Ispovest jednog bisexualca – 136. Karlita

Dan nakon jebačine, Marlon me je izveo u grad. Vodio me je po nekim fensi mestima gde se okupljala elita Barselone. Verovatno je hteo da me pokaže i istakne se pred svojim poznanicima, kakvog frajera ima pored sebe. Meni to nije smetalo već sam uživao u svim blagodetima skupog i raskalašnog života.
Ručak smo proveli u jednom restoranu na vrhu neke planine odakle se pružao predivan pogled na pola Španije. Iako nam je do tog restorana trebalo pa*ati vožnje, vredelo je.
Sedeo sam, sam za stolom jer je pre toga Marlon otišao do toaleta i da telefonira. Posmatrao sam ga kako stoji ležerno oslonjen na ivici šanka i nešto govori u slušalicu telefona. Spustio je slušalicu, zahvalio se šankeru i uputio se ka meni. Seo je za sto, uzeo čašu vina, ispio gutljaj i tiho rekao:
– Sve sam dogovorio… Karlita dolazi večeras kod mene…
– Odlično, samo mi moraš reći šta očekuješ od mene i kako da se ponašam…
– Karlita voli stari dobri kurac u sebi, a ti je samo dobro izjebi dok vas ja posmatram.
– Mislim da to neće biti problem…

Veče. Sedimo u Marlonovoj dnevnoj sobi. Zvono na vratima. Marlon ustade i ode da otvori. U sobu je ušla Karlita… Lolita… Unela je miris mladosti i čednosti sa sobom u prostoriju. Svetlo smedja ravna kosa joj je nehajno padala preko ramena. Imala je dečačko telo sa jedva vidljivim izraslinama malih sisića na sebi. Osmeh koji obara bio je upotpunjen prelepim nebeskoplavim očima. Ono što me je istog trenutka popalilo kod nje je to što je imala onu drskost i alavost za sex u očima. Što kaže naš narod „Kurac joj je virio iz očiju“. Isto tako bila je odevena kao neka školarica što izazva onaj đavolski pedofilski osećaj kod mene. Po njenom pogledu sam odmah shvatio da joj odgovaram jer nije skidala pogled sa mene i mog međunožja, da je skoro balavila.
– Hola – pozdravi me svojim tankim glasićem.
– Ćao – otpozdravih joj trudeći se da se ponašam što mladalačkije – Jesi li za neko piće.
– Može.
Karlita je odmah sela pored mene na krevetu. Marlon nam donese po piće i udobno se smesti u fotelji preko puta nas. Tako je mogao da nas posmatra iz dovoljne blizine i svih uglova kada dodje do akcije. Ćaskali smo nešto bez veze nekih dvadesetak minuta, kada Karlita spusti svoje piće na stočić i tiho reče gledajući me sve vreme u oči:
– Ja nemam puno vremena, a svi dobro znamo zašto smo ovde… Mogli bi da počnemo… Nestrpljiva sam…
Ustala je sa kreveta i počela da skida garderobu sa sebe. Nisam mogao da odvojim pogled od njenog vitkog tela. Imala je nežnu belu kožu i detinjasto telo sa nekim začecima malih sisića koji su prkosno štrčali u vis. Istovremeno sam i ja polako skidao stvari sa sebe. Krajičkom oka sam primetio kako se je Marlon već na volšebno brz način skinuo i seo skroz go u fotelji preko puta mene. Isto tako, video sam kako nadrkava svoj već nadignuti kurac. Karlita je stajala skroz gola ispred mene. Na sebi je imala samo neke crveno-bele dokolenice. Ja sedeći svukoh gaće do poda i moj poludignuti kurac iskoči napolje. Primetio sam sjaj u očima Karlite kada vide sa čime će imati posla.
– Ooo hombre… – reče ona – volim tako lepe kurčeve – reče ona bestidno i spusti svoju malu rukicu na moj nabrekli kurac. Prišla mi je stojeći, raširila noge i uzjahala me ne ispuštajući moj kurac iz svoje male rukice. Sela mi je na kolena i ja osetih njene vrele guzove kako se trljaju o moje noge. Ispustila je moj kurac iz ruke i obavila me oko vrata. Prišla je i spustila mi vatreni poljubac. Dugo nisam osetio da mi od polju*a pucaju nokti na nožnim prstima. Mala se ljubila nebeski dobro. Pripila je svoje tanano telo uz moje i ja osetih njene oštre bradavice kako me grebu po grudima. Bile su tvrde kao klikeri. Progurala je svoju ruku izmedju naših tela i uhvatila me ponovo za kurac. Nije prestajala da me ljubi. Telo joj se izvijalo kao u zmije i trljalo sve vreme o moje. Rukom je namestila vrh mog glavića na ulaz u svoju ribicu i ja sa iznenadjenjem primetih kako je vlažna kao brazilska džungla. Pored toga što se je tako brzo napalila, nisam mogao da verujem da iz njene pičkice curi tolika količina sokova. Butine i muda su mi uveliko bili natopljeni njenim pičkinim sokovima.
