Ispovest jednog bisexualca – 19. Dimitri i Hristo

Nakon povratka u selu gde sam bio smešten, ostao sam još nekoliko dana. To mi je bilo dovoljno da napunim baterije i oporavim bulju koju mi je Elamin razvalio.
Oprostio sam se sa starosedeocima i uputio dalje na jug. Cilj mi je bio da pronađem jedan svetionik. Njega sam video na mapi koju mi je dala Katarina u Solunu. Nikada u životu nisam video svetionik, pa sam poželeo da ga vidim. Pomislio sam da ukoliko ima mogućnosti tamo razapnem šator i provedem koji dan.
Nebo je počelo nešto da se smrkava od teških oblaka, a i temperatura je znatno pala. Znao sam da se sprema nevreme. Jedna od onih letnjih provala kiša. Vozio sam motor i često zastajkivao kako bih proverio mapu, a uz put tražio neko mesto da se sklonim od nadolazeće kiše.
Zastao sam i ugasio motor. Moram da priznam da sam se izgubio. Stajao sam na raskrsnici gde se put završavao, i odatle su kretala tri pravca prašnjavog puta. Na mojoj mapi je bio samo jedan, tako da nisam znao kuda da se uputim. Sve snažniji vetar mi je nosio prašinu u oči i naterao me da stavim naočare na lice. Ujedno me je upozoravao da nadolazi veliko nevreme. Upalih motor i krenuh jednom stazom za kojom sam mislio da odgovara onoj na mapi. Nakon vožnje od nekoliko kilometara, shvatio sam da sam pogrešio put jer je počeo da se penje uzbrdo. Mislio sam da ako želim da idem ka moru, put se mora spuštati na dole, ali sada je bilo kasno da se vraćam zbog nevremena. Zato sam nastavio da vozim u nadi da ću naići na neko sklonište. Nakon dvadesetak minuta vožnje prašnjavim putem, konačno. Ispred mene se put završavao malim proširenjem ispred jednog manastira. Manastir je bio mali i do pola uklesan u stenu, nešto kao naš Ostrog, samo mnogo manji i ne tako impozantan. Parkirao sam motor ispod jednog velikog oraha da ga zaštitim od kiše i zakucah na ogromna drvena manastirska vrata. Krupne kapi kiše su već polako počele da padaju u prašinu. Nevreme samo što nije počelo. Nakon par minuta začuh lupanje i škripu sa druge strane vrata. Neko je otvarao. Ogromna vrata se otvoriše tek nekih dvadesetak centimetara i pojavi se glava monaha koji reče nešto na grčkom. Upitah ga da li razume engleski ili srpski, našta se on nasmeja, još više otvori vrata i izadje ispred njih govoreći mi na lošem engleskom da me razume.
– Ja sam putnik. Zalutao sam tražeći svetionik. – rekoh.
– Nema sinko ovde nikakvog svetionika već 20 godina. Bio je jedan dole pored mora, ali je srušen odavno i napravljeno je letovalište.
– Ali ima ga na karti.
– To je mamac za turiste.
– Vidite – rekoh sada već molećivo – stiže nevreme, a i mrak će brzo. Ja sam motorom, pa sam mislio da li mogu nekako da prenoćim kod vas? Spreman sam da platim koliko košta.
– Dete moje… – uopšte mi nije bilo jasno zašto me oslovljava sa dete i sinko kada je bio jedva 5-6 godina stariji od mene – naravno da možeš da prenoćiš, samo mi ne naplaćujemo prenoćište.
– Nego?
– Ovde u manastiru se sve mora zaraditi.
– Nije problem. Radiću nešto već – i kroz glavu mi prođe slika kako berem šljive ili sadim krompir – Šta bih trebao da radim?
– Hajde uđi, smislićemo već nešto.
Uneo sam motor u manastirsku portu i stavio ga ispod jedne streje pored drva pripremljenih za zimu. Samo što sam ušao u manastir, nebo i zemlja se sastaviše i poče jaka oluja. Stajao sam nasred velike prostorije koja je bila polutamna, osvetljena samo svećama. Na sredini je bio ogroman sto, okružen stolicama za bar pedeset ljudi.
– Sedi – reče mi sveštenik – red je da se upoznamo. Sada će i brat da dodje. Odakle dolaziš?
