Ispovest jednog bisexualca – 95. N’guomo

Život u bazi je tekao nekom svojom normalom. Svako je radio svoj posao i sve je funkcionisalo kako treba.
Što se privatnog života tiče tu su stvari stajale malo drugačije. Osoblje baze je bilo podljeno na dva dela. Jedni koji su bili domaći i koji su kad god bi završili posao odlazili svojim kućama, i nas ostalih koji smo živeli po kontejnerima tu u bazi.
Ono što je bilo najgore, je to što je u bazi, bar po meni, bio hronični nedostatak sexa. Jedan od razloga je i taj što je bilo jako malo žena, možda njih desetak, a od toga odmah pola odbijte, jer nisu ni za na kurac. Drugi razlog nedostatka sexa je bila prevelika zauzetost sviju nas. Bukvalno smo radili od jutra do sutra.
Što se mene tiče, sex je bio solidan. Kad god bi uhvatili malo vremena, ja i Harold bi se dobro izjebali i smirili hormone za nekoliko dana. Medjutim, kako je vreme prolazilo, meni je sve više nedostajala pička. Ne mogu to da opišem, ali jednostavno mi je trebalo da umočim kurac u neko žensko.
Koliki je nedostatak pičke bio veliki, opisaću vam jedan dogadjaj. Naime, nekoliko domorodaca je na posao dolazilo kamilama. Da, dobro ste pričitali. Oni su iz susednih sela u bazu dolazili jašući kamile. Inače, kamila je ovde bila idealno prevozno sredstvo. Malo troši, ne kvari se i što je najvažnije imala je veliku prohodnost kroz pesak. Nikada se nije zaglavila kao mnogi naši moćni terenci. Dok su ti momci radili, kompanija im je obezbedila jedan ogradjeni šator gde su oni mogli da ”parkiraju” svoje kamile. One bi tamo imale hranu i vodu i bile bi u hladovini dok njihove gazde ne završe posao i krenu kući.
E sad, postojao je i jedan deo domorodaca koji su živeli dalje, pa se njima više isplatilo da spavaju i žive u bazi, jer im se put do kuće nije isplatio. Njih je bilo dvadesetak i bili su svi izdvojeni u jednoj spavaoni.
Jednog dana, imali smo neke goste. U posetu nam je došlo njih šestoro iz vrha kompanije. Sastančili su ceo dan sa našim rukovodstvom. S obzirom na povećan broj ljudi, ja sam morao da napravim i veći broj obroka. Samim time Lin je imao da opere mnogo više posudja nego obično. Rešio sam da mu pomognem. Ogromne posude smo prali na česmi napolju. Jedina česma je bila kod ”štale” sa kamilama. Imala je betonsko korito i omogućavala lakše pranje tako velikih posuda.
Preneli smo posude do korita i Lin poče da ih pere dok sam ih ja slagao. Tada začuh neke čudne zvukove. Dolazili su iz štale. Bilo je to neko čudno dahtanje i cičanje. Uplašio sam se da se neka kamila nije razbolela. Hteo sam da vidim šta je i obavestim vlasnike, jer bolesna kamila može vrlo lako značiti neku zarazu po ovoj vrućini.
Prošao sam iza platnene pregrade koja je delila kamile od pogleda i iznenadio se. Iza jedne kamile je stajao Ibro. On je bio jedan od domorodaca koji je živeo u bazi. Na zemlji je stavio neku drvenu gajbu, popeo sa na nju i prcao kamilu. Ibro me uopšte nije primetio jer je bio zanesen u svom ”ljubavnom” činu. Rep kamile mu je bio prebačen preko ramena, njegove gaće spuštene do pola i Ibro je svojom kurčinom deljao kamilu. Pri tom je ispuštao neke čudne zvukove cičanja i dahtanja da nisam mogao da verujem. Najsmešnije u svemu tome je bilo to što se kamila ponašala kao da se ništa ne dešava. Lenjo je žvakala neku suvu travu i gledala negde u daljini svojim poluspuštenim ka*ima. Tada Ibro riknu i poče da ubrzava. Shvatio sam da svršava. Onda je izvadio svoj kurac iz kamilje pičke, lupio je rukom po guzici i obukao pantalone. Sišao je sa gajbe, okrenuo se i tek me tada ugledao. Stao je kao ukopan.
– Izgleda da ćemo dobiti male kamile… – rekoh ja uz osmeh.
– Jebi ga šefe… Mora se… – reče on malo opuštenije kada je video osmeh na mom licu. Okrenuo se i otišao.
Bio sam se malo zabrinuo. Rekao sam sebi da to neću dozvoliti, da dodjem u situaciju da jebem kamilu. Pa pre ću ići u Homs, koliko god da je daleko i skupo.

