Ispovest jednog bisexualca – 112. Mark

Tragedija…
Moj kum, prijatelj i poslovni partner je stradao…
Noću, negde iza jedan, zazvonio mi je telefon. Samo što sam bio legao. Sa druge strane je bila policija. Obavestili su me da je Zoran poginuo u saobraćajnoj nesreći. Vraćao se je motorom iz Vranja i udario u auto koji je preticao preko pune linije. Nisam mogao doći k sebi dugo vremena. Sutradan je trebalo da idem u mrtvačnicu kako bih ga identifikovao. Zamolio sam policiju da ne diraju kuma Slavicu, jer je to za nju bi šok, a i imala je malo dete.
Patolog je otkrio čaršaf i ja sam video bledo Zoranovo lice. Nek mu je laka zemlja…

Prošlo je tri meseca od Zoranove smrti. Meni su prošla kao u nekoj izmaglici. Na kraju sam rešio da odem iz Skoplja. Stan sam prodao, a firmu sam prepustio Slavici. Kao njeni partneri su se javili naši zajednički prijatelji, bračni par advokata Mitreski, Nadica i Predrag. Isplatili su me, i ja sam gledao da što pre pobegnem odatle i ostavim ružne uspomene, kako ne bi prekrile lepe.
Preko neke agencije sam uplatio 20 dana letovanja u Egiptu. Hteo sam da se odmorim, pre nego što se vratim za Novi Sad. Mislio sam kako će mi letovanje napuniti baterije i olakšati da prebrodim poslednje loše dane.

