oko pristojne cene, a i odgovaralo mi je što je picerija odmah tu, a i u centru sam mesta. Za dvadesetak minuta sam se smestio u sobi koja je bila prostrana i odlična, i vratio u piceriju na još hladnog pića.
– Nećete na kupanje – začuđeno me upita konobar.
– Ne. Prvo hoću da se ohladim pivom, pa ću onda videti šta ću.
– Moj čovek – reče on i brzo donese kriglu sa pivom – ovo je na račun kuće.
– Hvala.
Ostao sam na terasi pijući pivo do mraka. U međuvremenu sam saznao da se konobar zove Luka i da sa bratom blizancem Nikolom vode ovu piceriju. Dok Luka konobariše i poslužuje, njegov brat radi u kuhinji. Čak sam im i rekao da ja radim kao kuvar u restoranu, na šta njih dvojica dozvoliše da zavirim kod njih u kuhinju i vidim kako to oni rade. Taj gest nas je još više zbližio i već uveče smo se odnosili medjusobno kao da se znamo godinama. Negde oko ponoći se raziđoše i poslednji gosti, te Niko iz kuhinje priđe mom stolu i sede. Ubrzo dođe i Luka noseći tri krigle piva u ruci.
– Prođe još jedan dan – reče umorno Nikola.
– Mora da si pao s nogu od posla – rekoh ja – bilo je dosta gostiju.
– Da. Više nego oubičajeno.
– Dobro je, dobro je – reče Luka – ne kukaj biće i para.
– Jedva čekam da odem pod tuš i da odmorim.
– A u koliko sati otvarate – upitah ja.
– Obično ne otvaramo pre jedan popodne, ali ako ti ogladniš spremićemo nešto za tebe – reče Nikola.
Tu popismo još dve tri ture pića i odosmo na spavanje.
Jutro. Jedno od onih kada se bez razloga probudite veoma rano, a naspavali ste se kao da ste spavali tri dana. Osećao sam se veoma lepo. Sunce je tek izašlo i još je bilo malo sveže. Prošao sam malo dvorište i ušao u piceriju s namerom da nekako dođem do jutarnje kafe. Tamo je za stolom u polumraku već sedeo Niko. Znao sam da je on jer je na sebi već imao kuvarsku kecelju i kapu.
– Oho, tačno sam znao da si ranoranilac kao ja. Kažu da su svi kuvari takvi.
– Ne znam za ostale, ali meni bi sada prijala jedna kafa.
– Evo odmah – reče i ustade. Za par minuta je sedeo sa mnom za stolom i ispijali smo kafu uz prijatno ćaskanje na terasi.
– Nego reci mi – upitah sada ja – gde ovde na ostrvu mogu da nađem društvo za provod.
– Imaš tri plaže koje su važne na ostrvu. Ostale su samo neke male poludivlje plaže ako želiš da budeš sam. Prva ti je odmah čim izađeš iz mesta i to je gradska plaža gde se svi okupljaju. Par kilometara posle nje je plaža na kojoj se okuplja omladina i tu se redovno održavaju neke žurke i zabave. Tamo možeš naći sve. Treća plaža po veličini se nalazi na suprotnoj strani ostrva i do tamo imaš nekih 25 kilometara. To je gej plaža, ali tamo idu i mnogi hetero jer kažu da je tamo najbolja zabava i preko dana i preko noći. Jedini problem je što nema mesta u blizini za nešto pojesti ili prenoćiti. Moraš se vratiti ovamo ili otići na drugu stranu do drugog mesta.
– Mislim da ću porodičnu plažu preskočiti i otići na omladinsku, a ako nešto ne ulovim ostaje mi ta gej plaža.
Nikola me malo ispitivački pogleda preko šoljice kafe koju je ispijao, i tiho upita:
– Tebi ne smeta što je gej… mislim bajker, voziš motor i to…
– Ne brini Nikola, sve sam u životu probao i ne bih da nešto propustim – nasmejah se ja.
– Ok – reče on i ustade sa stola. Taman kad sam pomislio da sam zasrao stvar po pitanju odnosa, Nikola se vrati noseći u rukama dve čašice žestine.
– Trebalo bi u to ime da nazdravimo – reče on pružajući mi Uzo.
– U zdravlje – rekoh ja – a čemu nazdravljamo.
– Pa to što si extra čovek. Znaš, moj brat mi je sinoć natuknuo da sumnja da si naš, ali ja sam ga grdio. On je takav da za svakog drugog misli da je homo.
– E pa onda na zdravlje – rekoh ja i kucnusmo se čašicama i popismo naiskap – ja to ne volim tako da delim. Ja sam pristalica dobrog sexa, i dokle god je sex dobar i uživam u njemu, ne interesuje me sa kim je…
– Odlično – nasmejasmo se obojica. U tom naiđe i Luka i mi popismo još po jednu kafu. Luka je bio oduševljen kada mu je brat Nikola rekao nešto na italijanskom, što ja protumačih da mu je objasnio za mene.
