Ispovest jednog bisexualca – 124. Sem

Vozio sam se lagano kroz gradsku gužvu. Jedva sam se motorom probijao u saobraćaju. Vraćao sam se iz kafane gde sam bio na sastanku sa jednim starim poznanikom iz Beograda. Zvao se Vlada i otvarao je restoran u Beogradu. Zvao me je telefonom da se vidimo. U stvari ponudio mi je da radim u njegovom restoranu. Ja u početku nisam pristao jer mi se nije ponovo išlo za Beograd, a i nisam bio siguran kako će to ići i kako će biti sa zaradom. Onda mi je Vlada ponudio da radim kod njega neko vreme u početku dok se samo restoran ne razradi, pa ako mi se kasnije dopadne mogu da ostanem, ako ne mogu otići kada god to poželim. Zatražio sam par dana da razmislim.
I tako, probijam se kroz saobraćaj ka kući. U gradu gužva. Počeo je nadaleko poznati muzički festival Exit. Grad je pun stranaca. Dok sam stajao na semaforu u centru grada, začuh kako me neko poziva. Okrenuo sam se i na trotoaru ugledao mog starog drugara Mladena. Mladja je bio instruktor vožnje koga sam upoznao preko moje instruktorke Vide. Ko čita redom moje priče znače o kome je reč. Kasnije su Mladja i Vida bili u vezi.
– Hajde na cugu – viknu on i mahnu rukom da mu pridjem. Ja se nekako provukoh izmedju kola i pridjoh motorom do trotoara. Skinuo sam kacigu ugasio motor i iskreno radostan što se srećemo pozdravih.
– Gde si Mladjo kućo stara?
– Evo me. Gde si ti Dule? Kao da si u zemlju propao. Jel si opet bio negde napolju.
– Tu i tamo. Kako je Vida?
– Nismo zajedno, evo ima već šest meseci. Nego hajde da sednemo na piće i ispričamo se.
– Može – rekoh i popeh motor na trotoar. Seli smo odmah u prvu baštu koja je bila prepuna gostiju i jedva nadjosmo prazan sto.
– Jebote, kakva gužva zbog Exita, ne mogu da verujem – reče Mladja.
– Jebi ga, preživećemo i to – rekoh ja mudro.
Uz piće smo nastavili da čavrljamo o svemu i svačemu. Prisećali smo se starih dana i mojih glupavih dogodovština dok sam učio da vozim kola kod Vide. Njih dvoje više nisu zajedno, a ja nisam zalazio u razlog je*am primetio da to Mladenu smeta. Nakon par pića i nekih sat vremena razgovora, Mladen ustade i reče kako mora da ide jer ima obaveza.
– Ja ću ostati još malo dok se ova gužva malo ne rasčisti.
– Ok. Onda vidimo se. Javi se ponekad čoveče – reče Mladen ustajući sa stolice.
– Hoću. Ćao.
Ostao sam tako sam za stolom u bašti. Naručio sam još jednu kriglu piva i posmatrao prolaznike. Reka mladih ljudi je išla ka Petrovaradinu gde je na tvrdjavi trebalo za pa*ati da počne koncert. Mene Exit uopšte nije interesovao, jer mi muzika nije odgovarala, a pre svega mrzeo sam tako velike gužve. Možda i zato što sam počeo da matorim. Posmatrao sam tako prolaznike i uživao u pogledu na ta mlada tela. Bilo je tu svega i svačega. Od prelepih do smešnih osoba. Pario sam oči i na ženska i na muška tela. Pijuckao sam pivo i uživao.
Tada mi pažnju privuče jedan mladi tamnoputi dečak koji sede za sto pored mog. Bio je to jako mlad crnac. Nisam mogao da procenim koliko mu je godina, jer je to teško kod njih (deluju jako mladoliko), ali je sigurno bilo da je jako mlad. Na engleskom je poručio pivo i nastavio da zamišljeno gleda u jednu tačku ispred sebe. Ispitivački sam procenio njegovu gradju i ustanovio da je to jedno lepo mlado dete. Imao je vitko telo. Pošto je nosio šorc jasno sam mogao da vidim njegove prelepe mišiće na nogama. Nije imao ni jednu dlaku i svaki mišić se je ocrtavao u svojoj prelepoj crnoj boji. Lice, prelepo, sa punim usnama i prčastim nosićem karakterističnim za njegovu rasu. Na glavi je imao kratku kovrdjavu gustu kosu.
