Masne fote (GAY priča)

-Bili smo već negde pred kraj školovanja,telesno zreli ali u duši još uvek deca,Ivan me je proganjao tokom celog školovanja,poznavali smo se još iz detinjstva,pamtim da me je uvek zezao,prozivao i zbijao šale na moj račun.
-Ponekad bih znao da zaplačem jer nisam mogao više da izdržim,pomišljao sam i da se odselim iz grada samo da pobegnem od njega,tako sam želeo da me ostavi na miru.
-Zabavljao se sa Sanjom koja je jedne Avgustovske večeri napravila žurku za odabrano društvo kod nje u stanu,na moje iznenađenje poziv sam dobio i ja.
-Na žurku sam stigao poslednji,društvo je već bilo pripito,meni je prijalo nešto žestoko kako bih se opustio i odmorio od svih nedeljnih obaveza.
-Sanja je uzela malu litarsku flašu od Coca cole i predložila da se igramo Masne fote,svi su vrištali i aplaudirali u znak podrške.
-Počele su lagane igre,polju*i,vaćarenja,simpatije,ko može više da popije,pojede a onda je Sanja prešla granicu,

,,Šta da radi,šta da radi ova fota,,-smejala se i ponavljala.
,,Ova fota neka malo popuši Ivanu kurac,,-svi su se zadovoljno smejali dok je Ivan pripit sedeo pozadi,Sanja je snažno zavrtela flašu i grlić se okrenuo ka meni,zanemeo sam kao nožem presečen,smeh nije prestajao ali mislim da se niko nije obradovao kao Ivan koji me je bez prestanka posmatrao.

,,Sanja,stvarno si preterala,,
,,Zoki,Zoki,Zoki,,-svi su skandirali moje ime.
,,Pravila igre su jasna,fota se okrenula ka tebi,,
,,Ajde Zoki,,-celo društvo i muško i žensko je bilo uz mene ali užasavala me je pomisao da ću u ustima držati Ivanov kurac,dečko koji me je najviše maltretirao.

-Kleknuo sam pred Ivana a on je svukao šorc i dao mi već ukrućeni kurac,kada sam ga liznuo svojim vlažnim jezikom usledio je aplauz i Ivanov osmeh na licu,kako sam ga sve više pušio i lizao bilo je sve slađe,mislio sam da će Ivan biti grub prema meni,da će me nabijati,čupati ali naprotiv bio je nežan,sve vreme me je mazio po kosi i vratu,dok sam mu obrađivao jezikom glavić pogledao sam ga u oči,bile su mu pune ljubavi,zahvalnosti,kao da je moje pušenje bilo ono što je celog života želeo,rešio sam i ja da mu se zahvalim,svukao sam mu malo više šorc i počeo mu sisati jaja,tako velika i zategnuta,nabijao sam se na njih sve više da sam zaboravio na društvo koje nas je posmatralo i ludo se zabavljalo,zadigao sam mu majicu i jezikom se penjao preko njegovog stomaka do grudi,naše usne su se spojile,dok smo se ljubili nisam ispuštao kitu iz ruke,drkao sam mu sve brže,počeo je da svršava,brzo sam postavio usne na njegov glavić kako bih posisao njegovu spermu jer je to bio jedini način da mu ukažem poštovanje,progutao sam sve do poslednje kapi.
-Svi su bili zahvalni na odličnom provodu,otišao sam kući i zaspao,bio sam umoran i pod velikim utiskom,dani su prolazili a ja sam potpuno zaboravio na igru i na Ivana,usledili su pozivi na mobilni,Ivan me je ne prestajno zvao,moje pušenje je pokrenulo gomilu pitanja,gomilu emocija,nije mogao da me izbaci iz glave,molio me je da se vidimo na igralištu Sportskog centra.

,,Ivane,ono što se desilo između nas,to je igra,ne znam ni sam kako se to desilo,,-pokušao sam da objasnim nešto što ni meni nije bilo jasno.
,,Samo mislim na tebe,od kako si mi ga popušio,,
,,Ne znam Ivane,ti me godinama mrziš,šta si mi sve radio,,
,,Ne,ludo jedna,ja te godinama gotivim,samo nisam mogao da ti priđem,stalno si me ignorisao,bežao od mene,bio sam lud,,
,,Lažeš,,-nisam mu verovao a onda me je ponovo poljubio,ljubio sam se i ranije ali ovaj njegov je bio nešto posebno,zbog mene je raskinuo sa Sanjom,otišli smo kod njega u stan i vodili ljubav,bilo je nešto više od seksa,nisam ni sanjao da će mi nevinost uzeti momak za kojeg sam godinama mislio da me mrzi a on me je sve vreme želeo.
-Vreme prolazi a naša ljubav jača,svaki problem najslađe rešavamo u našem krevetu ili ako je hitno klknem i nađemo odmah zajednički jezik 🙂

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<