Ispovest jednog bisexualca – 17. Petra

Vozikao sam se tako motorom ka jugu Grčke. Išao sam lagano kako bih sve što me interesuje lepo razgledao. Uz put sam stajao nekoliko puta da se osvežim pićem, okupam u moru ili vidim nešto što me interesuje.
Predveče sam stigao u grad Larisa. Bio je to veliki grad i dosta me je podsećao na moj kvart. Ubrzo sam našao smeštaj, istuširao se i izašao u grad u potrazi za provodom. Ulice su bile prepune turista. Uočio sam lepu baštu jedne picerije i reših tu da se smestim i ujedno večeram. Smestio sam se i naručio pivo.
Kod Grka jako volim što kada ti toče pivo to rade u zaleđenim kriglama koje izvade iz zamrzivača i pivo dugo bude hladno u njima. Moraću to iskustvo da prenesem kod mene na poslu.
Za susednim stolom je sedela vitka plavuša. Bila je malo jače konstitucije za moj ukus, ali je imala predivne grudi koje su pretile da ispadnu iz tanke letnje svetlo plave haljinice. Duge prekrštene noge preplanule od sunca i butine u koje bi svaki normalan muškarac hteo da zagrize.
– Mogao bi da častiš piće zemljače – reče ona promuklim glasom.
Iznenadjeno se osvrnuh oko sebe i shvatih da se meni obraća.
– Takvoj lepotici, uvek. Nego kako si znala da smo zemljaci.
– Nije bilo teško – reče i glavom pokaza prema mom motoru sa NS tablicama. Osećao sam se pomalo kao idiot.
– Onda to možemo uraditi za istim stolom – rekoh i ustadoh da sednem za njen sto.
– A šta to lepi? – reče dvosmisleno bezobrazno.
– Pa naravno piće. – Grleno se nasmejala i pokazala mi red belih blistavih prelepih zuba. Oh, kako bih rado smestio kitu u ta prelepa usta.
– Otkud ti ovde, na odmoru? – upitah.
– Ovde sam već tri meseca, pa sam se malo uželela da sa nekim popričam na srpskom. I ovo malo naših što dodje ovde više voli da se pravi da su stranci.
– Ne razmumem. Zašto?
– Ko će ga znati. Znaš kakvi su naši ljudi, sve tudje je bolje, pa i jezik…
– Izvini nisam se predstavio, ja sam Dule.
– Petra.
– Odakle si Petra?
– Iz Kraljeva, ali već duže vremena živim u Beogradu, a ti?
– Pa videla si tablice na motoru, iz Novog Sada.
– Slatki ste vi novosadjani, imala sam momka odatle.
– Ima nas svakakvih, nego ja sam gladan. Da li bi mi se pridružila da pojedemo picu?
– Nisam nešto gladna, ali praviću ti društvo.
Sledećih pa*ati smo proveli u jelu i piću. Kako smo sipali sve više piva u sebi tako je i naš razgovor bivao sve opušteniji. Doticali smo se svih tema, i sve otvorenije pričali jedno o drugom. Priznala mi je da je u Grčku već treću godinu za redom i da radi kao animir dama. Kaže može se preživeti i zaraditi, ali u poslednje vreme ruskinje i madjarice joj čine nelojalnu konkurenciju, jer rade za male pare.
– Ja za vodu i pičku nikada ne plaćam – rekoh da bih joj dao do znanja da nisam zainteresovan za njene usluge, bar ne za novac – jer znam da uvek ima za džabe.
– Ne boj se mili – reče ona – nisam ni mislila da ti naplatim ako do toga dojde. Ti si mi nekako drag. A kod mene možeš dobiti mnogo više od pičke.
– Je li. A šta to?
– Neka to bude mala tajna.
Popili smo još nekoliko pića i polako krenuli. Ostavio sam motor ispred kafane, je*am popio podosta piva i pešice krenusmo niz ulicu. Ubrzo stigosmo do mog hotela.
– Hoćeš gore na piće? – upitah je ispred ulaza.
– Znaš šta? Dugo nisam ovako lepo i spontano provela veče. Šteta bi bilo da se završi ovde.
– Odlično.