Zazvonio mu je mobilni i on se javi. Govorio je na engleskom, sa onim karakterističnim akcentom za Britance. Uspeo sam da ga čujem kako nekome objašnjava da je u problemu jer još nije našao smeštaj. Objašnjavao je kako su svi hosteli i hoteli prepuni, a da privatni smeštaj ne može pronaći jer je prvi put u gradu i nikoga ne zna. Odmah sam shvatio da je to možda moja prilika da nešto i pokušam.
– Excuse me – obratih mu se ja na Engleskom preko stola kad je završio sa razgovorom telefonom – Slučajno sam čuo vaš razgovor preko telefona. Vidim treba vam smeštaj.
– Pa da – reče on zbunjeno sa svojim Britanskim akcentom. Verovatno ga je čudilo to kako da tako dobro znam engleski, a i verovatno je mislio da je nepristojno sa moje strane što sam se tako ubacio. Medjutim, nije imao kud. Smeštaj mu je očajnički trebao za narednih nekoliko dana koliko će trajati Exit.
– Dodji za moj sto da popijemo piće i da se dogovorimo – rekoh bezobrazno. On kao omadjijan ustade, uze svoje piće i ranac i sede za moj sto.
– Sem – reče sa osmehom i pruži mi ruku.
– Dule. Drago mi je.
Naručismo piće i počesmo razgovor. Sem je bio iz Liverpula i pre pa*ati došao u Novi Sad na Exit. Mislio je da će se naći sa nekim društvom, ali nikako da stupi u kontakt sa njima jer im je telefon nedostupan. Po meni, počela je da ga hvata panika jer pored društva nije mogao da nadje i smeštaj. Ponudio sam mu da dodje kod mene u stan. Objasnio sam mu da je to moj stan i da će dobiti samo sobu. Kad me je pitao za cenu, nisam znao šta da mu kažem. Prvo, uopšte nisam znao kako se kreću cene najma. Zatim, meni novac nije trebao. Želja mi je bila da ga samo dovučem do stana i uživam u tom lepom telu, maka*amo pogledom. Nisam hteo da nešto posumnja te sam morao da mu kažem neku cenu, a da ne preteram kako ga ne bih najurio. Tada mi pade na pamet sjajna ideja.
– Znaš, ja se uopšte ne bavim iznajmljivanjem soba. Želim da ti pomognem, je*am i ja nekada bio u sličnim situacijama kao ti sada, a da naravno to ne bude za džabe. Evo, smeštaj će te koštati 5 piva na dan i klopa koju ćeš ti platiti. Ono što budeš kupio sebi za klopu kupićeš i meni. Sem se malo zamisli kao da preračunava u glavi i uz osmeh reče:
– Deal.
Dovršili smo piće i krenuli ka motoru da odemo do stana. Sem malo zastade kada vide motor, ali samo se nasmeši i prihvati kacigu iz mojih ruku. Ubrzo smo se probijali kroz saobraćajnu gužvu. Prijalo mi je Semovo telo pripijeno uz moja ledja. Imao sam utisak da na ledjima osećam svaki njegov trbušni mišić. Rukama me je obuhvatio oko struka i nežno pritisnuo za stomak. Osetio sam kako mi se polako diže kurac. Medjutim, to uživanje je kratko trajalo je*mo brzo stigli.
Dok se je Sem spremao za odlazak na Exit, ja sam javio Vladi da ću ipak prihvatiti njegov predlog, ali na odredjeno. Za početak, da vidimo kako će ići i da mu ništa ne obećavam. Sem je izašao. To veče nisam mogao dugo da zaspim. Mislio sam na Sema i njegovo mlado telo. Jedva sam čekao da ga vidim golog i lepog u svoj njegovoj mladosti.
