Predivna Mina

Uglavnom sa istom ekipom, svakodnevno, idem na kupanje na gradsku plažu. Ponekad nam se pridruži i zaseni sve devojke svojom lepotom predivna Mina. Na veliku žalost muškog dela ekipe, retki su bili dani kada je zanosna Mina bila sa nama. Tog dana, bila je i ona sa među nama. Posmatrao sam je, primetila je moje poglede.
Ležala je na leđima, par metara od mene i lagano se mazila po telu, po ravnom i čvrstom stomaku. Provocirala je. Zavlačila je palčeve u donji deo kupaćeg kostima, kao da će svući gaćice… Nisam mogao skinuti pogled sa nje. Postalo mi je neprijatno, kada mi je uputila oštar pogled u kojemu sam video poruku “odjebi”. Otišao sam sa društvom u vodu da se rashladim, Mina je ostala da se prži na suncu.

-Hej, Mina! Stavi mi telefon u tvoju torbu, da nije na suncu.
Viknula je jedna devojka iz našeg društva, dok smo igrali odbojku.

Kada smo se vratili iz vode, primetio sam da nema mog telefona. Pretpostavio sam da je u Mininoj torbi. Nisam hteo ništa da je pitam, imala je nekakav “zid” prema meni.
Ubrzo nakon toga, navukli su se tamni oblaci i počeo je da duva jak vetar. Spremala se letnja oluja, što je značio fajront sa kupanja. Brže-bolje smo pokupili svoje stvari i krenuli. Mina je brzim korakom napuštala kupalište u društvu dve drugarice. Hteo sam da je signem zbog mog telefona u njenoj torbi, jer ko zna kada ću je opet videti. One su nešto pričale i smejale se, nisam hteo da im upadam. Znao sam gde koja živi, pa sam ih pratio jer će Mina ići sama deo puta je*tanuje dalje od one dve.
U međuvremenu je počela kiša, devojke su se ubrzo rastale i Mina je nastavila sama do kuće, potrčala je zbog jake kiše, jer je počeo baš jak pljusak. Potrčao sam i ja da je stignem, je*amo što nije stigla do svoje zgrade, pa ako uđe u ulaz i vrata se zaključaju, neću moći da uđem. Naglo je skrenula iza ugla, neposredno kod njenog ulaza. Brže sam potrčao da je stignem, ona me je sačekala kod vrata svoje zgrade.

-Šta koćeš!? Pratiš me, manijače!!
Viknula je na mene.

Ugledao sam je onako pokislu. Celo vreme sam je gledao golišavu na plaži u onom kupaćem kostimu ali ovako, u potpuno mokroj odeći slepljenoj za njeno zgodno telo izgledala je jako seksi. Osetio sam kako mi se diže kita…

-Izvini, molim te… moj telefon… mislim da je kod tebe.
Govorio sam joj dok sam posmatrao kako joj se sliva voda sa tela. Izgledala mi je jako erotično.

Zavirila je u torbu i naglo promenila raspoloženje.

-Ah, tvoj telefon, a ja sam mislila… nema veze. Izvini.
Pružila mi je telefon i predivno mi se osmehnula.

Primetila je izbočinu mog dignutog kurca ispod šorca.

-Pa ti si čak ovamo došao zbog telefona, daleko si od kuće. Skroz si mokar, prehladiti ćeš se. Ajde uđi kod mene da se osušiš, sama sam kod kuće. Izvini još jednom…
Rekla mi je Mina, sad već sa potpuno drugačijim tonom.

Ušli smo u njen stan, odvela me je u sobu i dala mi je peškir.

-Skini se i obriši se, sad ću ja…
Rekla mi je i izašla je iz sobe.

Skinuo sam majicu koja se mogla cediti i obrisao sam se. Složio sam onaj peškir i seo sa mokrim šorcem na njega, da ne pokvasim krevet. Nedugo nakon toga, u sobu je ušla Mina. Bila je ogrnuta peškirom i mokre, upravo oprane kose.
Cela je mirisala, upravo se otuširala. Bila je ogrnuta peškirom koji je prilično mali. Jedva da je mogao prekriti njene krupne i čvrste grudi, a dole tek što joj je pokrio njene guzove i picu. Sa strane je sevao njen goli struk. Zamislio sam njeno golo telo ispod onog peškira. Dignuti kurac mi je napaljen pulsirao u šorcu…

-Šta je bilo? Pa skini i šorc da se osuši. Obriši se čoveče, prehladi ćeš se.
Ponovila mi je ona.

-Ovo mi je šorc za kupanje, nemam ništa ispod…
Odgovorio sam joj.

-Pa šta ako nemaš ništa, stidiš se?
Rekla je ona, smešeći mi se.

