Ispovest jednog bisecualca – 16. Grčka (Katarina)

U životu mi je išlo lepo da bolje ne može biti. Već sam godinu dana radio za gazda Lulu i stekao njegovo veliko poverenje. Naravno, sve vreme sam povremeno jebao njegovu ženu Cecu, a njegov sin je to isto radio meni. Ponekad mi je to bilo jako smešno, jer mi je izgledalo kao da mi Veljko naplaćuje to što mu jebem mamu, iako on to nije znao, a ja sam uživao u svemu tome. Naravno, tu su bile i povremene sex seanse sa kolegom Boškom, koje su po meni bile i najbolje što se tiče sexa u to vreme. Obojica smo znali šta želimo i to je bio sex bez ikakvih predrasuda i granica. Čak smo u poslednje vreme jako uživali kada bi se posle sexa jedan na drugog popišali.
Radeći sve vreme u restoranu i gazdinoj vili, dobijao sam veoma dobru platu i napojnice, tako da sam uspeo da sakupim i pristojnu uštedjevinu. Kada mi je gazda Lula poklonio jednu od njegovih brojnih nekretnina, počeo sam da razmišljam na šta da potrošim to što sam uštedeo. Gazda mi je poklonio jednosoban stan od 40 kvadrata u kvartu u kome sam inače živeo. Rekao je da je to poklon za moj rodjendan, vernost i dobar rad kod njega i njegove familije. Kasnije sam saznao da je velikog uticaja na to imala njegova žena Ceca. Znači da se moje jebanje, osim zadovoljstva, jednom u životu i isplatilo. Ubrzo sam od uštedjevine kupio motor, što mi je bila davnašnja želja i učlanio se u lokalni moto-klub. Tu sam stekao mnoga nova poznanstva i prijatelje i postao zvanično bajker. Grad se je razvijao, posao naravno išao sve bolje i bolje, ja sam postao jedna od faca u gradu, koja je radila za poznatog tajkuna, bio pun love i vozio motor. Nikakav mi problem nije bio da odvojim neku cicu i izjebem je, što sam i često radio. Sa muškarcima je bilo malo teže. Okolina to još nije prihvatala, a ja nisam hteo da izgubim sve ovo što sam stekao, tako da sam tu svoju sklonost pažljivo krio. Sex sa muškarcima je bio redak i uvek proveren kako se ne bih diskreditovao.
Tog dana pred kraj radnog vremena u kuhinju udje domaćica i reče:
– Čeka vas gazda u radnoj sobi. Treba nešto da razgovara sa vama.
Brzo se presvukoh i spremih za kući te odoh do radne sobe. Unutra je Lula već sedeo za radnim stolom, pušio lulu i pijuckao piće zlatne boje iz kristalne čaše.
– Sedi – reče mi i pokaza na fotelju preko puta njega.
– Izvolte – rekoh.
– Dule. Još sutra smo ja i moja porodica u gradu, a onda kud koj mili moji. Svi idemo na odmor. Nego sta ćeš da popiješ?
– Vi znate gazda da sam ja pivopija.
– Da, i majku ti jebem nemaš stomak, a ja koji pijem samo viski, imam sve veći.
Nasmejah se.
– Kakva su moja zaduženja dok ste vi na odmoru? – upitah.
– Malo pre mi je bio Aca iz restorana. Dogovorili smo se da i restoran ne radi preko leta. Radiće samo kafić, a kuhinja će biti zatvorena. To mi je zgodno i zbog poreza, kaže knjigovodja. S obzirom, da ja i moja porodica nećemo biti tu mesec i po dana, toliko i restoran neće raditi. S poslom počinjemo 28. avgusta.
– Oho – rekoh ja pomalo iznenadjeno.
– To znači da si i ti na godišnjem odmoru do tada.
– Opa – uzviknuh ushićeno.
– Doći ćeš dan dva ranije, ili koliko ti već treba da sve pripremiš kako bi se počelo sa radom 28. avgusta.
– Odgovara.
– E sad, ja nisam imao keša kod sebe, pa sam rekao knjigovodji da ti pripremi pare. Sutra ćeš otići do nje i tamo će te čekati tvoja plata i mali bonus za dobar rad. Jesmo li se dogovorili?
– Naravno.
– Onda lepo se provedi na odmoru i vidimo se za mesec i po dana.
– I vi takodje – rekoh ustajući sa stolice.
– Sigurno da hoću. Ovog leta ja i žena letujemo odvojeno. Pustiću se malo u promet.