Jutro. Devet sati. Malo sam se uspavao. Ustao sam i krenuo ka kupatilu. Na stolu sam spazio desetak piva i neku hranu umotanu u papir koju je Sem ostavio. Platio je kiriju za ovaj dan, pomislih i udjoh u kupatilo. Brzo sam se istuširao i došao k sebi. Izašao sam iz kupatila samo sa peškirom na sebi. Strpao sam pivo u frižider i razmotao papir da vidim šta je Sem kupio. Rešio sam da za doručak napravim jaja sa slaninom koju je Sem doneo. Kuhinjom se razli prelepi miris pržene slanine i jaja. Iako sam pretpostavljao da će Sem dugo spavati iscrpljen od koncerta, ja postavih sto za dvoje. Samo što sam postavljanje završio otvoriše se vrata i iz sobe se pojavi Sem.
– Good morning – reče promuklim glasom trljajući oči.
Bio je samo u belim boxericama koje su još više isticale njegov tamni ten. Prelepo telo. Kao struna. Zabalavio sam. On polako pridje stolu, rukom počeša svoja muda i lagano sede za sto oslonivši svoju, verovatno tešku glavu na ruku. Otvorio sam nam po flašu piva, na šta se Sem namršti pokazujući kako mu je sinoć bilo previše alkohola.
– Popi pivo. Videćeš biće ti bolje.
Poslušao me je i sa iznenadjenjem shvatio da sam bio u pravu. Tome me je naučio jedan stari dobri majstor iz Niša.
– Kakav ti je plan za danas?
– Prvo da odmorim, a zatim da pokušam da nadjem drugare.
Brzo smo završili sa doručkom i dok sam ja sklanjao sa stola, Sem ustade i ode do kupatila. Dok se je on tuširao, ja sam sedeo na trosedu i uz cigaretu ispijao svoje pivo. Tada se na vratima pojavi Sem. Potpuno go. Nisam bio siguran da li je ta njegova golotinja bila neka provokacija za mene, ili jedno sasvim normalno ponašanje dva strejt muškarca. Iako je imao prosečnu kitu, telo mu je bilo bogovsko. A tek guza… Prelepa, trtava, glatka… kakvu samo crnci mogu imati.
– Ne smeta? – upita on sedeći preko puta mene u fotelji.
– Šta to? – upitah.
– Pa to što sam go.
– Ne. I ja volim da budem go, samo jutros sam obukao boxerice iz obzira prema tebi, a i ne volim da budem go kada spremam hranu. Ja sam kuvar, pa iz poštovanja…
– Ok. Ja ću sada da izadjem da pokušam da nadjem drugare…
– Nema problema. Ako nisam kući, ključ će ti biti ispod otirača.
– Ok.

Završio sam neke posliće po gradu i vratio se u stan. Sem se još nije vratio. Ubio sam to popodne nekako i negde oko 9 uveče sam se spremao da odem do grada. Taman sam hteo da počnem da se spremam kada na vrata banu Sem.
– Hi – reče on nasmejan. Odmah sam primetio da je bio pripit. Ušao je, seo za sto i uz osmeh me zamolio – da li može jedno piće?
– Pivo? – upitah.
– Može…
– Gde si se tako sredio…
– Ma… nisam našao moje drugare… ali našao sam neke zemljake… popili par pića… navarili par džointa i… uh… verovatno će večeras Exit bez mene….
– Sve je to za ljude – rekoh ja praveći se pametan – idi istuširaj se dok nam ja nešto pripremim za jelo…
Sem kao po komandi ode do kupatila, a ja na brzaka pripremih pa*endviča za obojicu. Ubrzo je izašao go kao od majke rodjen. Ćutke je seo za sto i halapljivo pojeo snedvič. Videlo se da ništa nije jeo ceo dan. Onda je ustao sa stola, uzeo flašu piva i otišao da sedne na trosed. Zapalio je cigaretu i upitao:
– Spremao si se za negde… da li sam te omeo?
– Nee… – slagah – upravo sam se vratio iz grada pre nego što si ti naišao. Ništa ne planiram za večeras osim da se istuširam i odmorim…
– Budi moj gost – reče on i nasmeši se pokazujući mi biserno bele zube.