Uzbuđivala me je pomisao da je Mina gola ispod onog malog peškira. Naglo sam ustao i okrenuo sam joj leđa. Svukao sam mokar šorc a kurac mi je ponosno bio dignut u maksimalnu erekciju.
Prišla mi je sa leđa, i ionako suva leđa mi je počela brisati peškirom. Prešla mi je preko ramena do mojih prsa. Primetio sam da mi to radi peškirom koji je bio oko njenog tela. “O bože, pa ona je gola!”. Pomislio sam.
Od mojih prsa je peškirom kliznula na dole…
Prislonila se se na mene sa leđa, osetio sam njeno golo i toplo telo. Preko onog peškira me je uhvatila za nabrekli kurac.

-Da ti ga obrišem…
Tiho je rekla Mina.

Polako sam se okrenuo prema njoj i ponosno pokazao svoj nabrekli kurac. Nije preterano dugačak ali je zato prilično debeo, i blago povijen na gore. Glavić mi je bio nabubren, a “stub” penisa tvrd kao kamen. Mina nije mogla sakriti svoje oduševljenje. Preko peškira me je uhvatila za muda, kao da ih briše. Pri tome nabrekli kurac mi je poskočio, napaljen. Mina se nasmejala.
Od silnog uzbuđenja na rupici kurca mi se pojavila kapljica bistre sluzi… ona mi ga je uhvatila i vrhom jezika dotakla rupicu i polizala mi ga je. Polako je pravla kružne pokrete jezikom oko glavića, a za tim ga je celog ugurala u svoja lepa usta. Uh, jebote, pomislio sam, pa ona meni puši kurac! Prilično se potudila, poželeo sam i njoj pružiti takav užitak.

-Daj da ti je poližem…
Rekao sam joj.

Mina je opružila svoje telo preko kreveta i maksimalno raširila noge. Ugledao sam njenu lepu i rastvorenu pičkicu, glatko obrijanu. Prišao sam joj i osetio prijatan miris njene napaljene pice. Isplazio sam jezik i prošao njime kroz njenu brazdicu. Sakupio sam njen slatkasti nektar a Mina je uzdahnula. U usta sam uvlačio njene male nabubrele usnice i nežno ih razvlačio. Kada sam joj usrkao nabrekli klitoris ona je samo protresla telom u naletu strasti. Kako sam je više lizao pica joj je sve više curila…

-Tucaj me.
Rekla je kratko i jasno.

Nije mi trebalo dva puta reći. Nadvio sam se nad nju u misionarsku pozu, i usne su nam se spojile. Mina mi je iznenada gurnula jezik u usta. Strasno smo se poljubili i “zaplesali” jezicima. Uhvatila me je za kurac i namestila ga na svoju rupicu. Gurnuo sam joj ga polako i do kraja. Ljubeći se sa Minom osetio sam njen vreo dah. Počeo sam radnju unutra-van, bez imalo otpora njene unutrašnjosti. Pička joj je bila maksimalno rastvorena. Okrenula mi se u pozu “sa guza”, istrćila je svoje dupence a ranema spustila dole. Ugledao sam njenu zevajuću rupicu iz koje je bukvalno oticao potoćić njenih sokova. Naglo sam joj ga gurnuo, do kraja. Pica joj je bila prepuna sokova, čulo se karakteristično “fljić-fljić” prilikom prodora u njenu unutrašnjost, to nam je bilo vrlo uzbudljivo i stimulativno.
Legao sam na leđa a Mina me je raskoračila i spustila se dole, sama se nabijajući na moj kurac. Bila je okrenuta prema meni a telo je povila u nazad. Gledao sam kako mi kurac nestaje u njenoj dubini dok je ona pomerala kukove gore-dole. Polako je to radila, zatvorenih očiju. Bila je blizu *azma. Pička joj je obilno curila, tako da svakim prodorom mog kurca u njenu pičku bi se istisnula izvesna količina njene sluzi koja bi se slivala niz moj kurac, preko muda…
Naglo je ustala sa mene i postavila se u pozu “sa guza”. Zaskočio sam je od nazad a ona je istrćila svoju lepu guzu ka meni. Njen šupak je izgledao kao mali tamni cvetić, a pica joj je bila otvorena i čekala je samo moj kurac. Ugurao sam ga naglo, do kraja, bio sam blizu *azma…

-Jebi me jače, ajde, ah, ah! Svršiti ću ovako, auh, nemoj da staješ!! Jebi meeee…
Vikala je Mina.

Zavuka je ruku između svojih nogu i nadraživala klitoris. Osetio sam stezanje njenih unutrašnjih mišića. Telo joj se trzalo kao u blagim grčevima…

-Ah, to jebaču! Ah, tooo!! Auh svršavam! Auh…
Vrištala je.

Bukvalno sam na mom kurcu osetio njen *azam, to mi je bilo sasvim dovoljno da svršim i ja. Naglo sam ga izvukao, uhvatio u ruku i prodrkao dva puta. Svršio sam u nekoliko mlazeva i spermom joj isprskao leđa i guzove.

xGonzales.

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<