Erotska bajka

Probudim se sa nekim neobjasnjivim osecajem, sve mi deluje cudno, ja, krevet, soba, tvrda kita, i cini mi se ili sam ja neko drugi ili je sve oko mene nesto drugo. Pokusavam da se setim sta je bilo pre nego sto sam dospeo u ovaj cudan svet, ali samo praznina.
Ustanem da vidim gde sam se ja to nasao i stanem na novinu koja je bila odmah pored kreveta, bio je tu podeblji casopis sa naslovom erotske price. Verovatno sam zaspao citajuci ga i to objasnjava ukrucenu kurcinu. Pridjem prozoru da poblize saznam sta se desava i onda videh sliku koja mi i ono malo razuma pomuti i ja se prepustih desavanjima.

Napolju je sunce radosno sijalo milujuci svojim zracima svu lepotu ispod njega. Velika cvetna livada bila je puna devojaka koje su brale cvece, i nista tu ne bi bilo neobicno da one nisu sve bile gole i onako naguzene bljestale sa svojim guzicama, koje su se u laganom ritmu skupljale i sirile kao da disu. Pickice kao magijski centa*vemira, smestene u svom savrsenom zaobljenom lezistu, neskriveno su gledale zeljno ocekujuci nece li od nekud nekakva kurcina naici.
Taj necujni ali ocigledni zov za sladostrascem i uzivanjem odjekivao je planinama, protresao me kao strujni udar od deset hiljada volti, a kurcina je djipio jos ostrije u visine i zaglavio medju oblacima. Zanjistao dorat i udario u galop a ja sam video ono sta je on hteo da vidi i radio ono sta je on hteo da radi.
Pice-mice su i dalje radile isto ali su osetile pre nego li primetile kurosava kome su se zbog jurnjave jaja otegla u nazad. Usput on je debljao, izduzivao se i pumpao do bolno eksplodirajuce tvrdoce.
Pickice su se uzmuvale i guzice su pocele blago i lagano da se naizmenicno dizu i spustaju, mameci prozdrljivo kao gladne ale ovu batinu od kurcine u sebe.
Pre nego sto je stigao da u prvu na udaru zagnjuri glavu spermatozoidi su kao iz katapulta leteli po nekoliko metara na sve strane, a onda se on, ne zaustavljajuci se, zaronio u crnu cupavu pipicu, klizajuci nezadrzivo u slatku tamu. Besno je ulazio i izlazio kao da je kaznjava sto se do sada skrivala, a ona sireci i skupljajuci guzice, pevala pesmu uzivanja, uvlacila ga zeljno i pustala na kratko pa opet usisavala. Ah, kako ga je coktala dok su jaja letela cas napred cas nazad.

Jurio je kurcina kroz taj Rajski vrt, lepa guzana se grcila od zadovoljstva, a onda je glasnim uzvicima OOOOH ! i AAAAH ! predosetila vulkansku eru*iju.
Punio sam je uz bezgranicno i neopisivo zadovoljstvo ricuci kao bik i plivajuci u beskonacnom prostoru Svemira. Boze moj kako je halapljivo gutala svaki spermatozoid uvlaceci kurcinu dublje i dublje. Nije htela da mu dozvoli da izadje ali opaki Magnum je neumoljivo izlazio posle praznjenja jednog dobosa, pa je ona nevoljno uz glasni i tuzni uzdah ispratila taj izvor bezgranicnog zadovoljstva. Mrdala se, stiskala, grcila i stenjala a mudonja se sjurio u smedju koja ga je jedva docekala. Jebi me, jebi me, nikad ne prekidaj, jos, jos, govorila je ludacki ga usisavajuci a on besneo ubrzavajuci ritam naglo se priblizavajuci ekstazi.

Na Nebu su oblaci u obliku kurcina i pica u horu pevali i slavili jebanje, a brda su se prevalila jedna preko drugih tresuci celu zemlju. I tu su spermatozoidi izletali kao iz mitraljeza pogadjajuci pravo u cilj, a guza se pocela ludacki vrteti u krug uz ekstaticno vristanje. Vriska je jos trajala, trljanje butina i stenjanje, a on je vec uleteo u plavu dobro navlazenu macu. Kako je to opak, djavolski reklo bi se, bio karos, jebuci jednu drugu je odmeravao, da bude u svakoj pickici taman do vrhunca slasti a da stigne na vreme do druge da bi se zajedno penjali na vrhove *astickog zadovoljstva.
Neumorno je radio, jedna za drugom su ga podatno grlile i milovale, uletao je onako ogroman puneci ih do vrha, izletao dok su se nekontrolisano uvijale i ridale uzivajuci u cistom osecaju miline i dragosti nesvesne postojanja svog fizickog tela. Dan se priblizio kraju, mudonja se vracao kuci a zivot je slavio jos jednu pobedu.

Lepo je bilo to polje puno cveca, slatke su bile te pice pune medne slasti, radostan je bio kuronja, svima je zivot samo dao pa su svi bili srecni.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<