Izašao sam iz aviona na vreo egipatski asfalt. Veoma brzo sam stigao do Hurgade i smestio se u hotel. Smeštaj je bio prvoklasan, a usluga all-inclusive mi je omogućavala komfor i bezbrižan odmor. Prvih desetak dana sam proveo u samoći. Nije mi trebao niko. Hteo sam malo da sredim misli i dovedem se u red, kako bih mogao nastaviti dalje sa životom.
Polako sam počeo da se vraćam u život. Pomirio sam se sa tim da Zorana nema više i da je sa mojim predjašnim životom završeno. Trudiću se maksimalno koliko je to god moguće da pomognem Slavici i malom kumčetu. Život ide dalje.
Rešio sam da iznajmim motor i malo se provozam i razgledam okolinu. Tako sam i uradio. Za relativno male pare sam iznajmio neku krosericu koja je bila dosta zgodna za vožnju po pesku i razlokanim putevima u divljini. Trebalo mi je malo izduvavanja.
Poslednjih par dana, otkako sam iznajmio motor, stvarno sam se dobro provodio. Otkrio sam mnoga skrovita mesta i puste plaže na kojima sam mogao da uživam go u kupanju i sunčanju.
Tog jutra sam se probudio rano i pripremio da budem odsutan ceo dan iz hotela. Ići ću na jednu pustu plažu. Primetio sam je juče u jednoj uvali, ali mi je bilo kasno da se odvezem do nje. Zato sam danas rešio da idem pravo tamo. Nakon nekih sat i po vremena vožnje sam stigao. Plaža je bila mala nekih pedesetak metara i jedva se je videla odozgo sa puta. Jedva mi je uspelo da se kroz gusto žbunje spustim motorom do nje. Ali vredelo je. Pesak je bio bele boje, a more providno. Velike palme su pravile odličnu hladovinu kao najbolji zaklon od sunca. Što je bilo najvažnije, bila je pusta. Nigde nikoga. Poslednje ljude sam video pre nekih sat vremena vožnje u jednoj isto ovako pustoj uvali.
Parkirao sam motor u hladovini jednog drveta, skinuo sve sa sebe i skočio u more. Topla morska voda je delovala kao lek na moje golo telo.
Izašao sam iz mora i legao na topli pesak da se osušim. Nakon pola sata sam se sklonio u hladovinu i zapalio vatru. Iz torbe sam izvadio kobasice i stavio ih na žar da se ispeku. Mali priručni frižider je imao dovoljnu količinu piva za jedan dan.
Prva limenka piva je bila pri kraju. Kobaje takodje. Trebalo im je još malo, jer ja volim kada su rešije. Tada sam začuo zvuk motora.
Nemoguće.
Izgleda da nisam jedini.
Iz šume se pojavi čovek na motoru istom kao što je i moj. Verovatno iznajmljen u istoj agenciji. Prišao je do mog motora i obratio mi se na Nemačkom. Upitao sam ga za engleski i mi predjosmo na taj jezik.
– Zdravo – reče on sa osmehom na licu – video sam dim, pa sam rešio da proverim šta je…
– Zdravo… Kobasice i pivo… Hajde izvoli ima dovoljno za dvojicu.
– Hvala.
Parkirao je motor kraj mog i prišao. Upoznali smo se. Zvao se Mark i došao je iz Austrije. Uz kobaje i pivo smo se pobliže upoznali. Bio je to 30-to godišnjak, bankar, koji je bio smešten u hotelu pored mog. Inače kao i ja ljubitelj motora i avantura. Da, moram napomenuti da je bio veoma zgodan. Plave kratke kosice, prelepih zuba, kao more plavih očiju i očuvanog tela.
Pili smo pivo i jeli kobasice, a da se Mark nijednom nije osvrnuo na moju golotinju. Naprotiv, kada smo završili sa jelom on skinu sve sa sebe i utrča u more. Kitu nisam baš stigao da mu vidim, ali mu je guza bila perfektna. Dve tvrde, okrugle polulopte, u erotičnom njihanju dok je utrčavao u vodu.
Družili smo se i zezali na plaži do nekih sat vremena pre zalaska sunca. Onda smo krenuli nazad u hotel. Vožnja u dvoje je bila interesantnija i nekako smo brže stigli, nego što mi je trebalo da odem do plaže. Dogovorili smo se da se nadjemo sutradan i ponovo odemo na tu plažu zajedno.
Zadovoljan sam ušao u sobu i otišao na tuširanje.
Sutradan smo već rano bili na plaži i goli se kupali u moru. Ne mogu vam opisati prijatan osećaj koji vaše telo doživljava kada ste goli i slobodni u vodi. Izašli smo na suncu i polegali po toplom pesku da se malo osušimo. Nakon toga smo se zavukli u hladu šume i pripalili vatru, kako bi ispekli kobaje za ručak. Već smo ljuštili prvo pivo. Sedeli smo jedan naspram drugoga, dok su izmedju nas cvrčale kobasice na žaru. Mark je sedeo na nekom ovećem kamenu raširenih nogu i njegova moćna kara je visila na dole. Imao sam prelep pogled na njegovo medjunožje. Uzeo sam neku staru plastičnu kantu koju je neko davno tu bacio i seo na njoj. Zauzeo sam položaj kao i Mark i omogućio mu pogled na moja muda i kurac. Primetno je bilo da obojica krišom bacamo poglede ka medjunožju onog drugog, ali smo se kao pravili mutavi.
Tada se odjednom na drugom kraju plaže pojavi niotkuda gomila ljudi. Bile su to dve četvoročlane porodice koje su bile oduševljene svojim otkrićem. Naravno, Mark i ja se namrštismo, jer je to značilo da nećemo više biti sami na plaži. Medjutim, oni su se raspakovali i ponašali kao da nas i nema. Bili su nudisti i kada su raspakovali stvari, skidoše sve krpice sa sebe i uz graju uleteše u vodu. Meni i Marku je odgovaralo, što na nas nisu obraćali pažnju.