Posle kafice, njih dvojica ostadoše da sređuju restoran za popodnevni rad, a ja uzjahah motor i uputih se pravo na suprotni kraj ostrva, gej plažu. Na plaži nije bilo ničega sem sunčanja i kupanja. Sve što je nešto vredelo imalo je svog partnera. Ono malo što je bilo solo je bio veoma loš izbor po mom ukusu, da ja brzo odustadoh od lova. Negde popodne, kada je već počelo da me nervira to što nema gde čestito popiti hladno pivo i nešto pristojno pojesti, sedoh na motor i krenuh nazad. Uz put sam svratio do plaže za omladinu, ali sam se iznenadio koliko je tu svet mlad. Tu su se okupljali klinici koji nisu bili stariji od 15-16 godina i moju su pojavu tako podozrivo odmerili da sam se brzo pokupio i otišao.
Ubrzo sam sedeo u hladu bašte picerije. Luka dotrča i donese mi pivo. Nisam mogao da primetim da je bio nešto hladniji prema meni. Valjda zbog posla. Otišao sam do sobe, istuširao se i izašao na terasu da popušim cigaretu. Moja terasa je gledala na lepo uređeno travnato dvorište koje je delilo ovaj spavaći deo od picerije. Sedeo sam tako go u kupaćem na terasi i upijao zrake zalazećeg sunca. Odjednom se u dvorištu pojavi Luka noseći neke prazne flaše i odloži ih u gajbe. Mahnuo sam mu rukom u znak pozdrava. On me samo pogleda, okrete se i uđe nazad u restoran. Nije mi bilo jasno, ali posle onako propalog današnjeg dana, samo mi je trebalo da imam mrzovoljne gazde i eto meni razloga da ubrzo napustim ostrvo. Ali nisam hteo da odem bez objašnjenja.
Oko ponoći, kada se je picerija ispraznila, ogrnuh majicu i siđoh do picerije da popijem pivo i rasčistim sa Lukom o čemu je reč. Seo sam za sto i čekao. Posle par minuta naiđe Nikola noseći pivo i sede za moj sto.
– Šta je sa Lukom? – upitah ja.
– Ma pusti ga. Znaš ti mu se sviđaš od trenutka kada si se pojavio i danas mu je bilo krivo što si se zaputio na gej plažu.
– A to. Ma pusti, ta gej plaža je pravo razočarenje. Nego, kažeš da mu se ja sviđam.
– Da.
– To znači da on i ja možemo…
– Po meni još koliko i večeras…
– Odlično. I on se meni sviđa.
– Idem da mu kažem.
Nakon desetak minuta Nikola se vrati sa po još jednom kriglom piva, sede i reče:
– Čekaće te za sat vremena u svojoj sobi.
– Super.
Čim smo popili pivo, ja se uputih ka svojoj sobi da se spremim za susret sa Lukom. Veoma mi se sviđalo kako izgleda i nadao sam se da ima dobar kurac. Posle nekih sat vremena zakucah na Lukina vrata. Vrata mi je otvorio Luka. Stajao je ispred mene lep kao slika. Na sebi je imao samo bele tange koje su mu samo isticale preplanuli ten. Na prednjoj strani se nazirala ogromna budža, obećavajući dobar komad ispod. Okrenuo se da me propusti u sobu i ostadoh bez daha. Bele tange su se gubile između najlepših guzova koje sam u životu video. Tvrdi, okrugli i mišićavi. Kada je pritvorio vrata usledio je još jedan šok za mene. Na krevetu je ležao Nikola. Kao i Luka go, samo u tangama crvene boje. Nasmeši se i reče:
– Mi smo braća i sve delimo…
– Ali baš zato, vi ste braća – rekoh ja zbunjeno.
– Pa šta. Neće niko od nas da rodi kopile – i nasmejaše se na šta se i ja opustih malo.
– Jesi li za piće? – upita me Luka.
– Sada jesam – rekoh i sedoh na krevet pored Nikole.
Veoma brzo je stiglo pivo i mi smo sedeli jedan pored drugog goli. Pili smo pivo, zezali se i milovali. Atmosfera je bila opuštena, tako da ubrzo što od alkohola, a što od dodira kurčevi su nam stajali spremni za jeb. Prvi je krenuo Luka. Lagano je spustio glavu dole i progutao moj kurac do balčaka. Mumlao je od zadovoljstva. Nikola ustade, opkorači nas i ponudi mi svoj kurac za pušenje. Ja ga rado strpah u usta. Oba brata su bila identična, a samim time su imala i identične kurčeve. Prave, lepe i tvrde. Bili su obrezani i imali prelepe okrgle glaviće. Na moje iznenađenje, nisam ni dva puta posisao Nikolin kurac on svrši. Napunio mi je usta spermom.