– Iz Jugoslavije.
– Aa… brat po veri – reče radosno monah – i mi smo pravoslavci, znaš?
– Znam – mada sam do tada mislio da su Grci katolici. – Ja sam Dule i uštedeo sam nešto novca, pa sm rešio da malo proputujem i upoznam vašu zemlju.
– Lepo. Ja sam Dimitri, a sada će nam se pridružiti i otac Hristo. Sada ćemo popiti malo vina da nazdravimo za dobrodošlicu, pa ću ti pokazati gde ćeš spavati.
– Odlično.
Dimitri ustade i ode do starog plakara. Otvori ga i iz njega izvadi flašu i tri drvene čaše. Spusti ih na sto i nasu crnog vina. U tom trenutku u prostoriju uđe Hristo. Bio je stariji od Dimitrija, ali po hodu i stisku ruke videh da je u dobroj formi. Delovao je kao neko ko će živeti još sto godina. Upoznasmo se i nazdravismo. Ispijanje vina je proteklo u laganom upoznavanju i ćaskanju. Dimitri i Hristo su bili sami u manastiru i ujedno njegovi čuvari. Delovali su zadovoljni svojim životom, iako su mi rekli da ovde retko ko svrati. Samo ponekad kada se izgubi, kao ja ovaj put. Nije mi promaklo, ili je to bila samo moja imaginacija, da su Dimitri i Hristo bili mnogo bliskiji nego što su to želeli da pokažu, ali nisam smeo ništa da pokušavam. Bar ne odmah. Ipak, pomislih, oni su tu dugo zajedno i sami, a ljudi imaju potrebe.
Popismo po čašu vina i dok je Dimitri nasipao po još jednu, Hristo ustade i nestade u mraku. Posle pet minuta Hristo se je vratio noseći pladanj i na njemu isečeno sušeno jagnjeće meso i feta sir.
– Hajde da večeramo – reče Dimitri i sklopi ruke da se pomoli.
Nakon kratke molitve počesmo da jedemo i pijemo u tišini. Brzo smo završili.
– Dođi, pokazaću ti gde ćeš spavati dok Hristo pospremi večeru – reče Dimitri.
Ustadosmo sa stola i pođosmo u mrak. Dimitri je išao ispred mene noseći veliku sveću u rukama, kojom je osvetljavao put spred sebe. Popeli smo se uz neke kružne uske stepenice i izbili u veliki hodnik na spratu. Otvorivši vrata od sobe, Dimitri me propusti i reče:
– Ovde ćeš prenoćiti.
– Odlično – rekoh – nego…
– Znam – reče Dimitri paleći petrolejku na malom stočiću svećom – tu iza tih vrata se možeš okupati. Povuci samo ručicu i voda će poteći. Na žalost nema tople vode, to je samo kišnica koja se skuplja na krovu.
– Biće dovoljno, hvala.
– Vidimo se ujutru. Ovde se ustaje rano. Laku noć – reče Dimitri i izađe iz sobe.
Brzo sam skinuo sve sa sebe i ušao u malu prostoriju koju su zvali kupatilo. U njoj je bila mala betonska kadica. U visini glave na zidu je bila mala pipa sa slavinom. Iz pipe je izlazilo gumeno crevo nekih dva metra dužine. Odvrnuh slavinu i iz creva poče da curi voda. Bila je hladna, ali je prijala mom telu. Oprao sam se i iz ne znam kog razloga očistio kao da će biti sexa. Jednostavno mi je to trebalo.
Ogrnuo sam se peškirom i ulazeći u sobu pretrnuh od straha. Na sred sobe sa svećom u rukama je stajao Dimitri. Toliko sam se prepao da mi je peškir ispao iz ruku, i tako bled stajao sam go nasred sobe.
– Izvini ako sam te uplašio – reče Dimtri smešeći se i odmeravajući me od glave do pete.
– Ništa, samo nisam očekivao da ću te zateći ovde – rekoh i po Dimitrijevom pogledu shvatih da možda nisam za džabe očistio guzu.
– Svratio sam pre spavanja da vidim da li ti još nešto treba.
– Ne treba mi ništa – odgovorih. – U stvari, ona večera mi je bila malo, možda bih mogao još nešto da pregrizem pre spavanja.
