165. Ispovest jednog bisexualca – Nikola, moj instruktor

Moj posao logističara se završio veoma brzo i neslavno. Odmorio sam nekih pa*edmica i dao se u potragu za neki drugi posao. Pažnju mi je privukao jedan oglas u kome je jedna Norveška firma tražila vozače autobusa. Oglas je bio otvoren do popune, a tražili su desetak njih. Rešio sam da tu pokušam iako nikada u životu nisam vozio autobus. Kao svoju prednost sam smatrao to što sam već radio za stranu kompaniju i imam dobar dosije.
Odmah sam otišao u auto-školu da se raspitam za polaganje za vozača autobusa. Ceo posao je mogao da se završi relativno brzo što mi je odgovaralo. Obuka je trajala kratko nekih 5 časova i onda polaganje.
Za instruktora mi je dodeljen Nikola, oniži četrdesetogodišnjak snažne građe. Bio je dosta autoritativnog ponašanja, uostalom kao i svi instruktori, a tome su doprinosili i njegovi gusti crni brkovi.
Održali smo nekih par časova i onda mi je Nikola na moje razočarenje rekao da ćemo morati da pauziramo nekih pet dana jer ima obaveza. To mi nije baš odgovaralo jer mi se žurilo zbog oglasa i posla, ali šta je tu je.
Tog dana, pošto je bilo lepo vreme, rešio sam da odem do Dunava na kamenjar da se malo osunčam, okupam i ako naleti nešto da padne neki sex. Onako muški. Upalio sam motor i već za 20-tak minuta bio na plaži. Našao sam zgodno skrovito usamljeno mesto u žbunju kraj reke i skinuo se go da se sunčam. Međutim, celo pre podne je bilo sranje. Pre svega odjednom je bila neka velika gužva. Za razliku od prošlog leta, sada je bilo mnogo više sveta, svakodnevnog sveta. Izgradile su se mnoge vikendice, postavile prikolice i sada je Kamenjar bio pun porodičnih ljudi, tako da je sve manje bilo mogućnosti da se naleti na nekoga ko je gej, a i nudista je bilo sve manje. Već su počeli da me nerviraju je*u neprestano prolazili obalom i zavirivali, tako da sam u jednom trenutku rešio da obučem šorc. Ono malo ljudi koji su kao i ja došli za sex, su ili bili trulež ili su se jednostavno bojali da priđu. I njih je iznenadila ova iznenadna gužva, pa nisu bili sigurni ko pripada njihovom svetu, a ko ne. Videvši da ovo ne vodi nikuda, rešio sam da odem u obližnju čardu na pivo i girice, pa ću onda videti šta dalje.
Vozio sam motor uskom stazom duž dunava i pa*totina metara pre čarde ugledao poznati autobus kako stoji parkiran pored puta. Bio je to bus moga instruktora koji me učio da vozim. Bus je bio parkiran tako da je između njega i dunava sakrivao jednu kamp prikolicu u hladu gustog žbunja i drveća. Plac je bio nespretno ograđen nekom privremenom ogradom. Prvo sam pomislio da je instruktor tu sa porodi* i nisam hteo da ga uznemiravam, ali sam ipak rešio da stanem i pozdravim ga. Možda bi me video, pomislio sam, pa bi mi posle zamerio što se nisam javio, a i prijaće mi jedno pivo u društvu. Parkirao sam motor iza busa tako da se ne vidi sa puta i krenuo ka prikolici.
Tada se iza prikolice pojavi on, Nikola. Verovatno je čuo buku motora i ustao da vidi ko je. Bio je skroz go potamnelog tela od sunčanja. Imao je prelepo telo s obzirom na godine, a među nogama… majko moja… pravi primerak dobrog kurca. Iako mu je mlitavo visio klateći se, moje iskusno oko je odmah primetilo da je u pitanju lep, prav i debeo kurac. Međutim, nisam smeo ništa da pokušavam jer je možda bio samo nudista.
– Ej, otkud ti? – pozdravi me on sa osmehom ispod brkova.
– Evo… prolazio pa video bus i pomislio sam da je red da ti se javim…
– Jeste. Hajde, jesi li za pivo?
– Uvek – odgovorio sam i smestili smo se na nekim stoličicama ispred prikolice. Na taj način smo bili zaklonjeni od radoznalih pogleda sa puta. Nikola donese dva piva, spusti ih na stočić, sede i reče:
– Evo ja ovako svratim ovde da se malo oslobodim od stresa sa posla.
– Odlično je ovde, i ja često svratim. Nego vidim ti si nudista… – aludirao sam na njegovu golotinju. Sedeo je tako raširenih nogu da sam već rizično često bacao pogled na njegovog macana. Njemu to naravno nije promaklo pa smelo reče.
– Po malo sam nudista, a pomalo…
– Šta?
– Dule, hajde da se ne pravimo ludi. Dovoljno smo matori. I ti i ja dobro znamo zašto smo ovde, pogotovo što sam te povremeno viđao, a pretpostavljam i ti mene.
– Iskreno, ne sećam se da sam te viđao ovde, ali u pravu si… Obojica znamo zašto smo ovde.
– Pa što se onda ne skineš i raskomotiš?
– Hoću… – rekao sam i ustao da skinem sve sa sebe. Primetio sam kako su mu oči zasijale kada je ugledao moje golo telo. Sviđao sam mu se.
– Nego, razgovarajmo otvoreno… Šta voliš u sexu i da li ti se sviđam? Mislim, ti si meni OK i da li bi hteo da ti i ja…
– U sexu volim sve, a naročito kada mi je nečija kurčina u guzi, a što se tebe tiče, sasvim si OK i rado bih te probao.
