Nataša II dio

Nakon prvog sexa sa Natašom, dočekao me je mail u kojem se zahvaljivala za noć koju smo proveli zajedno. Kasnije naveče, smo se našli on-line i malo prepričavali događaje od prethodne noći.
Sledeći seks sa Natašom se desio nakon nekih 15-ak dana. Ovaj put je sve išlo daleko uglađenije, jer sam odmah popodne stigao kod nje, istuširao se i izašao iz kupatila samo sa ogrnutim peškirom. Uspjeli smo nekako doći do spavaće sobe, te je ona legla na leđa a ja sam se lagano spuštao poljupcima sa njenih usana na grudi, pa na stomak.
Onda sam joj razmaknuo noge i počeo ljubiti unutrašnju stranu bedara. Kako sam se približavao pičkici, uzdisala je sve više i glasnije. Približio samse pičkici, i osetio njen jako prijatan miris. Liznuo sam je jednom za probu, i ona se stresla. Zavukao sam joj jezik dublje, a ona se iskrivila u leđima i zabacila je glavu nazad od uzbuđenja. Pičkica joj je bila prelijepa, mala, sa malim usminama, kao stvorena za lizanje. Nakon 2 minuta , toliko je bila vlažna da su joj bedra bila mokra do koljena. Vrlo brzo je doživjela orgazam. Uhvatila me je za glavu i upitala : “Šta mi to radiš?”

“Nije to ništa, šta ću da ti radim” odgovorio sam.

I nije bilo. Kada sam ušao kurcem u njenu vrelu pičkicu, zastenjala je i zatresla se. Jebavao sam je nekih 5 minuta i onda je uslijedila serija orgazama. Takvo nešto u životi ja nisam doživio. Izgledalo je kao da onaj prvi orgazam nije ni prestao, a uslijedio već drugi, pa treći, četvrti …
Za nekih 10 minuta svršila je nekih 15 puta. Vrištala je: “Prestani, Ne mogu više. Umreću.”
Nisam se puno osvrtao na njene molbe, jer sam vidio da joj nikad u životu nije bilo tako dobro za vrijeme seksa, što mi je kasnije i priznala, tačnije, činjenicu da nikada prije nije doživjela orgazam u toku seksa sa muškarcem.
U jednom trenutku me je gurnula od sebe i rekla: “Ti nisi normalan” uz osmjeh koji je govorio da joj je drago zbog te moje “nenormalnosti”
To veče je potrajalo dugo, do nekih 5-6 sati seksa, gdje sam ja svršio dva puta a ona, ko zna koliko puta.
Ujutro smo se probudili i krenuli iz početka. Iskreno, nije bilo baš toliko strastveno kao naveče, ali sam je već navikao da svršim dva puta, pa ni tu nije bilo iznimke.

Sledećih 6 mjeseci je situacija bila takva da sam ja išao u njen grad otprilike jednom mjesečno i tada smo se viđali kod nje. Svaki put smo imali mali napredak u kvalitetu seksa. Po prirodi je bila stidljiva, i trebalo joj je vremena da se opusti i krene u istraživanje svoje seksualnosti i onoga što joj pričinjava zadovoljstvo.

Tako je u daljim susretima, povremeno pravila iznenađenja različitim akcijama.
Prvo je bilo kada me je gurnula na krevet i izvadila mi kurac pa ga počela pušiti. Kako to nije prije radila, sam pogled na tu scenu me je natjerao da svršim. Upozorio sam je da sam gotov pa sam svršavao dok ga je ona drkala.
Jednom sledećom prilikom, svršio sam joj u usta. Htio sam da ga izvadim, ali ona nije dala. Rekla mi je da želi probati, jer je pročitala da nekim curama to ne smeta. I ona je bila jedna od tih kojima to ne smeta :).
Zatim sam primjetio da je jako palim kada joj prilikom seksa diram rupicu na guzi. Na sam dodir, je doživljavala orgazam dok joj je kurac bio u pičkici. Kada sam počeo da prst guram malo dublje, vrištala je toliko da sam joj morao stavljati jastuk na glavu. Počeli smo upražnjavati i analni seks. Isprva sam mislio da do radi kako bi meni pričinila zadovoljstvo, ali se ispostavilo da ona doživljava mnogo intenzivnije orgazme kada joj je kita u guzi.
Sve u svemu, postala je tako jebozovna i poželjna u seksu, da mi se kurac dizao odmah ujutro na samu pomisao da ću veče provesti sa njom.
Mnogo smo razgovarali o sexu, jer sam želio da ona sama otkrije sebe i svoju seksualnost. Priznala mi je da voli da bude submisivna, voljela je po neki šamar, i po guzi i po licu, voljela je grub sex, da boli, da pati…