– Tako sam i mislio. Deluješ mi kao čovek koji može dosta da pojede. A šta bi hteo?
– Bilo šta. Recimo kobasicu i jaja – rekoh namerno dvosmisleno. Namera mi je bila da ako stvarno to donese, ješću nešto što volim, a ako ne… Pa valjda će biti doba*ex.
– Kobasicu i jaja – ponovi za mnom. – Mislio si na ovakvu kobasicu i jaja – reče Dimitri i naglo podignu prednji deo svoje dugačke toge.
Predamnom bljesnu njegovo golo telo. Bio je to muškarac malo stariji od mene, koji je svoje telo sačuvao umerenim životom. Ispod ravnog stomaka se je crnio žbun kakav nikada do tada nisam video. Kurac mu je mlohavo visio iz gustih crnih dlaka, koje su se spuštale na dole i obavijale moćna muda. Muda se nisu ni videla od dlaka.
– Da. Mislim da bi mi baš takva kobasica i jaja sada trebali – rekoh ja promuklo.
Dimitri mi se približi, spusti sveću na stočić i uhvati me za ramena. Stajao je ispred mene na nekih pola metra, pogledao me ravno u oči i rekao:
– Deluješ mi kao neko od poverenja, i kao neko ko voli ovo da radi što sada nameravam…
Ćuteći ga uhvatih za kukove i privukoh sebi. Poljubili smo se. Dimitri me je šakama uhvatio za lice i čvrsto stisnuo uz sebe strastveno me ljubeći. Ako nije bio gladan sexa, onda je sigurno bio gladan sexa sa nekim drugim, a da to nije Hristo.
Ljubio me je i polako gurao ka krevetu. Između dva polju*a je nekako na brzinu svukao haljinu preko glave i ostao go. Nastavili smo da se ljubimo. Gurajući me tako unazad, u jednom trenutku osetih ivicu kreveta kako me dodiruje iza kolena. Dimitri me je i dalje ljubeći sve vreme lagano gurao i ja se spustih na krevet. Ležao sam na leđima dok su mi noge visile na podu sa kreveta. Krevet je bio tvrđi nego što je izgledao. Dimitri je legao po meni i sada su njegove ruke bile svuda po mom telu dok me je ljubio. Ni ja nisam čekao. Rukama sam mu milovao leđa i klizio na dole do njegove guze. Tu bih se najviše zadržao, jer je imao dve divne tvrde polulopte od guze. Zatim bih se vraćao na njegova leđa i tako u krug. Već sam se napalio i kurac mi se digao. Osećao sam na stomaku i Dimitrijev kurac, dobar muški komad tvrd kao kamen.
Bio sam pritisnut Dimitrijevim telom za krevet i u jednom trenutku on odiže koleno i gurnu ga između mojih nogu. Pomerajući levo desno, lagano mi je raširio noge, koje ja refleksno raširih još više i odigoh ih u vis. Dimitri je sada ušao kukovima između mojih nogu i nađosmo se u misionarskom položaju. Njegov me je kurac pritiskao po mudima. I dalje nismo prestajali da se ljubimo, iako smo povremeno ostajali bez daha. Tada me Dimitri uhvati jednom rukom za kurac i malo je falilo da svršim. Povukao me je za kurac u vis, što me je istovremeno malo bolelo i prijalo i pomislio sam kako hoće da mi ga izdrka.
– Argh…
Prevario sam se. Povukavši me za kurac u vis, time mi je odigao malo guzu od kreveta i sjurio svoju kurčinu u guzu. Uradio je to bez pripreme, najave ili bilo čega da sam kriknuo od bola. Sjurio mi ga je žestoko do jaja u čmar, i ne čekavši ni trena nastavio da me jebe. Delovao je kao pastuv kad naskoči na kobilu i uživa u jebanju, a kako je kobili baš ga briga. Međutim, ova kobila je počela da uživa u tom žestokom sexu. Kako me je Dimitri jebao, tako je bol prelazila u zadovoljstvo i ja počeh da mešam guzom kao neka kurvica. Čim sam počeo da mešam, Dimitri se je još više napalio. Uspravio se, uhvatio me rukama ispod kolena i pritisnuo mi noge na moje grudi. Tako mu je moj čmar bio na izvolte. Sada ga je još jače nabijao u mene. Njegova moćna, dlakava muda su me uz šljapkav zvuk udarala po guzi. Počeo je da grokće kao svinja, propeo se, nabio mi ga do jaja i zastade. Osetih kako prosipa svoju spermu duboko u meni. Tog trenutka sam i ja svršio prskajući seme svuda po mojim grudima. Dimitri izvadi kurac iz mene, obuče haljinu i zastade na sred sobe, kao da se ništa nije desilo između nas malo pre.