Karlita odiže malo svoje telo i ja osetih kako moj glavić traži prostor u njenu nutrinu. Spuštala je polako svoje telo dok joj je moj kurac prodirao milimetar po milimetar u njenu pičkicu. Prodiranje je išlo lagano i podmazano, tako da smo oboje neizmerno uživali. Osetio sam njene guzne kosti na svoje kukove i zadao završni udarac. Nabio sam je na svoj kurac do jaja. Ona tiho uzdahnu, zabaci svoju glavu unazad i poče polako da meša kukovima. Preko njenog ramena video sam Marlona kako crven u licu sada već mahnito drka svoj kurac. Očigledno je veoma uživao u svemu ovome.
Zaboravio sam na Marlona i totalno se posvetio Karliti. Uhvatio sam je za struk i sada već stručno nabijao na svoj kurac. Karlita, očito zadovoljna veličinom i tehnikom mog kurca neizmerno je uživala mešajući guzom i nabijajući se sve jače. Ponovo je zabacila svoj torzo unazad i ja iskoristih tu priliku da je snažno uhvatim za ramena i još jače nabijem na kurac. Istovremeno sam spustio glavu i uzeo u usta njenu tvrdu i sočnu bradavicu. Karlita ciknu od zadovoljstva i još brže poče da vrcka u mom krilu.
– Ahhh… tooo… jebi me…. – dahtala je u mom krilu.
– Razvaliću te dete… ohhh… – dahtao sam od zadovoljstva i krvnički je nabijao sve više na moj kurac.
– To… ohhh…. jače…. – vrištala je Karlita.
Ščepao sam je za struk i počeo da je odižem i spuštam na moj kurac. Udarci su bili toliko žestoki da su jaja već počela da me bole. Odjednom, Karlita ciknu i nabi se snažno na moj kurac do jaja ne dopuštajući više da je odižem.
– Arghhh… gotova sam… jebi me… ohhhh…
Njeno, gotovo dečačko telo poče da drhti kao da je priključeno na struju. Mala je svršavala kao tornado. Njeni vaginalni mišići su cedili moj kurac u njenoj utrobi. Ogromna količina njenog svrša prosu se po mojim nogama i mudima. Izmedju naših tela me zapahnu karakterističan miris jebačine što me još više popali. Mala je svršila i na trenutak njeno telo klonu na moje grudi.
Odjednom ona poskoči na noge i moj joj kurac ispade iz pičkice. Bio je sav sluzav i umazan od njenih sokova. Ona se nasmeši i reče:
– Divan si… Jako mi prijaš… Pališ me…
– I ti si odlična – rekoh ja sa još uvek dignutim kurcem koji je pulsirao u ritmu otkucaja srca.
– Sada hoću da mi zadovoljiš i drugu rupicu. – reče Karlita i kleknu na patos nudeći mi svoju prelepu malecnu guzu na izvolte. Zabalavio sam i brzo ustao sa kreveta. Prilazio sam joj polako želeći da se još više napali iščekujući moj kurac u sebi. Primetio sam kako Marlon i dalje besomično drka svoj kurac. Kurac mu je bio modro plave boje u rukama, verovatno od uzdržavanja da ne svrši kako bi što više uživao u svemu ovome.
Kleknuo sam iza Karlite i nežno spustio svoje ruke na njene guzove. Karlitino telo uzdrhta i ona još više istrći svoje maleno dupe u vis. Balavio sam dok sam gledao njen ružičasti otvor guze koji joj je pulsirao u ritmu. Prislonio sam svoj sluzavi glavić na njen čmar i Karlita ponovo uzdrhta, jednom rukom se uhvati za guz i raširi ga koliko god je mogla. Kao da mi je rekla, evo otvaram se za tebe dragi. Gurnuo sam lagano unapred i moj glavić joj upade ceo u guzu. Karlita tiho jeknu i poče polako da vrti guzom u krug. To mi je bio znak da mogu da nastavim i ja počeh polako da prodirem u vrelinu njenog guznog creva. Kurac mi je već bio do pola nabiven u njen čmar, kad ona protnu svoju ruku izmedju svojih nogu i poče da džara svoju pičkicu. Ta me slika totalno napali i ja joj ostatak svog debelog kurca sjurih svom snagom do jaja.