Brzo sam zbacio garderobu sa sebe i ušao u kupatilo da se istuširam, kobajagi, je*am se već istuširao pre nego što je Sem došao. Ubrzo sam izašao iz kupatila. Bio sam skroz go. Uzeo sam nam još po jedno hladno pivo. Jedno sam dodao Semu i bezobrazno blizu stao ispred njega, tako da mi je kurac bio tačno u visini njegovih očiju. On prihvati pivo iz moje ruke i značajno pogleda moj kurac. Seo sam preko puta njega. On izvadi džoint iz svoje torbice, pripali ga i pruži ga ka meni. Uzeo sam i povukao dva dobra dima. Poznati osećaj mi ispuni pluća i glavu.
– Imaš dobar alat – reče on iznenada – što bi vi belci rekli „imaš crnački“…
– Ne žalim se… – rekoh ja ispuštajući dim kroz nos i dodajući mu džoint.
– Mora da je zadovoljio dosta pičaka… – reče on.
– Bilo je tu svega… – rekoh ja zagonentno u nadi da ću ga pridobiti. Sve više sam u želucu osećao da će nešto biti.
– Baš svega…
– Svega…
– A crnkinja? – upita on.
– I crnkinja i crnaca – rekoh ja bezobrazno. Tu nastade kratka pauza. Sem otpi gutljaj piva, povuče dim pa reče:
– Sve je ovo smešno…
– Šta to?
– Pa evo ovo. Ja te ne poznajem, došao sam ti u stan i sedimo goli… Volim ovakav život… mada…
– Mada…
– Možeš biti neki manijak… koji sakuplja strance po ulici… dovodi ih kući i tu…
– Šta?
– Ubija ili siluje…
– Ubiti te sigurno neću… Toliki manijak nisam…
– A silovati?
– Samo ako ti to želiš…
Tada nastade kratka pauza. Gledali smo se u oči kroz dim trave. Sem lagano razvuče usne u osmeh i reče:
– Ne želim da me siluješ… Ali bi mi sex prijao…
Ne znam da li su to govorili alkohol i džoint iz njega, ali je to bilo ono što sam čekao i razlog zbog koga sam ga primio na stan. Spustio sam lagano flašu piva na sto i ustao. Prišao sam mu i stao ispred njega. Pošto je on sedeo, kurac mi je bio tačno u visini njegovih očiju. Sem ugasi džoint i ja spustih ruku na njegovu glavu. „Mali, vreme je da mi malo pušiš“ pomislih i rukom mu nežno privukoh glavu bliže svom kurcu.
Sem se nije opirao. Medjutim, umesto da mi zaglaba kurac, on zagnjuri svoj nos u moja muda. Počeo je da ih liže. Glano je dahtao i musavio oko mojih jajca. Kada ih je dobro isisao i ovlažio, prebacio se je na moj sada već dignuti kurac. Nežno ga je uhvatio rukom za koren i polako strpao sebi u usta. Dudlao mi je kurac neiskusno, ali mi to nije smetalo, samo zbog njegove mladosti.
Uhvatio sam ga za ramena i položio na krevet. Spustio sam se do njega i sada smo ležali postrance jedan prema drugom. Sem primaknu svoju glavu mojoj i poljubi me u usta nežno. Toplina njegovog tela me je palila i kurac mi je pretio da explodira. Ljubili smo se dugo i mazili. Milovao sam njegovu glatku kožu. Uživao sam dok su moje ruke prelazile preko njegovih mišićavih ledja i glatke tvrde guze. Sem je drhtao i uživao u mojim dodirima, sve vreme mi gnječeći guzne polulopte. Poljubio mi je vrh nosa i polako se okrenuo. Sada je Sem ležao postranice ledjima okrenutim ka meni. Dodir njegovih vrelih guzova na moj kurac me još više uspali.