– Ovo je bilo super – rekoh zadihano – nadam se da sam odradio za spavanje.
– A ne, za spavanje ćeš zaraditi kada nam se i Hristo pridruži – reče Dimitri.
– Odlično, jedva čekam.
– Idem da mu kažem, a ti siđi za petnaesetak minuta dole. Čekaćemo te.

Iako mi je bulja bridela od Dimitrijevog grubog jebanja, meni sexa nikad dosta. Oprao sam se ponovo u improvizovanom kupatilu. Ogrnuo sam se čaršavom i krenuo polako dole polumračnim sepenicama. Sišao sam u glavnu sobu, koja je bila skoro mračna, njih nije bilo. Stresao sam se od hladnoće. Primetih sa strane kako iz jedne od soba dopire jaka svetlost kroz otškrinuta vrata. Provirih i polako udjoh.
Divan prizor.
Soba je bila mala, nekih 3 sa 3 metra. Svuda u krug po zidovima su gorele sveće, možda na stotine. Pored toga što su davale toplinu sobi, osvetljavale su je kao neki moćni rerlektor. Na sredini sobe je bio veliki krevet, možda 2 sa 2 metra tako da je između njega i zidova jedva bio po meta*lobodnog prostora da se manevriše. Na krevetu, Dimitri i Hristo. Goli kao od majke rođeni. Dimitri je klečao četvoronoške, a Hristo ga je jebao zguza. Obojica su bila u transu. Iako je bio stariji, Hristo je imao lepo i očuvano telo, izdefinisano mišićima koji su se prelepo ocrtavali pod svetlošću sveća. Hristo ga je jebao znalački i iskusno. Lagano, ali ipak snažno je nabijao svoj kurac u Dimitrija. Ovaj je sa uživanjem stenjao i jednom rukom nadrkavao svoj dignuti kurac. Hristo je imao predivnu kurčinu. Bila je iste dužine kao kod Dimitrija, ali je bila znatno deblja. Napalila me ova scena te ja pustih da čaršav spadne na zemlju i tako go se popeh na krevet pored njih.
Popeo sam se na krevet i kleknuo sa strane pored njih. Uhvatio sam svakog od njih rukom za muda i počeo nežno da stiskam. Zacvileli su od zadovoljstva. Hristo okrete glavu ka meni i ja mu zavalih jezičinu. Počeli smo strasno da se ljubimo. To ga još više napali i on poče žešće da jebe Dimitrija. Sada je svoj debeli kurac vadio iz njegovog dupeta skoro do kraja, da bi mu ga potom žestoko nabio do jaja. Dimitri je cvileo kao neka kučka. Hristo je udario još dva tri puta snažno i onda brzo izvadio kurac iz Dimitrijevog dupeta. Uhvatio sam ga za kurac, sagnuo se i strpao ga sebi u usta. Počeo je da prosipa spermu u mojim ustima. Hristo je vrištao od zadovoljstva. Pomislih kako je ovde lepo da daš sebi oduška i vrištiš koliko god hoćeš od zadovoljstva, jer te niko ne može čuti.