– Aghhh…. tooo…. volim da boli… – vrištala je.
– Boleće te kurvo…. uhhhh…. – raspametio sam se.
– Nabijaj mi ga…. ohhh… kako ti je tvrd i debeo… razvali me…
Sada sam već pomućene svesti jebao kao pastuv. Nabijao sam je na kurac kao pomahnitao. Karlita provuče svoju ruku izmedju svojih nogu i nežno me uhvati za jaja. Kao da je htela da proveri da li sam joj strpao svoju kurčinu do kraja. Mene to još više napali i ja nastavih još snažnije da joj ga nabijam. Sada je već snažno stezala moja muda, a taj pomešani osećaj bola i zadovoljstva me je terao da divljam i da mi zuji u glavi. Moji udarci kurcem su sada bili snažni i krvnički. Karlita je stojički izdržavala svaki moj napad na njen čmar, šta više, na svaki moj snažni nalet, ona je kretala u kontru i udarala svojom koščatom guzom o moj stomak. Više nisam mogao da se uzdržavam. Snažno sam je zgrabio za struk i još jače počeo da joj ga nabijam.
– Ahhhh…. punim te… – počeo sam da vrištim.
– Tooo… hoću tvoje seme…. – dahtala je ona i još jače se nabijala na moj kurac opuštene glave izmedju ruku.
– Evo ti ga… ohhhh… kurvo…
– Daj mi ga… osećam te…
Prskao sam…. Prskao sam… Prosuo sam na litre vrele sperme u njen vreli čmar. Mislim da sam joj ispunio guzno crevo do vrha svojim semenom. Zadao sam joj završni udarac i Karlitino telo klonu poda mnom. Izvadio sam polako svoj sluzavi i umazani kurac iz njenog dupeta i za njim ispade dobra količina moje sperme i šljapnu na pod. Karlita se nevidjeno lako okrete kao da je do tada nisam rasturao od kurca i reče:
– Sada… – reče ona zago*no – želim da mi nešto uradiš….
– Šta to? – bio sam pomalo zbunjen.
Karlita ništa ne reče, nego me svojim rukicama natera da legnem na patos. Legao sam na ledja dok mi je kurac još uvek ponosno štrčao ka plafonu.
– Lezi tako i miruj – reče ona ustajući sa poda – znam da će ti se dopasti.
Pristao sam na svaku varijantu. Sa Karlitom nema toga šta u sexu ne bi ste radili. Tada me ona opkorači u visini kukova. Odozdo, iz žablje perspektive sam imao odličan pogled na njeno prelepo telo. I taman kada sam pomislio kako će mi ponovo nasesti na kurac i nastaviti sa jebačinom ona napravi jedan korak unapred i stade tačno iznad moje glave. Ne mogu vam opisati koliko je bio lep pogled na njen pičić odozdo izmedju njenih nogu. Lepo sam mogao da vidim njen obrijani procep, pomalo razjapljen od jebanja i još uvek sluzav od silnih sokova. Ona poče polako da se spušta u klečeći položaj. Njena pičkica mi je bivala sve bliže i bliže licu. Delovalo je kao kada neku sliku na računaru uveličavate i pred vama se pojavljuju i najsitniji delovi. Prvo sam video bolje njen ružičasti procep i crnilo njene rupice. Onda sam video čak i bore na njenoj koži kao ostatke obrijanih dlačica. Sada je bila toliko blizu mog lica da sam osetio i miris njene prelepe pičkice. Onda mrak. Konačno mi je sela na lice. Zapahnuo me je pomešani miris njene pičkice, guze i jebačine od malopre. Osetio sam vrelu i vlažnu pičku na mom licu. Karlita je uzjahala moje lice i nasela mi pičkom tačno na usta. Počeo sam kao pomahnitao da ližem. Istog trenutka, usta mi ispuniše njeni vreli ukusni sokovi koji su obilato curili iz njene mlade pičkice. Karlita se uhvati rukama za glavu i poče da cima kukovima napred-nazad trljajući se o moje lice. Iako sam se borio za vazduh nisam hteo da ispustim tako ukusan zalogaj iz usta. Uhvatio sam je rukama za sisiće i besomučno lizao i ispijao nektar jebačine iz njene pičke.