Jednom prilikom sam došao po nju, i otišli smo u grad koji je udaljen sat vremena vožnje. Ušla je u auto, i imala je na sebi kratku suknjicu. Čim smo krenuli naredio sam joj da skine gaćice, što je i uradila, bez imalo protivljenja. Kada smo izašli iz grada, otkopčao sam šlic, i rekao da mi puši kurac. Jedva je dočekala, i halapljivo ga strpala u usta. Ja sam njoj gurnuo 2 prsta u pičić, tako da je malo stenjala od užitka a malo pušila.To mi je bio prvi put, da mi neka puši u vožnji. Čak smo u jednom trenutku prošli i patrolu policije, ali je nisam prekidao. Nisam htio da svršim, jer sam se plašio da ne sletim sa puta.
Došli smo u hotel, i ona je nastavila tamo gdje je stala.
Znam da voli biti jebana u grlo, pa sam sada ja vodio igru, nabijajući joj kurac do kraja u usta. U nekim trenucima je izgledalo kao da će da se udavi, pa sam pomalo popuštao ali ne zadugo.
Povremeno sam vadio kurac i šamarao ju njime.
Govorio sam joj:”Voliš moj kurac? Voliš da ga pušiš?”
“Obožavam” kratko je odgovorila i nastavila gdje je stala.
Nakon desetak minuta, sam svršio. Uhvatio sam je za glavu i nabio kurac do kraja u njena usta, a ona je sve progutala, tako da nije bilo nikakvih tragova sperme.
“Tako rade dobre djevojčice” rekao sam joj, i povukao je pod tuš, čisto da se malo osvježimo.
Kurac mi je stajao ukrućen, kao i prvog trenutka kada ga je strpala u usta, samo je malo odrvenio, tj. izgubio osjetljivost. To otprilike znači da sada mogu karati, duuugo bez svršavanja i to mi je najljepši dio seksa.
Pod tušem mi je opet malo popušila, čisto da se kurac ne odvikne od nje, pa sam je okrenuo i uvalio ga zguza u pičkicu.
Nismo dugo proveli pod tušem, jer sam želio da je izjebem kako treba. Odveo sam je na krevet, i legao preko nje. Misionarski položaj, ono što ona najviše voli.
Ljubio sam joj sise i vrat, a kurcem sam je lagano dodirivao po pičkici. Ona je pokušavala da uhvati kurac svojom pičkicom i usisa ga, ali joj to nisam dao.
Patio sam je tako par minuta, kada je rekla: “Daj mi”
Upita sam, praveći se blesav: ” A šta to?”
“Tvoj kurac”, rekla je tiho
“Nisam te čuo.” rekoh, praveći se lud.
“DAJ MI SVOJ KURAC” rekla je dosta glasnije ovaj put.
“Šta hoćeš s njim ?” upitah, uz osmjeh
“Da me jebeš”, odgovori ona,
“Molim, nisam te čuo”
“DA ME JEBEŠ, S NJIM”

Nije stigla da završi rečenicu, do kraja a ja sam joj ga nabio do kraja.

“AAAAAAAAHHHH” čulo se iz njenih usta.

“Je li voliš da te jebem” ? upitah
“Volim” rekla je između uzdisaja.

