Zelja

Dosao sam u Split poslom i ostajem par dana. Nisam ti se javio jer nekontaktiramo izvesno vreme. Setam rivom uvece i vidim te kako setas sa prijateljicama i guras kolica. Ne znam jesi li me vidjela ali…
Setate pa sjedoste u kafic. Sjedam za slobodan sto malo dalje. i gledam te. Ugledala si me i zbunila se. Ne mozes da vjerujes da me vidis a ne smijes pokazati prijama da me znas. Povremeno bacas poglede. Uzivam u pogledu na tebe i tvoju zbunjenost.
Ustajete i krecete prolazis pored mene i ispustas papiric. Pustim vas da odete i dignem ga. Pise ; Bestijo cekaj me na rivi za dva sata.
Naravno cekam te.
Vidim te iz daljine skoro trcis. Prepoznajem tvoj hod. Na tebi patike i ljetna haljinica. Prolazis pored mene i kazes prati me. Krecem za tobom i pratim te. Ides brzoooo. Stizes do neke zgrade i ulazis , ulazim i ja. Odma me grlis i ljubimo se kao sumanuti. Zelja je jakaaaa. Jaca od nas.
Nakon vecnosti poljupca kazes stani idemo gore. Pratim te i gledam tvoju guzu koja izviruje ispod haljinice. Nisam siguran imas li gacice ili ne.
Hvatam te od pozada i saznajem da ih i nemas, da si gola ispod haljinice. Drzim te tako dok se penjemo stepenicama i zabijam ti prst. Malo siris noge i nastavljas da se penjes.
Napokon ulazimo u stan, zatvaramo vrata i ponovo se rveci grlimo i ljubimo. Zadizem ti haljinicu preko glave, ostajes gola. I ti mene skidas. Ne mozemo vise cekati padamo na pod i zabijam ti ga odmah do kraja, mokra si , tocis. ulazi do kraja bez problema i zapinjanja. Osjecas jaja kako te lupkaju po guzi i svrsavas. Jako ludo svrsavas, moram ti staviti dlan na usta da ne uzbunimo komsiluk.
Lezem na ledja pored tebe. Samo se prebacujes preko mene i stavljas ga unutra . Nabijas se, jases, skaces treses se i svrsavas opet.
Padas preko mene jos sam u tebi i ljubimo se.Ali ovaj put njezno, uzivamo dok nam se tjela dodiruju dok sam u tebi i osjecam tvoju toplinu oko njega. Uzivamo u jezicima koji se polako preplicu cas u tvojim cas u mojim ustima.
Kazes ajmo u krevet i ustajes. Pratim te, ulazimo u sobu i prilazimo krevetu. Ne dozvoljavam ti da se okrenes nego te polezem na stomak. Sirim ti noge i pocinjem da ti lizem picu i guzu. Zabijam ti jezik malo u jednu malo u drugu rupu a onda prislanjam glavic i polako ti ulazim u guzu. Uska je, kazes polako nisam odavno. Stenjes dok polako prodirem unutra. Stisces me guzom ali ipak ulazim do kraja i smirujem se. Cekam da se priviknes na njega. A onda pocinjem da te jebem. Ali bas jebem u guzu. Trpam te do kraja, stenjes trzas se i pokusavas da se izvuces. Moja tezina ti ne dozvoljava da pobegnes, okrecem ti glavu i ljubimo se dok ti rasturam guzu. Drugom rukom ti dodirujem klicu.
Treses se ispod mene i grcas svrsavajuci, stsces mi guzom kurac u sebi, osjecas da cu svrsiti i izvlacis se ispod mene, uzimas ga i izdrkavas u usta. Ne gutas nego punis usta spermom, cedis do kraja. Pogledas me uz osmjeh oboris i legnes preko mene i pocnes da me ljubis sa punim ustima mene. Djelimo je u ustima i osjecam da svrsavas jos jednom. Nakon toga se smirujemo i …..

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<