Уби дечака да се мушкарац роди

– Ти си невин, зар не, Јоцо? – упитала га је.
Седела је у својој црвеној, кожној фотељи, прекрштених ногу и са чашом мартинија у руци. Није била најбоља пичка у целој средњој, па чак ни на њиховој, трећој години, али је била довољно згодна и њени су имали довољно пара да би могла да се понаша надмено и безобразно.
– Јесам. – одговорио је искрено.
Није осећао потребу да лаже, нити да се претвара. У било ком другом случају би му било смешно то њено глумљење алфа заводнице, али превише је желео да је кара да би о било чему другом мислио. Посматрао јој је затегнуте, лепе бутине трудио се да му се не дигне.
– Па добро. – рекла је и попила пиће до краја. – Какав је виски?
– Добар. – одговорио је.
Било му је драго што се сетио да двапут издрка курац тог дана. Отпио је још мало.
Устала је и пришла својој комоди. Посматрао ју је како се креће.
Носила је само ту уску, летњу хаљину на себи. Лаким кораком је прелазила преко дебелог, меког тепиха док ју је гутао погледом. Намерно се сагла да дохвати нешто, да би видео да нема гаћице. У тренутку му се напунио крвљу. Попио је до краја.
– Нећеш ме карати. – рекла је кратко. – Расположена сам да ми лижеш.
– Имам ја кондом.
– Небитно, свеједно сам на пилули. Више волим да ме лижу. – рекла је.
– А ја? – упитао је глупо. – Хоћеш ли да ми попушиш или…?
– Не. Можеш после да издркаш у мом купатилу, ако хоћеш.
Осетио је како му вибрира телефон. Узео га је и видео да га зове кева. Она и његове две старије сестре су ишле на гробље због десетогодишњице смрти њиховог оца. Он је рекао да не може што су му једва допустиле. Ћале би га разумео, мислио је. Вратио је телефон у џеп, осетивши како вибрира на његовој тврдој кити.
– Иди прво испери уста, нећу такав да ми је лижеш, смрдиш на алкохол.
Устао је и отишао у купатило из њене собе. Цело је било розе и женскасто.
Испрао је уста и вратио се. Лежала је гола на кревету, благо размакнутих ногу и мазила пичку. Стварно је била јебозовна. Бавила се плесом од малена и имала је затегнуту фигуру, са облим, чв*тим сисама и добром буљом. Нису јој биле превише велике сисе али му то није сметало. Било му је драже тако него да има сисе од сала уз стомачину којим се дебеле девојке обично поносе, као да такве не могу и мушкарци да имају. Била је згодна и женствена и ненормално га је палила. Пичка јој је била скроз обријана осим делића на венерином брегу кроз који је пролазила полако п*тима. Скинуо је црну кошуљу и пришао јој.
– Скини се цео, смешан си ми тако.
Урадио је како му је рекла, осетивши слаб трзај гнева у утроби. Видео је како га посматра.
Тренирао је рукомет и био доста разбацан и висок. Ни кита му није била лоша, чак ни опуштена. Приметио је како је брзо склонила поглед и трудила се да делује као да је се не дотиче. Клекнуо је на тепих и ухватио је за бутине. Привукао је себи и по први пут у животу осетио мирис пичке.
– Лакше. – рекла му је.
Није је слушао. Срце је почело јаче да му удара и топлота му је преплавила тело. Прислонио је лице и полако јој олизао усмине. Свидело му се. Пољубио јој је унутрашњу страну бутина и гурнуо дубље језик у пичку, благо палацајући. Застењала је. Кренуо је лагано да јој је љуби споља, кружећи око рупе и изазивајући је. Влажила је. Раширио јој је усмине и благо језиком заголицао између њих. Ставила му је шаке на кратку, црну косу и покушала да га привуче унутра али се отргао. Наставио је да јој лиже лагано, споља док је све више влажила и пунила се крвљу. Мирис се сад још јаче осећао.
– Лижи.
Игнорисао је. Ставио је средњак на почетак рупе и пустио да сама извија карлицу ка њему. Погледи су им се ук*тили.
– Рекла сам ти да лижеш!