Zemlju nisam dodirivao od sreće kada sam izlazio iz vile. Seo sam na motor i odmah otišao do kafića gde se skupljaju bajkeri. Trebalo mi je hladno pivo i da isplaniram sebi odmor.

Narednih nekoliko dana sam se provodio po gradu i planirao kako da što bolje iskoristim odmor. Dok sam ispijao kafu sa Boškom u jednom kafiću, odluka je pala.
– Boško.
– Ah… – pogleda me zbunjeno.
– Rešio sam. Idem motorom za Grčku. Idem na more, da se vozam, a uz put šta dohvatim. Hajde brate sa mnom.
– Ne mogu.
– Hajde ne budi seronja. Jebaćemo tamo šta stignemo, a ako ne uhvatimo ništa ostajemo jedan drugom.
– Ne mogu čoveče. Znaš da svako leto idem kod mojih na selu. Treba im pomoći oko zemlje, a oni su svake godine sve stariji i stariji.
– Ma daj samo ovo leto.
– Nemoj molim te da me moliš. Rado bih pošao, ali znaš mi situaciju.
– Ok. Onda ja idem sam.
Odluka je pala.

Nakon nekoliko dana priprema, došao je i taj dan.
Ja, motor i put preda mnom. Nisam imao plan. Krenuo sam da idem gde mi se dopadne. Improvizovaću uz put.
Tog dana, negde predveče sam ušao u pretopli Solun. Rešio sam da tu prenoćim i odlučim šta dalje. Brzo sam pronašao pristojan hotel, koji je čak imao i garažu za moj motor. Istuširao sam se i izašao napolje da malo prošetam i upoznam grad. Na uglu je bila turistička agencija i reših da udjem i vidim šta nude.
– Hello – rekoh službenici za pultom.
– Hello – otpozdravi me ona. Bila je to mala crnka, malo punija za svoju visinu, ali jako umiljata i prijatna. Pošto grčki nisam znao počeo sam da zamuckujem na engleskom i srpskom na šta me ona prekide.
– Pricaj srpski, moj muz je iz Beograda.
– E sestro super. Upravo sam stigao pa sam nabasao na vas. Putujem motorom, pa me interesuje gde bih sve mogao da se provozam i sta da vidim.
– Izvolite – reče mi dodajući mi nekoliko brošura – ovde imate nekoliko predloga sta da obidzete i kuda da vozite. Tu vam sve pise i ima mapa sa pumpama.
– Hvala. – uzeh brošure i izadjoh na vreli solunski asfalt.
Prošetao sam malo i seo u neki kafić na pivo. Tu sam ubio narednih pa*ati uz hladno pivo gledajući na velikom TV-u neku fudbalsku utakmicu. Izašao sm u vrelo letnje veče. Krenuo sam ka hotelu i prolazeći pored turističke agencije u kojoj sam već bio, nabasah na radnicu kako spušta metalne rešetke i zatvara radnju.
– Dobro veče – nazvah joj.
– Jasu – reče ona po inerciji na grčkom.
– Gotovo za danas?
– Gotovo.
– Nego, recite mi gde sada u Solunu ima dobro mesto da se malo provedem, i ako može nadjem žensko društvo?
– Jako tesko – reče grkinja – sutra crkveni praznik pa svi zatvaramo malo ranije. Sutra se ne radi.
– E jebi ga. A gde bar mogu da nabavim piće?
– Nema. Isto. I ja bih rado popila.
Ovo sam već shvatio kao prolaz kod nje.
– A u hotelu, kod mene, jel tamo ima pića? – napravih se mutav.
– Naravno da ima. Ali u soba, to je samo za goste hotela.
– Pa ako ti se pije mogla bi samnom do sobe. Pićemo zajedno.
Malo je zastala. Izgleda da sam požurio sa predlogom. Pogleda me ispod očiju i tiho reče:
– Ali samo pice i samo jedno…
– Naravno.
Do hotela je bilo blizu i uspeli smo da se samo upoznamo. Njeno ime je bilo Katarina. Dok smo se penjali stepenicama ka sobi, pogledom sam merio njenu pozamašnu pozadinu. Imala je bulju za medalju. Ono što me je palilo kod njenog dupeta je to što i pored toga što je bilo veliko, bilo je čvrsto. Mladost, pretpostavljam. Ušli smo u sobu i ubrzo sedeli i pijuckali žestinu iz unučića hotelskog friižidera. Ćaskali smo neke neobavezne stvari dok se tema razgovora nije postepeno prebacila na sex.
– Mene moj muz prevario jer je bio dobar u krevetu.
– Jebi ga malecka. Takvi smo ti mi Jugosloveni.