Udjosmo u hotel. Rece*ioner je dremao na pultu i mislim da nas nije ni video. Ušli smo u lift. Iako je vožnja liftom do trećeg sprata trajala kratko, bilo je dovoljno vremena da jedno drugom padnemo u zagrljaj. Ljubio sam je kao nikoga do tada. Njene čvrste dojke su me bockale i pekle na mojim grudima. Uleteli smo u sobu i čim su se vrata zalupila počeli smo se skidati ne odvajajući usne od polju*a.
– Nemoj paliti svetlo – reče ona – volim mrak.
Ma bilo mi je svejedno. U sobi je dovoljno svetlosti prodiralo spolja da bih mogao da uživam i u lepoti njenog tela.
Brzo nam je garderoba bila na podu. Sve vreme smo se ljubili stojeći i ona me u jednom trenutku uhvati za poludignuti kurac. Kao da je struja prošla mojim telom. Odvojila se od mog polju*a i počela polako da se spušta na dole. Ljubila mi je grudi i sisala bradavice. Polju*ima je išla sve niže i niže dok nije stigla do sada već dobrano nadignutog kurca. Oblizala mi je glavić i zarila svoje duge nokte u guzove. Propeo sam se kukovima unapred i gurnuo joj kurac još dublje u njena usta. Već sledećim pokušajem, progutala je moj kurac do jaja. Nisam mogao više da izdržim, jer je to radila kao prava profesionalka. Sasuo sam joj spermu u grlo, našta ona slasno zamumla. Ispustila je kurac iz usta i tiho rekla:
– Vau, slatki, ovo je bilo brzo…
– Ništa ne brini, ja još nisam ni počeo… Haj’mo na krevet.
Legao sam, a ona polako ustade za mnom. Namerno sam izabrao krevet za sex, jer je tamo padala svetlost spolja, pa sam želeo da je izvučem iz mraka i uživam u pogledu na njeno telo. Uvukla se u krevet do mene i pripila uz moje telo.
Šta?
Zbunio sam se. Osetih nešto na mojoj butini, a njene ruke su bile meni oko vrata i na grudima. Pomerih ruku i uhvatih poludignutu kurčinu. Naravno ne moju.
– Mislila sam da znaš. Ako želiš otići ću odmah, samo nemoj da dižeš galamu… – reče ona.
– Ostani budalo – rekoh i počeh da joj svlačim kožicu na kurcu. Petra, jedna od boljih riba sa kojom sa bio u krevetu, je imala kurčinu kojom bi se ponosili mnogi muškarci. A tek muda, to su bile dve velike teške kruške od muda.
– Znaš, još uvek skupljam pare za operaciju…
Stavih joj prst na usta kao znak da ućuti.
– Mislim da će ovo biti ludo veče. Opusti se.
Sa osmehom zahvalnosti na licu odiže prekrivač i krenu glavom na dole. Ponovo je uzela moj poludignuti kurac u usta i počela znalački da ga puši. Ovakvu priliku nisam smeo da propustim. Imam u krevetu ludo žensko telo, koje pri tom ima odličan kurac medju nogama. Okrenuo sam se u pozu 69 i uzeo njen kurac u usta. Petra je samo tiho zamumlala od zadovoljstva, ustiju punih moje kurčine. Dudlali smo jedno drugom kurčeve tako neko vreme dok ne osetih kako mi njen kurac trza u ustima i počinje da prosipa spermu. U slast sam progutao sve do poslednje kapi. Ustao sam i okrenuo je četvoronoške. Petra je istrtila svoje prelepo dupence što je više mogla u iščekivanju da joj ga smestim. Prvo sam počeo da joj ližem čmar. Mirisao je na neku finu kremu.
– Ah… srećo, šta mi radiš… – dahtala je.
– Pripremam te ljubavi da te rasturim.
– Ne mogu više da izdržim… Stavi mi ga…
Uspravih se, nanišanih glavić na njen guzni otvor i polako ga gurnuh. Skliznuo je lagano. Videlo se da je tu bila prometna.
– Oh… to ljubavi… gurni mi ga do jaja… – jecala je.
– Evo ti ga… – rekoh i snažno ga nabih do jaja. Više nisam mogao da se suzdržavam. Počeo sam da je jebem jako i žestoko. Pri tom sam je lupao rukom po guzovima. Petra je vrtela glavom levo desno i zabacivala svoju dugu plavu kosu. Dahtala je i cičala, videlo se da uživa u kurcu. Izvadih ga i sedoh na krevet.