Svakog drugog utorka u mesecu je bio pijačni dan. To je značilo da pijaca na kojoj sam ja obično pazario namirnice, se poveća i do nekoliko puta. Tada bi ponuda namirnica bila mnogo veća, a cena niža nego obično. Svaki put kada je pijačni dan, dolazila bi jedna crnjkinja i prodavala tikvice. Njene tikvice su bile najbolje u kraju, a cena pristojna. Zvala se N’guomo, ili tako već nekako. Ja njeno ime nisam mogao da izgovorim, pa sam je nazvao Nona, što je ona prihvatila. Inače, Nona je bila lepa crnkinja. Imala je lepo lice i vitko snažno telo. Na telu joj se ocrtavao svaki mišić, kao u gazele. Iako je bila mlada, mislim nekih 19-20 godina, njene velike sise su joj visile na dole. Verovatno je razlog bio taj što njeno pleme još nije čulo za brus. Šta više, za njih je bilo sasvim normalno da žene idu obnaženih grudi. Ono što mi je kod nje najviše smetalo, je to što je užasno smrdela na znoj. Pored obnaženih grudi, pripadnici njenog plemena su se retko kupali. Valjda i zato što je voda bila deficitarna. Uvek kada bih joj prišao, zapahnuo bi me ustajali smrad njenog znoja. Njima je to bilo normalno i niko se osim mene nije obazirao na to.
Medjutim, sada kada mi je zagustilo za pičku, taj mi smrad znoja i nije toliko smetao, ili se možda Nona skoro okupala.
Pazario sam celokupnu količinu tikvica od nje, tako da je ona sada mogla da ide kući završenog posla. Ponudio sam je da popijemo piće u improvizovanoj kafani, koja je u stvari bila šator. Taj šator je bio tu samo u pijačnim danima. Nona pristade. Stali smo uz neku dasku, koja je bila kao neki priručni šank i pijuckali. Tada sam rešio da je pitam.
– Reci mi Nona, gde mogu ovde da nadjem žensku. Platiću, samo da ne idem u Homs.
– O da… Homs daleko – reče ona na iskvarenom engleskom.
– Znam, zato te i pitam…
– Može svaka, samo daš pare i pitaš…
– Dobro, koliko košta da to uradim sa tobom…
– Pet dolara – reče ona kao iz puške.
Pet dolara je za nju bila mesečna plata, meni ništa. Kurve u javnoj kući u Homsu su naplaćivale od 50 pa do 200 dolara. To mu dodje kao da sam joj platio piće i pojebali se.
Zašli smo iza šatora gde je bio neki priručni magacin. Čim smo zastali Nona krenu ka meni u poljubac, medjutim ja je odgurnuh rukom i pokazah joj da se okrene. Jes da je bila lepa, ali smrdela je brate i nisam mogao da se ljubim sa njom. Ona se okrenu i zadiže svoju šarenu haljinu. Ispod nije imala ništa. Preda mnom sevnuše njeni prelepi okrugli guzovi. Tvrdi i lepo definisani od silnog pešačenja. Kako je zadigla haljinu, mene udari smrad njenog medjunožja. To je nešto neopisivo, smrad neoprane pičke, pomešan sa smradom govana koja nisu bila dobro oprana i obrisana sa guzice. Navuko sam kondom na moj napaljeni kurac, začepio nos i bez pardona joj ga smestio u pučku. None se rukama uhvati za neke stolice ispred sebe i tiho kriknu kada je osetila moju kurčinu.
Pičkica joj je bila vlažna i moj kurac upade kao vruć nož u margarin. Verovatno je već bila navikla da prima ogromne crnačke kurčine u sebi. Ono što me je u celoj toj situaciji palilo je bila njena guza. Pravilne, mišićave polulopte njene crne guze, pred mojim očima su mi mutile pamet. Još kad bi samo mirisala malo bolje. Medjutim, pamet mi se zamutila od nagona za sexom. Nisam obraćao pažnju ni na šta i samo deljao. Cilj mi je bio da svoj krac tako nadražim, da ga nateram da svrši i izbaci svoje seme. Time bih olakšao muda i ispraznio spermu i nagon za sexom iz sebe. Nona je snažno držala naslon stolice isped sebe i stoički primala kurac. Kao što je meni pred očima bila slika pražnjenja muda, tako je i njoj bila mesečna plata koju ću joj dati nakon jebanja za uslugu.
Držao sam je za struk i nabijao joj kurac. Njeni mali trtavi crni guzovi su gutali moju kurčinu duboko u sebi. Nona poče da se trese i ja osetih grčeve njenog smrdljivog pičića kako mi izmuzavaju kurac. Medjutim, to meni nije bilo dovoljno. None svrši uz glasan krik, i ja izvadih svoju kurčinu i samo je podigoh par centimetara više. Zavukao sam joj ga u guzu, na šta ona ispusti glasan uzdah. U ovoj rupi je bilo mnogo tesnije i ja osetih draž jebanja. Nona je stenjala i junački se nabadala na moj kurac. Moram da priznam da je prelepa slika bila za videti kako beli veliki debeli kurac, ulazi u crno trtavo malo dupence. Nastavio sam da udaram kao neki manijak i njen tesni šupak izazva salvu sperme iz mog kurca. Punio sam je bez pardona. Nona je stiskala i opuštala bulu i primala belo seme u sebi.
Izvadio sam kurac iz nje. Bio je sav umazan govnima. Verovatno se nije pripremila za ovako nešto. Nona se okrenu, dohvati svoju dugačku haljinu i njenom ivi* obrisa moj kurac.
”Pa zato si tako smrdela draga moja”, pomislih. Namestila je haljinu i frizuru i izšla ispred. Kao da se ništa nije desilo. Ja sam se namestio, prošao kraj nje, tutnuo joj pet dolara u ruku i nastavio dalje kao da se ništa nije desilo.

Ušao sam u bazu. Prvo što sam hteo da uradim, čak i pre nego što sam istovario namirnice iz kamio*a, je bilo da se istuširam. Imao sam osećaj da se Nonin smrad zadržao na meni.
Ipak, jebao sam nešto žensko, a da to nije bila kamila.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<