Прислонио је главу пички и гурнуо језик унутра, нагло. Уздахнула је, а он је наставио да врти у круг и да јој споро, обилно лиже. Кренуо је да је полако јебе језиком и шакама прелази по стомаку. Дубоко је дисала. Извадио је језик и пољубио јој благо клитић. Гурнуо јој је средњак унутра и кренуо да је кара њиме док јој се играо са клитићем. Осетио је колико је мекана, топла и клизава. Осетио је да луди од жеље.
– Не, само лижи.. – покушала је да се побуни али није се одмакла. Тело јој се извијало и видео је да ужива.
Гурнуо јој је још један п*т у тесну пичку и наставио да је кара и лиже. Играо се са њом, мамећи је и гурајући јој га нагло, а онда све брже и лепше док опет није престајао и изазивао је. Осетио је моћ коју није познавао раније и цело тело му је треперило.
– Јоцо, рекла сам… – почела је.
– Ћути. – рекао је грубо и наставио да је немилосрдно кара п*тима и лиже клиторис, погравајући се са њим језиком.
Хтела је нешто да каже али није, задрхтала је и кренула да се опире али је наставио, све брже и грубље. Осетио је да се грчи и знао је да свршава. Нешто у њему је пукло. Чим је свршила, устао је и сео на кревет. Курчина му је била скроз дигнута и жељна. Ухватио ју је за бокове и гурнуо ју је у њену алаву пичкетину. Снажно, до краја. Застењала је.
– Јоване!.
Није марио. Гурнуо јој га је још једном, и онда још једном. Била је скроз тесна, али довољно влажна да је могао да је јебе без проблема.
– Прекини иначе ћу… – покушала је да каже али ју је пољубио. Осетио је како меша боковима и инстиктивно се набија на његов курац.
Јебао ју је све грубље, као животиња. Обгрлио ју је снажним рукама и љубио и лизао јој сваки део тела, осетивши по први пут жену. Убрзао је темпо и гурао јој га до краја, ритмичним покретима карлице. Гледала га је у очи, али се више није противила. Грчила јој се и оргазам јој се поновио, јак и свепрожимајући. Онај од лизања није могао ни да се упореди са овим, осетила га је целом пичком, ширио јој се низ бутине и уз кичму, одузимајући јој дах. Стискала му је киту, жељна његове сперме али није био близу свршавања.
Извадио га је и ухватио је за косу.
– Дођи овамо. – рекао је и благо је повукао са кревета на под.
Клечала је испред њега, знојава и задихана.
– Пуши га. – наредио је.
Ухватила га је у уста и кренула жељно да га облизује. Више није била гадљива, гутала га је као лизалицу. Олизала га је од корена до главића, захвално, целог, обожавајући његову меснату курчину. Почела је да дрка себи пичку и гледала га целог заљубљено, од јаја до врха. Сисала му је знојава муда, жељна сперме у њима.
Ухватио ју је за косу и натерао да му га гута. Радо је прихватила и сисала га најбоље што је умела. Погледи су им се сусрели и осетио се мужевно, моћно. Без трунке уздржавања јој га је набијао а она је примала у грло. Мислио је да не зна да пуши али је била је прилично добра и није грцала. Осетио је да му се приближава оргазам и ухватио је у наручје.
Подигао ју је од пода и кренуо да је целу набада на курчину. Обавила се око њега и сама се грчила и извијала се да се што дубље набије. Поново је кренула да гласно стење и стиска му се око ките. Није знао да ли поново свршава али га није било брига, његов оргазам је почео, ширио му се кроз мишиће, снажан и немилосрдан док је урликнуо као животиња. Угризао ју је за врат и кренуо да свршава у њу. Изнова и изнова, сперма му је текла кроз курац и свесно се грчећи ју је избацивао јако у њену пичку, да оде што дубље. Није знао одакле му опет толико, али је после неког четвртог, петог пута престало и спустио ју је на кревет. Мишићи су му се тресли од умора и сласти.
Гледала га је задовољно, засићено, пичкетине испуњене мушком сперметином.
– Хвала ти. – уморно је продахтала.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<