Tada osetih kako me neko hvata za zglobove na nogama. Na Marlona sam bio totalno zaboravio. Toliko me je mala Karlita zanela da sam na drkadžiju Marlona zaboravio. Zato je on izgleda rešio da me kazni. Polako je odizao moje noge u vis. Naravno, odmah sam znao šta smera i nisam se opirao tome. Neka ovaj ugodjaj bude potpun. Osetio sam kako se Marlon mesti izmedju mojih odignutih nogu. Sada se je postavio u misionarski položaj sa mnom dok mi je Karlita i dalje sedela na licu. Ja sam joj i dalje lizao pičkicu ne ispuštajući ni jednu kap da padne izvan mojih usta. Jebalo mi se šta Marlon radi ili namerava da uradi. Ja sada trenutno uživam u ovom detetu koje mi jaše lice.
Marlon se je konačno namestio u pogodan položaj i ja osetih njegov vreli sluzavi glavić na ulasku u moj čmar.
BOMBA.
Tada se je desila bomba. Marlon snažno i grubo nabi svoj kurac do jaja u moje dupe. Bol je bio neizdrživ. Ja sam zamumlao od bola i nehotice snažno ujeo Karlitu za pičkicu. Ona ciknu od bola i snažno stisnu svoje butine pritiskajući moje lice. Taj njen stisak butinama izbi vazduh iz mene i ja se zgrčih, čime se je moj čmar još jače stegao oko Marlonovog kurca. Ovaj, napaljeni konj, osetivši to, još jače ga nabi u moje dupe, što ponovo izazva isti efekat.
Sve to je delovalo kao neka mešavina silovanja, sado-mazo ili ti šta ja znam čega još. Sve nas je bolelo, a ipak smo neizmerno uživali u tome. Bol i užitak su bili toliki da smo svo troje veoma brzo obilno svršili. Marlon je punio moje crevo ogromnim količinama sperme da sam imao osećaj da će mi stomak eksplodirati od naduvavanja semenom. Moj kurac je van svake kontrole štrcao ogromne mlazeve sperme koji su prskali i padali po Marlonovim grudima i Karlitinoj guzi. A Karlita… ona je zasipala svoj svrš direktno meni u usta. Količina je bila tolika da u jednom trenutku nisam bio siguran da li svršava ili mi se popišava u usta. Mala kučka je svršavala kao kobila.

Sedimo u sobi i ispijamo piće sa cigaretama u rukama. Svo troje smo iznemogli od sexa.
– Vreme je da krenem – reče Karlita. Ja i Marlon samo ćutke klimnusmo glavama.
– Ćao, bio si divan – reče ona spuštajući nežan poljubac na moje usne.
– I ti malecka.
Onda je prišla Marlonu i nežno ga poljubila u obraz.
– Bilo je super, tatice… – reče ona i istrča kroz vrata.
– Tatice…? – pogledah upitno u Marlona
– Da. To mi je ćerka… – reče on kao da to nije ništa.
Umalo mi piće ne ispade iz ruku. Nisam znao kako da reagujem. Pa ja sam upravo jebao ćerku čoveku koji je sve to posmatrao. I ne samo to, pri tom je i jebao mene dok mi je njegova ćerka sedela na licu i svršavala kao neka koza.
– Ne daj da te to zbuni. – reče Marlon – Odavno mi je priznala da voli starije osobe i sex sa njima. Nisam mogao protiv toga i onda smo sklopili dogovor da joj ja to neću braniti, ali samo pod uslovom da taj sex bude sa osobama koje ja izaberem. Kasnije je došlo i do toga da gledam, a potom i direktno učestvujem u svemu tome. Jedino je važno da izmedju nje i mene ne bude ničega, ipak je to previše.
– Uhh… – moram da priznam da sam bio zbunjen. Onda oprezno rekoh:
– Pa vidiš kako je sve to išlo postepeno. Za*e ne bojiš da će jednog dana doći i do toga da i izmedju vas bude nečega.
– Razmišljao sam i o tome… Ne znam… Nekim stvarima se jednostavno ne možeš odupreti… Vreme će pokazati.
– Da vreme će pokazati…

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<