– Želim te – reče on tiho – duboko u sebi…
Nisam ništa progovorio. Obgrlio sam ga rukama oko torza i ščepao za sise. Moj se je kurac sam namestio baš tamo gde treba. Sem istrti svoju guzu još više ka meni. Desnom rukom je dohvatio sebi guz i raširio ga kako bi mi se još bolje podao. Osetio sam vrelinu njegovog čmara na vrhu svog glavića. Cimnuo sam lagano kukovima ka napred i moj glavić upade u njegovu vrelu nutrinu. Sem tiho uzdahnu i natrti se još više. Njegovo telo je govorilo „nabi mi ga do jaja“. Ščepao sam ga još jače za sise i počeo polako da prodirem. Svinter njegovog čmara mi je polako klizio duž celog kurca do krena. Tada na kukovima osetih njegove tvrde guzove i zastadoh, dozvoljavajući njegovoj guzi da se malo privikne na veličinu moje kare. On se dok mu je celo telo drhtalo u ekstazi okrenu licem ka meni i zahvalno nasmeja. Ubrzo, Sem se savi još unapred i još više natrti ka meni. Počeo je da meša. To njegovo mešanje bi propraćeno cikličnim stezanjem guznog mišića, kao da je hteo da mi izmuze kurac. Odmah se je videlo da i pored toga što mu je guza tesna da je iskusan u primanju. Polako sam izvadio svoj kurac iz njegovog dupeta skoro do kraja, uhvatio ga za kukove i počeo ponovo lagano da mu ga nabijam…
– Yesss…. – uzdahnu zadovoljno Sem.
Jebao sam ga lagano. Sa svakim mojim prodorom nabijao sam mu ga snažnije i dublje što je njega dovodilo do ludila. Sobu su ispunili naši uzdasi uživanja i miris muške jebačine. Medjutim, ova poza mi je bila neudobna i nisam mogao da mu prodrem do jaja, te se ja odvojih od njega. Na licu mu na tren primetih kratko razočarenje.
– Dodji ovde – rekoh pokazujući na pod. – Natrti se…
Semovo lice ozari osmeh i on se poslušno spusti na pod nameštajući se četvoronoške. Njegova crna guza zasija mi pred očima. Čmar mu je bio poluotvoren još uvek razjapljen od prodiranja mog kurca. Prišao sam mu stojeći i malo kleknuo kako bih prislonio svoj glavić na ulaz njegove rupe. Sjurio sam mu ga snažno. Sem zadovoljno jeknu i podvuče svoju ruku sebi izmedju nogu da nadrkava svoj kurac. Sada sam poludeo. Uhvatio sam ga obema rukama za guzove i počeo sumanuto da jebem. Nabijao sam mu ga odozgo do jaja. Moja muda su šljapkala po njegovim, a Sem je gotovo ženskim ciktanjem odavao zadovoljstvo što ga tako dobro karam. Dugo sam ga tako jebao da su kolena već počela da me bole od polusavijenog položaja.
Njegova lepota, mladost i podatnost su me konačno stigli. Prvi mlaz sperme uz krike prosuh u njegovu gladnu utrobu. Sem to oseti i naglo skoči otrgnuvši se od udaraca mog kurca. Brzo se je okrenuo i tako na kolenima prišao i halapljivo uhvatio moj kurac rukama i prineo ga ustima. Iz mog kurca je još uvek kuljala ogromna količina sperme. Prskao sam ga po licu i ustima. Halapljivo je gutao i oblizivao jezikom svaku kap mog semena. Tada me jednom rukom uhvati za kurac, a drugom za muda i strpa moj kurac sebi duboko u usta. Isisao mi je mislim i kičmenu moždinu zajedno sa spermom iz kurca. Prsti na nogama su mi trnuli. Sem sav znojav i umazan od moje sperme pade nauznak po podu. Ja se iznemogao sručih pored njega. Glasno smo disali i pokušavali da dodjemo do daha.
Sem ustade i ode do friza po pivo. Iako je hodao razjebano, i dalje je njegova guza bila prelep prizor.
– Divno… – rekoh – jebaću te ponovo…
– Jedva čekam…

Sem je narednih nekoliko dana redovno uveče išao na Exit, a preko dana je bio moja kurvica. Rasturao sam ga od kurca. Kako je sve to izdržao tih nekoliko dana, uopšte mi nije jasno. Valjda mladost.
Kada je odlazio, ispratio sam ga na stanici. Pozdravili smo se normalno, a pre nego što se okrenuo, krišom, da niko ne primeti, ovlaš me je dodirnuo po kurcu preko pantalona.
Još uvek osećam taj dodir…

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<