Nakon svršavanja, Hristo pade na leđa zadihan, a Dimitri se okrete ka meni. Hteo sam da ga uhvatim i njemu svojski izduvam kurčinu, međutim on me uhvati rukama, okrenu me leđima ka sebi i povuče me da mu sednem na kurac. Nisam se bunio. Namestih se i zahvaljujući tome što mi je dupe još bilo razrađeno njegovim jebom lako nasedoh na njegov kurac do jaja. Oblila me je plima zadovoljstva. Namestio sam se lepo na njegov kurac i počeo da mešam. Bio mu je tvrd i jako mi je prijao u dupetu. Dok me je Dimitri tako jebao, Hristo je sve vreme ležao, posmatrao nas i jednom rukom nadrkavao svoj kurac. U jednom trenutku ustade, priđe mi i stavi moj kurac sebi u usta. Divno. Nasedao sam na jedan tvrdi kurac, dok mi je Hristo znalački pušio moj. Nisam mogao više, svršio sam obilno Hristu u usta. On se uspravi i priđe mi. Poljubili smo se. U njegovim ustima sam osetio ukus svoje sperme. Dimitri me je i dalje tucao. Uhvatio me je za kukove, nabio ga snažno i počeo da mi puni dupe. Osetio sam vrelinu njegovog semena u sebi. Ustao sam i iz dupeta mi ispade velika količina sperme. To iskoristi Hristo i rukama me polako namesti u četvoronoški položaj. Izgleda da je matori obožavao da jebe u tom položaju. Natrtih se i isturih bulju kako bi bolje primio njegov kurac. Hristo prisloni glavić svog debelog kurca na moj čmar i poče polako da prodire. Jako mi je prijao. Hristo je bio pažljiviji kod prodiranja od Dimitriija. Gurao ga je lagano, ali dovoljno snažno da to bude pravi jeb. Pri tom njegov kurac je bio deblji, te me je prilikom prodiranja još više širio. Ludeo sam. Osetih Hristova muda kako se oslanjaju na moja. Ušao mi je do kraja. Osećaj tvrdog debelog kurca u dupetu, i teških toplih muda na mojim, me izludi. Dimitri se podvuče pod mene i poče da mi sisa kurac. Više mi nije trebalo. Počeo sam uz životinjske krike, koji su i mene iznenadili, da svršavam Dimitriju u usta. Gušio se je od količine sperme koju sam mu prosuo. Taj talas zadovoljstva me je naterao da još luđe mešam guzi* i pulsiram svinterom što je i mene i Hrista dovodilo do ludila. Hristo je sada, već ludački nabijao svoj kurac u mene. Dimitri se je izvukao i ponudio mi svoj kurac na dudlanje, što ja rado prihvatih. Bio sam kao na ražnju. Njih dvojica brzo uskladiše pokrete, i ja sam te noći doživeo jedno od najlepših jebanja u životu. Istovremeno su vadili kurčeve obojica, jedan iz mojih ustiju, a drugi iz mog čmara, tako da je samo pola glavića ostajalo unutra. Onda bi se istovremeno sručili, i Dimitri bi mi ga nabio do jaja u grlo, dok Hristo u dupe. Sreli bi se na sredini i ja sam bio zakucan na dva kurca do jaja, bez mogućnosti da mrdnem. Uživao sam. Dugo sam uživao je*u me dugo jebali, a ja volim kada to traje dugo, kada me iscrpi. Udarali su jedan spreda, drugi zguza, kao da im životi zavise od toga. Kao da su hteli da me ubiju kurčevima. A ja… ja sam uživao… Što su oni jače nabijali, ja sam kao kakva drolja, još više uživao.
Explozija.
Prvi je krenuo Hristo. Kriknuo je i počeo da svršava. Sekund posle toga krenu Dimitri, a odmah za njim i ja. Sva trojica svršismo gotovo istovremeno. Dimitrijeva sperma je bila u tolikoj količini da nisam stigao sve da progutam. Curila mi je niz bradu, dok mi je njegov kurac i dalje klizio niz grlo. Hristo me je čvrsto uhvatio za kukove, kao da se bojao da ću pobeći i sipao seme u moje crevo. Ritam njegovog jebanja nije jenjavao dok je svršavao. Samo je udarao i pojačavo zvuk šljapkanja u mom dupetu. Ja, kao i uvek, kada sam zadovoljen, bez i da dodirnem kurac prskao sam litre i litre sperme na krevetu ispod sebe.
Popadali smo zadihani na leđa po krevetu. Svetlost sveća je pravila čudne senke po plafonu sobe.

Ujutru smo posle doručka imali još jedan žestoki sex i oko podneva se oprostih sa njima i nastavih put.
Dan je bio lep i sunčan. Vlažna trava od kiše je mirisala oko mene.
Dodao sam gas, čekale su me nove avanture.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<