– Dodji da vidim šta umeš – rekoh joj pokazujući na moj dignuti kurac.
Ćuteći me je opkoračila. Uhvatila me jednom rukom za kurac i namestila ga sebi na otvor. Nasedala je polako i lagano. Kao da je htela da uživa u svakom milimetru mog kurca koji je u nju ulazio. Kad se je nabila do kraja podarila mi je jedan sočan poljubac. Onda je krenuo njen ples. Počela je da se odiže i nabija na mom kurcu, i da istovrmeno meša levo desno i u krug kukovima. Bila je to igra koja me je izluđivala. Niko mi do tada tako nije mešao na kurcu kao Petra.
– Oh… srećo… dobra si… prava drolja…
– Ah… i ti ljubavi… prija mi tvoj kurac…
Ovakva igra i mešanje nije moglo dugo da potraje. Stegao sam je za sise i počeo da punim spermom. Osetivši to, Petra malo nadrka svoj kurac pa poče i ona da prska svoje seme po mojim grudim. Pali smo nauznak jedno na drugo zadihani. Odvojila se i jezikom počela da skuplja ostatke svoje sperme sa mojih grudi.
– Dugo nisam imala ovakav sex… – reče ona zadihano.
– A ja nikada sa trandžom – rekoh iskreno.
– I kako ti se svidja?
– Čekaj kad bude gotovo, reći ću ti – rekoh i ustadoh. Počeo sam da joj ljubim sise. Petra je počela da se pali. Onda sam polju*ima polako prelazio preko njenog stomaka i prelepog pupka. Osetio sam na grudima kako joj se kurac diže. Bila je malo zbunjena, ali joj je isuviše prijalo da bi bilo šta učinila. „Ti si mene iznenadila, a sada ću ja tebe“ pomislih i uzeh njen kurac u svoja usta. Bio je jako ukusan. U ustima osetih poznati slankasti ukus sperme koja je zaostala od prethodnog svršavanja. Uhvatio sam je rukom za muda i počeo lagano da ih uvrćem. Kurac sam joj sada već mahnito pušio i ona je sve više i više dahtala. Već sam se uplašio da ne svrši. Bar ne pre onoga što joj spremam. Ispustio sam njen kurac iz usta i podigao se da je poljubim u usta. Tada se njena velika kurčina sama namesti izmedju mojih guzova, što sam ja i hteo. Mrdao sam guzom gore dole ljubeći je, tako da je njen kurac klizio po mom guznom procepu. Odjednom je uhvatih za ramena i snažno se nabih na njen kurac. Upao mi je snažno i jako do jaja. Malo me je zabolelo je*am mislio da je manji. Petra je tako ciknula da sam bio siguran da nas je čuo ceo hotel. Zastadoh tako na trenutak naboden na njenu kurčinu do kraja. Petra me je gledala pravo u oči, zbunjena i oduševljena, istovremeno. Sada sam ja krenuo svoj ples. Mešao sam kao kurvica. Kao da sam želeo da Petra vidi da nije ona najbolja mešačica na kurcu. Da ako ne boljih, a ono ima bar ravnih njoj. Oboje smo bili u ekstazi. Ona, što po ko zna koliko vremena jebe nešto, a ja kao i uvek srećan sa dobrim kurcem u dupetu. Napaljenost kod oboje je bila velika i mi brzo svršismo. Ja po njoj ona u meni. Bili smo tako iscprljeni da nismo imali snage ni za tuš. Zaspali smo tako ulepljeni jedno pored drugog.
Jutro. Petra u gaćicama kuva kafu.
– Dobro jutro mili, kako si?
– Odlično, a ti?
– Nikad bolje. Znaš, toliko je bilo dobro da bih se sada udala za tebe.
– Uvek ću se jebati sa tobom, ali udaja….
– Znam, znam. Zezam se.
Zatim smo otišli na doručak u onu istu piceriju gde smo se i upoznali. Nakon toga ja zapalih, a Petra ostade ispred bašte da mi maše.
Još uvek nisam siguran da li je to bio Petar ili Petra, ali sam siguran da takav sex neću nikada zaboraviti.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<