– Hajdemo u prikolicu, tamo je bezbednije.
Ušli smo u prikolicu i Nikola zatvori vrata za sobom. Odmah mi je prišao, zagrlio me i poljubio. Po njegovom polju*u i dignutom kurcu koji me je pritiskao po stomaku, shvatio sam da je jako napaljen. Naravno i ja sam bio jer mi je u stomaku sve igralo. Ljubili smo se tako stojeći neko vreme dok su nam kurčevi sluzili između naših stomaka. Nikola spusti svoje šake na moje guzove i poče da ih mesi, što refleksno izazva kod mene da mešam kao da sam na kurcu.
– Uhhh… doba*i… – reče on između dva polju*a.
– Mmmm… i ti meni prijaš…
– Dođi… – reče i sede na nekoj klupici. Uhvatio me je rukama za kukove i okrenuo me da budem leđima ka njemu. Njegov tvrdi kurac je stajao uspravno kao jarbol i ja sam kurvanjski počeo polako da spuštam svoju guzu ka njemu. Osetio sam njegov glavić kako mi nežno pritiska čmar. Bio mu je toliko tvrd da nije bilo potrebe da ga pridržava. Jednostavno sam nastavio da klizim na dole dok me je Nikola i dalje čvrsto držao za struk.
– Ohhhh… – konačno mi je upao. Nastavljao sam da nasedam i dalje dok mi je njegova debela kurčina širila crevo i cepala čmar. Uživao sam u tom prodiranju njegove kurčine u moju guzu i nasedao dok nisam osetio njegova muda. Nasadio sam se tako i ostao nekoliko trenutaka miran. Retko mi se dešavalo da imam sex bez neke pripreme, tipa pušenje, maženje, opuštanje ili slično, a da toliko uživam. Upravo je to bilo sada. Ne računajući par poljubaca, Nikola i ja smo odmah prešli na sex. Prodro je u mene kao voz svojim sluzavim kurcem i izazivao bolno zadovoljstvo.
Konačno je bol minula i sada sam samo osećao zadovoljstvo jebane guzice. Nikola zabaci svoje ruke sebi iza glave, zavali se u naslon i prepusti meni inicijativu. To mi je i odgovaralo. Rasturiću ga i osušiću mu kurčinu mojom guzom. Uhvatio sam se rukama sa strane za zidove prikolice i počeo polako da se odižem. Kada sam došao do tačke da mi je u dupetu ostao samo njegov glavić, krenuo sam ponovo da se nabijam na njegovu moćnu kurčinu.
– Ohhh… tooo…. – dahtao je – Kako si vreo… i dobar… ahhh…
– Prijaš miiii… hoću ga celog u sebi…
Tada sam krenuo sa svojim kurvanjskim plesom. Istovremeno sam se nabijao na njegov kurac suludom brzinom i vrteo kukovima u krug. Mešao sam kao španska sobarica. Gužvao sam mu i gutao kurčinu svojim čmarom i povremeno kontrakcijama izmuzavao sluzavi sok iz njegovog kurca. Osećao sam kako mi iz dupeta curi kao iz pičke. Zvukovi šljapkanja mog dupeta o njegovo krilo i miris muške jebačine ispuni malu prikolicu. Ubrzao sam ritam je*am po cimanju njegovog kurca u mom dupetu osetio da je blizu, a i ja sam bio na sekund od svršavanja. Nikola podiže svoje ruke sa mog struka i snažno me uhvati za sise. Uhvatio ih je celom šakom i počeo da mesi. To je bio okidač za mene.
– Aghhhh…. toooo…. jebi me….
– Uhhh… blizu saaaamm… – dahtao je Nikola.
– Napuni me srećooo… ohhh…
– Želiš moje semeee… ohhh….
– Daaaaa… napuni meee…. uhhhh… hoću da mi svršiš u guziii….
Nikolino telo se strese i ja sam osetio poznatu toplinu muškog semena u svojoj guzi. Nasadio sam se do jaja i ostao tako nabiven. Telo poče da mi drhti od uzbuđenja i prvi mlaz sperme šiknu iz mog kurca u daljini prikolice. Nikola popaljen tim prizorom još više nastavi da me puni. Još jače sam stiskao i pustao svoj čmar kako bih mu izmuzao što više semena i zadržao ga u sebi. Dugo smo svršavali.
Konačno smo klonuli. Znojavi i zadihani. I dalje sam mu sedeo u krilu sa njegovim kurcem u dupetu. Oslonio sam svoje znojavo telo na njegovo dok me je on nežno milovao rukama po stomaku. Osetio sam kako mu se kurac ispumpava u mojoj guzi i lagano sam ustao. Iz mog razjapljenog čmara ispade pozamašna količina sperme na pod. Tako mi je razvalio kurcem čmar da nisam uspevao ni da zadržim tu spermu u sebi. Nikola se samo zadovoljno nasmeši i reče:
– Odličan si momče… Prijaš mi…
– I ti meni… Jako si me dobro izjebao…
Otišli smo u Dunav da se okupamo.

Još nekih pa*edmica, koliko mi je trajala obuka za bus, Nikola me je redovno jebao. Sa nikim se nisam toliko često jebao kao sa njim. Za tih pa*edmica, Nikola me je sigurno jebao jedno 15-tak puta i uvek sam bio gladan njegovog kurca i on moje guze. Jebali smo se gde god smo stigli, u stanu, u busu, čak jednom popodne kada nije bilo nikoga i u kancelariji auto-škole… svuda.
Onda se je sve to odjednom kako je i počelo, završilo.
Postao sam vozač autobusa.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<