– Ništa ne brini – reče on – možemo mi tako i po nekoliko puta.
To me obradova i ja nastavih da mu sisam kurac sa poznatim ukusom sperme u ustima. Za to vreme je Luka halapljivo gutao moj kurac i rukom mi nežno gužvao jaja. Tada Nikola izvadi kurac iz mojh usta i reče:
– Ja bih da ti ga stavim… Imaš prelepu guzu…
Namestih se četvoronoške i na moje iznenađenje prvi pridje Luka. Međutim, on ga izdrka dva tri puta i svrši po mome čmaru. Osetio sam toplu spermu kako mi curi kroz procep guze. Zatim se Luka podvuče ispod mene i nastavi da mi puši kurac. Nikola onda priđe, razmaza svojim kurcem Lukinu spermu po mom dupetu i prinese podmazan glavić mom čmaru. Uterao ga je snažno i do jaja. Jeknuh od zadovoljstva. Uhvatio me je rukama za ramena i navukao na kurac do jaja. Malo je falilo da se onesvestim od zadovoljstva. Natako me je do muda. Luka mi je i dalje pušio kurac što me je još više dovodilo do ludila. Sada je Nikola počeo da me delje. Jebao me je snažno kao pravi muškarac, a dovoljno nežno kao ljubavnik. Da bih mu uzvratio za zadovoljstvo koje mi je pričinjavao svojim kurcem u mom dupetu, počeo sam da mešam kao neka drolja. To ga izbezumi i on poče da me puni spermom. Toplota njegovog semena u mom čmaru me uspali i ja prosuh moju spermu u Lukino ždrelo. Popadasmo tako zadihani i zapalismo po cigaretu.
– Mi tek sada počinjemo – reče Luka i pomazi mi guzu rukom.
– To mi totalno odgovara – rekoh ja i zadrkah mu kurac.
– Hoću da ga sad ti meni staviš – reče Luka kada smo popušili cigarete i natrti se.
Rado sam ustao, namazao kurac spermom sa moje guze i prišao Luki. Strpao sam mu ga momački. Nikola se podvuče ispod svog brata u pozi 69. Nisam mogao da verujem da se to meni dešava. Dva brata blizanca, puše jedan drugom kurčine, a pri tom ja jednog jebem u bulju i rasturam ga. Da ne pominjem da su obojica lepi kao bogovi. Nakon nekog vremena oni napuniše jedan drugom usta spermom, a ja se otresoh momački u Lukinom dupetu.
Ponovo smo zapalili po cigaretu i popili po pivo. Rešio sam da ovu noć završimo sa krešendom.
– Momci – rekoh – sada je vreme da vi mene jebete i rasturite.
Njih dvojica se zadovoljno pogledaše i ustadoše. Luka je privukao taburet i ja se savih preko njega. Luka mi je prišao otpozadi i već nišanio glavićem moj čmar. Nikola je već bio ispred mene i lupkao me svojom kurčinom po licu. Luka je bio prvi. Uhvatio me je za kukove i nabio mi ga do jaja. Sekund kasnije Nikola mi ugura svoju kurčinu u usta i ja je progutah do jaja. Osetio sam njegove bruce kako mi golicaju nos. Luka, napaljen, počeo je da me jebe onako kako ja najviše volim. Udarao me je da je sve pucalo. Nekoliko puta me je tako snažno nabio na kurac, da sam Nikolin kurac nezgodno progutao i zagrcnuo se. Topio sam se tako zarobljen između dva brata i njihova dva kurca. Ovog puta su me udarali i jebali jako dugo. Kolena su već počela da me bole. Luka se odiže i poče da me jebe nekako odozgo, što me još više napali i ja zaboravih na bol u kolenima. Onda vrhunac. Luka vrišti i zaliva mi semenom utrobu. Osećam kako njegova sperma ključa u mom čmaru. Istovremeno Nikola sipa u mom grlu spermu. Količina je tolika da ne mogu sve da progutam i veliki deo mi curi niz bradu. Ja u mlazevima prskam i topim taburet ispod sebe ogromnim količinama sperme. Ovo svršavanje nas je dotuklo. Popadali smo iscrpljeni i zadihani po podu.
Jutarnje sunce nas je zateklo po podu gole i umazane od noćašnjeg sexa. Ustao sam i otišao do kupatila. Njih dvojica su ležali zagrljeni i goli. Bili su prelepi. Mislim da ću se malo duže zadržati na ovom ostrvu.
Tako je i bilo. Na ostrvu sam ostao nekih 7-8 dana u svakodnevnom sexu sa braćom blizancima, nakon čega me Luka i Niko ispratiše na feribot uz obećanje da ćemo se ponovo videti. Dok sam uparkiravao motor na brod dupe mi je još bridelo od njihovih kurčeva.
Na drugoj strani vode je bila obala sa novim putevima i doživljajima.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<