– Moj muz jako dobar u krevet i ima veliki, znas sta.
– Pa dobro ali nije on jedini, ima i većih i boljih.
– Ne znam nisam probala. Pre mog muza imala jedan decko koji nije bio dobar.
Pošto je piće već počelo po malo da deluje reših da predjem u napad. Nisam imao šta da izgubim.
– Evo ja se kladim da sam bolji u krevetu od tvog muža i da imam veći alat – rekoh drsko.
– Nemoguce.
– Ajd’ se kladimo.
– Kako?
– Ako sam u pravu, radim ti šta hoću, a ako nisam radiš ti meni šta hoćeš…
– Ah vi Jugoslavo, pravi ste djavoli…
– Jel važi?
– Ne znam…
– Evo nam još po jedno piće, a ti odluči. Ja sam spreman na sve…
– Hajde prvo da vidim, pa cemo posle videti…
Samo sam čekao taj trenutak. Brzo ustadoh i skinuh kožne bajkerske pantalone. Zatim sam polako skinuo boxerice gledajući Katarinu u oči i prateći njenu reakciju. Očigledno je da sam bio u pravu. Gledala je moju poludignutu kitu otvorenih očiju i blago je jezikom nesvesno obliznula usne. Uhvatio sam ga rukom i polako mu svukao kožicu. Pred njenim očima se pojavi moj lepi ljubičasti glavić.
– Šta misliš?
– Lepo…
– Dodirni ga. Neće te ujesti…
Nagnula se unapred i lagano rukom obuhvatila moj kurac. Počeo je da mi se diže u njenoj ruci.
– Hoćeš sada i da proverimo da li sam bolji i u krevetu? – upitah bezobrazno.
Katarina je samo ćutala i nagnula se još malo napred kako bi ga stavila sebi u usta. Počela je da mi puši. Radila je to dosta nevešto i videlo se da je po tom pitanju početnik. Mada, meni je prijalo. Dok se je borila sa mojim glavićem u ustima ja sam je skidao. Ubrzo smo oboje bili goli i ja je podigoh sa poda i poljubih nežno. Poljubac je na nju delovao kao elektrošok. Sva se stresla i zadrhtala. Znao sam da od tog trenutka mogu da radim sa njom šta mi je volja. Legli smo na krevet i nastavili da se mazimo i ljubimo. Jednog trenutka je legla na ledja, raširila noge i zastala.
– Hajde – reče, valjda očekujući da je ja sada zajašem.
– A ne lutko, prvo podmazivanje – rekoh joj i zavukoh glavu medju njenim nogama. Omirisao sam joj pičku i gurnuo jezik. Uzdahnula je duboko i još više raširila noge. Prstima sam joj raširiio pičić i počeo da palacam jezikom po klitorisu. Dugo sam je tako dražio da bih na kraju gurnuo jezik duboko u njenu vrelu pičku. Tog trenutka je svršila iz glasno dahtanje govoreći nešto na grčkom što nisam razumeo.
Onda sam se podigao gore i namestio glavić na ulaz njene pičkice. Poljubio sam je i počeo polako da joj ga guram. Osetio sam kako moj kurac ulazi u njenu meku toplu utrobu. Njene raširene oči i zadovoljstvo su mi govorili kako je ipak iznenadjena veličinom mog kurca, i da joj je sve to prijalo. Kada sam joj ga nabio do jaja, zabacila je glavu unazad i tiho kriknula. Onda sam ga izvadio skoro do kraja i započeo svoj jebački ples. Jebao sam Katarinu u misionarskoj pozi. Sve jače i jače. Katarina je odizala noge sve više i više želeći da moj kurac prodre što dublje u njoj. Pred kraj, naše jebanje je ličilo na borbu. Ja sam kao životinja udarao kurcem i lupao jajima po njoj. Ona je mešala kukovima levo desno i na svaki moj udarac udarala kontru. Zvuk i miris jebačine se širio sobom. Počela je da svršava. Vrištala je tiho, vrtela glavom levo-desno i grebala me noktiima po ledjima i guzi. Onda sam i ja explodirao. Nabio sam joj ga snažno, do bola i počeo da prosipam seme u njoj. Uhvatila me je rukama za lice i prinela sebi da me ljubi.
Dugo smo se tako ljubili, dok je moj kurac polako padao u njenoj pički.

Sunčano jutro. Katarinu nisam zatekao u sobi. Spremio sam se i krenuo. Kada sam prolazio motorom pored njene agencije, ona je bila tamo. Sedela je za pultom i nešto objašnjavala nekim mušterijama.
Čekao me je put.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<