Nas dvojica nastavismo sa pričom i pripremom ručka. Pošto smo pričali, izmedju ostalog i o škakljivim temama, primetio sam kako se Markov kurac polako diže. Primetno je bilo da je dospeo u onom poludignutom stanju, što i mene napali, pa je i moj počeo da reaguje.
– Tebe pali pomalo ova naša priča? – upitah ga ja naivno.
– Aha… – reče on i značajno se rukom protrlja po kurcu i mudima.
– A šta te najviše pali u sexu?
– Sve, al’ najviše volim sex u javnosti…
– Stvarno? Zar to nije malo rizično?
– Pa u tome je i poenta… Znaš ono sex kada strepiš da te neko gleda, pa sve to pomešano sa egzibicionizmom… Prava stvar – sada mu je kurac već stajao pravo.
– Ne znam… misim da je jako teško naći tako slobodnu žensku za tako nešto…
– Molim..?
– Kažem da je jako teško naći…
– Čuo sam te, ali ja uopšte ne pričam o ženama… Mislio sam da znaš…
Sada sam ja bio zatečen. Nisam očekivao ovako nešto. Jesam se potajno nadao i sumnjao da je Mark moje fele, ali sam sve vreme izbegavao razgovor na tu temu i čekao pogodan momenat. Fora je bila u tome što je on od početka pričao samo o muškom sexu.
– Ne… – počeh ja pomalo zbunjeno – ja sam bisex, pa se možda nismo razumeli…
– Aaa… – nasmeja se Mark – pa kako se tebi svidja ideja sexa na javnom mestu?
– Ne znam… nisam nikad do sada… Pogotovo kad je gej… znaš ja živim u sredini gde to baš i nije prihvaćeno…
– Znam… ni kod mene u Austriji nije uvek sve idealno…
Tokom ove priče, naši su se kurčevi digli do jaja. Štrčali su u vis i klatili nam se medju nogama.
– A jesi li ti za sex? – upita me otvoreno Mark.
– Uvek…
– Ali sada ovde…
– Nemoj, pa vidiš da tamo ima dece…
– Pa šta? Uostalom to i nisu mala deca, a i mi smo prvi zauzeli ovu plažu…
– Ma ko ga jebe… Hajde…
Mark ustade i pridje mi. Njegov dignuti kurac mi je bio taman u visini lica i ja mu ga zaglabah stručno. Oblizao sam mu glavić, pa ga prvo progutao do pola. Već sledećeg puta sam ga progutao celog. Mirisao je na sunce i bio slankast od morske vode. Mark me uhvati rukama za glavu i poče da mi je nabija na svoj kurac. Gušio sam se u veličini njegovog kurca. Izvukao je svoju kurčinu iz mojih usta i odmakao se od vatre. Legao je na pesku i pozvao me rukom. Legao sam pored njega. Nisam se čestito ni namestio, a on se već sagao i počeo znalački da mi dudla kurac. Moja mu je kurčina upadala u grlo do jaja. Dudlao je brzo i halapljivo. Primetio sam kako su se one dve porodice sa kraja plaže okrenule ka nama i nešto pokazivale rukama. Palilo me je to saznanje da me neko gleda javno kako se prcam.
Kurac mi je bio vlažan i sluzav od Markove pljuvačke. On ga ispusti iz ustiju i opkorači me. Legao sam na ledja i čekao da Mark nasedne. Spustao se je polako svojom guzom ka mom glaviću. Konačno sam osetio toplotu kako mi se postepeno navlači preko kurca. Išla je od mog glavića pa sve do muda. Kako je Markov čmar klizio na dole po mom kurcu, tako mi je glavić sve više i više pulsirao u njegovm crevu. Čučao je naboden na mom kurcu.
Oslonio se je rukama o svoja kolena i počeo da cima guzom gore dole. Moj mu je kurac klizio po utrobi i obojici donosio zadovoljstvo. Počeli smo glasno da stenjemo i dahćemo, ne obazirući se na to da li će nas neko čuti ili videti. Sada smo nas dvojica bili sami na svetu. Tela su nam se pretvorila u erogenu zonu, i jedino što nam je bilo važno, je to da što duže i što više uživamo jedan u drugome.
Mark je sve brže i jače počeo da naskače i nabija se na moj kurac. Rukom me je iza sebe uhvatio za jaja i počeo da ih steže i mesi. Ja ga uhvatih obema rukama za bradavice i počeh da mu ih uvijam do bola. To je Marka toliko napalilo da se je sada već divljački i uz krikove nabijao na moj kurac.
Cela ta situacija, kao i saznanje da nas neko posmatra, me još više uzbudi. Uhvatio sam jednom rukom Marka za muda, a drugom počeo da mu nadrkavam kurac. Od toga je tek pomahnitao. Telo mu se streslo kao od udara struje i on poče da prska seme po meni. Taj okidač mi je bio dovoljan i ja počeh da mu punim guzicu. Svršavali smo obilno, i kao u transu. Na kraju, Mark klonu znojav po meni.
Nakon par minuta, Mark ustade i moj mu kurac ispade iz dupeta i šljapnu me po stomaku. Uspravio sam se i video na mom kurcu tragove Markovih govana. Verovatno se nije očistio ili je prošlo dosta vremena od njegovog poslednjeg čišćenja. Meni to naravno nije smetalo. Otišli smo do mora i tamo se oprali.
Kada smo se vratili do vatre, one dve porodice su već bile otišle. Nismo ukapirali, da li su otišli jer im je bilo vreme ili su jednostavno hteli da se sklone od pornografije na plaži. Nama je bilo svejedno. Sada smo sami.
Do mraka smo se još jednom pojebali. Ovoga puta je Mark opalio mene i napunio mi crevo spermom.

Svakoga dana do kraja letovanja smo išli na tu plažu. Razlog su bile kobaje. Kobaje smo ručali uz pivo, ali smo kobaje i podarivali jedan drugom u usta i dupe.
Mark je otišao kući dva dana pre mene.
Odmo*e završio…
Bilo je super…

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<