Prvi put je svršila, odmah nakon minut, a kako je meni kurac bio skoro neosjetljiv nakon prvog svršavanja, nastavio sam da je jebem ludački. Jaja su lupala po njenoj guzi i pravila buku, zajedno sa njenim kricima. Svršavala je u naletima po 3-4 puta. Kada nije bilo orgazma nekih 3-4 minuta, bilo je dovoljno da je dirnem po rupici na guzi, ili malo da uđem prstom u guzu i ona je izbezumljeno počela da svršava.
To je trajalo neka 2-3 sata. Povremeno smo pravili pauze, da se odmorimo, kao i da ja ne bih svršio, jer sam htio da je jebem što duže.
Na kraju sam ipak morao da ga istresem, jer su jaja počela da me bole. Ležala je na leđima, a ja sam ga izvadio podigao je da sjedne i svršio joj po licu. Nisam to ranije radio, ali sam vidio da je uživala. Uhvatila ga je u ruku, lagano stiskala i usmjeravala mlaz na svoje lice.

Izašli smo da nešto pojedemo u centar, i brzo se vratili u sobu.

Na red je došla treća runda seksa.
Lgano sam je poljubio, dok mi je ruka kliznula između njenih nogu. Bila je vlažna jer je na povratku iz grada znala šta je čeka. Ljubio sam je sve niže, dok nisam došao do njene pičkice. Bila je obrijana, jer sam joj ranije rekao da volim lizati, ali ne volim da vadim dlake iz usta, i od tada je svaki put bila kompletno depilirana.
Zavukao sam jezik između usmina, dok je ona zajecala.
Imala je pičkicu za 5. Možda nije bila neka extra riba ovako, ali pičkica joj je bila nešto extra. Mala, sa tek malo izvirenim usminama. Lizao sam je i vlažio dok je duboko uzdisala i sav taj sok iz mojih usta i njene pičkice sam spustio na ulaz njene guze. Ubacio sam jedan prst u guzu slušajući njene sve jače uzdahe.
Pripremio sam analni plug, koji je extra stvar za tu vrstu seksa, jer napravi tako dobru pripremu guze. Namazao sam i plug i njenu guzu lubrikantom te ubacio plug tamo gdje mu je mjesto.
Onda sam se pridigao i pitao je:
“Hoćeš dva kurca u sebi? Znam da to jedva čekaš”
Samo je lagano klimnula glavom a ja sam gurnuo kurac u njenu pičkicu.
Vrištala je od užitka dok sam je punio kurcem, a u guza joj bila ispunjena silikonskim kurčićem.
Svršila je 3-4 puta ubrzo nakon napada mog kurca na njenu pičkicu.
Izvadio sam kurac i butt plug, i naslonio kurac na njenu guzu. Rekao sam već da mi je kita nevelika, ali debela.
Teškom mukom je nekako ušao, i samo sam legao na nju da joj se guza privikne na debljinu mog kurca.
Kakav je to osjećaj. Istina je da je guza stvorena za sex, jer da nije tako, kurac bi bio oblika sjekire 🙂
Nakon minut sam lagano krenuo da je jebem u guzu, a ona je vrištala kao da joj je došao sudnji dan. Osjećaj je stvarno fenomenalan i intenzivan. Guza je tako uska i osjećao sam kako je sfinkter obuhvatio moj kurac kao nekakav prsten. Iako sam već dva puta svršio, ulazak u guzu je bio takav da sam se morao dobro koncentrisati da ne svršim i treći put.
Njoj nije puno trebalo do prvog orgazma. Kažu da je analni orgazam nemoguć, i odgovorno tvrdim da lažu. Nataša je vrištala na mom kurcu svršavajući tako intenzivno da sam pomislio da će pasti u nesvijest. Stalno je ponavljala, kako nisam normalan. Ne znam zašto, možda što sam je tucao 5 sati neprekidno 🙂
Prebacio sam je u doggy style pozy, i opet opleo po guzi. S vremena na vrijeme sam je ošamario po guzi, što ju je izluđivalo i dovodilo do orgazma na svakih 2 minuta.
Nakon nekog vremena sam svršio i srušio se pored nje od umora.
Zaspali smo, i ujutro ponovili ponešto od noćnih aktivnosti.

Viđali smo se neko vrijeme, dok se nije odselila iz svog grada i mog života. Nažalost.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<