Danica – drugi deo

Dani su polako prolazili od onog dogadjaja kod direktora i Danica se polako vracala u kakvo takvo normalno stanje, mada je znala da nikada nece vise biti isto kao pre. Njeno samopouzdanje je bilo mnogo manje nego ranije i uvek je imala prikriveni strah od moguceg Mosinog poziva a jos vise da nesto ne sazna njen muz. Zoranu je izbegavala da pogleda u oci i trudila se da normalno ispunjava bracne duznosti. Ipak svakog dana se secala Mosinog prljavog kurca prekrivenog zilama kako se klati ispred njenog lica i nesvesno je izazivalo leptirice u stomaku. Zoran se cesto hvalio kako je na poslu napredovao i kako ima vecu platu. Danica ga je slusala rumena u licu uz blagi smesak zene koja zna kako se izborila za njegov uspeh u poslu. Cesto je mrzela sebe sto secanje na onog odvratnog debelog matorca u njoj izaziva uzbudjenje i pohotu.
Jednog jutra kada je ispratila Zorana na posao i krenula u wc da se sredjune za novi dan , zazvonio joj je telefon.Trgla se kao da predoseca nesto i razmisljala je da li da se javi ili ne. Ipak drhtavom rukom je podigla slusalicu i tiho izustila – halo-.
Zacula je poznati glas od koga joj se zavrtelo u glavi.
-Gde si kurvetinoooo?Jel ti fali moj kurac? He he – Smeskao se Mosa sa druge strane.
Crvena u licu tihim glasom je kao po naredbi odgovorila – O da gazda jako nedostaje – i pocela da jeca.
-Ajde,ajde kurvetino ne moras da places za kurcem dacu ti ga ovih dana…ha ha ha!-
Slusala je surove komentare Mose i pored suza opet su joj krenuli neki trnci u donjem stomaku od njegovog grubog glasa i bezdusnog komentara.
-Aloooooo jes tu kuckooo? Nemoj da ti dodjem i procistim grlo sada!-
-Tu sam gazda- uplaseno je odgovarala Danica.
– Nego spremi se kucko za nedelju dana da ides sa mnom na neki prijem, to podrazumeva da dole nemas nikakav zbun i necu da vidim ni jednu dlacicu na tvome telu sem kose ha ha ha – Smejao se Mosa svojim glupim komentarima.
– Kako cu? Sta da kazem Zoranu? Sta da kazem sinu?- Provalila su pitanja iz nje
– Za Zorana cu ja da se pobrinem a sinu izmisli da ides kod neke drugarice na dan dva…ma snadji se bre sama za izgovore nemoj da te nalupam kravo jedna! Ima bre da slusas i da ne pitas previse!- Drao se matori drkadzija.
– Sada se spremi i u roku od pola sata da si dosla do portirnice! Tamo ce te cekati paket .-
– Razumela sam gazda- tiho je izustila Danica i spustila slusalicu.
Obukla je na brzinu neke farmerke i bluzicu koja ne prekriva pupak i brzim korakom se zaputila prema firmi.Vreme je proletelo kao i ona i vec je stajala ispred portirnice zadihana i rumena u licu dok ju je onaj isti portir koji je ispratio onog dana odmeravao pozudno od glave do pete.
-Ti dosla po paket od direktora?- Pitao je portir bezobrazno je gledajuci pravo u grudi.
– Da , dajte mi ga molim vas pa da idem. Znate strasno zurim.- Objasnjavala je Danica ni sama ne znajuci zbog cega.
– Aaaa pa nece moci bas tako,ajd prvo da platis ovo cuvanje a i ostala cuvanja.- Smeskao se portir
– Slusaj barabo jedna ako mi ne das zvacu ti direktora!- Bila je besna Danica
– Slusaj ti mene kucko pokvarena ! ne zaboravi dasam gledao na sta si sve spremna a i direktor mi je rekao da mogu da ti naplatim uslugu!- siktao je portir i rukom je uhvatio za podlakticu i uvukao u sobu iza portirnice.
Zgrabio je za kosu i Danica je od bola poklekla i pala na kolena pred covekom koga ranije ne bi ni pogledala.
-Ajde kucko popusi pa nosi paket, al pozuri imam posla- Naredio je portir otkopcavajuci slic.
Pred njenim licem se zaklatio poludignuti kurac sa koga se cedila presemena tecnost.Danica je sa gadjenjem prihvatila kurac i krenula prstima da sklanja tu bistru tecnost koja se cedila obilno iz glavica,ali je presekao bol u kosi. Portir je cimnuo za kosu i naglo joj ga sjurio u usta. Danica se zagrcnula ali je uplaseno i pomirljivo krenula da guta taj osrednji kurac koji je polako ocvrsnuo u njenim ustima i krenuo da ulazi sve dublje terajuci je na gusenje.Poucena iskustvom kod Mose brzo je pronasla nacin da ga primi u grlo i da ne povrati. Lepljiva tecnost je slobodno silazila u grlo i jedva je stizala da proguta toliku kolicinu. Krenula je da palaca jezikom po glavicu koji je jos uvek bio pomalo slan od mokrace koju je njegov vlasnik ispustio desetak minuta pre njenog dolaska. Bilo joj je svejedno samo da ga sto pre dovede do svrsavanja. Osetila se kao prava iskusna kurva a i njegovo saputanje pogrdnih reci dok je pusila dodatno je uzbudilo. Osetila je veliku vlaznost dole ,ali na srecu imala je pamucne gacice koje sve upijaju.Desetak minuta kasnije vec ukocene vilice od bola osetila je ulsiranje i trzanje glavica.Nabila je glavu sto dublje i osetila vrele mlazeve kako joj se slivaju pravo u grlo. Uspela je u naumu da sto manje sperme osetii u ustima.Pet minuta kasnije ga je izvadio mlitavog i cistog i strpao ga natrag.
-Uhhhh koja si ti kurava danicee! Pusis ga savrseno.- Komentarisao je portir gledajuci u prelepu crnku kako sredjuje kosu i gleda ponizno unjega.
– Jel bilo dobro?- Ni sama ne znajuci zbog cega upita ga Danica
– Pusis bolje od profesinoalne kurve! Evo ti paket i pohvalicu te kod Mose.- smeskao se portir.
– Hvala vam- rece Danica i spustenog pogeda sitnim koracima krenu sa paketom prema kuci.
Nedelja je jako brzo prolazila i Danica je bila sve vise uznemirena i razdrazljiva. Zoran je cesto milovao i smirivao pitajuci je sto je toliko nervozna. Nije znala kako da mu odgovori.Sta da mu kaze? Da je jebe njegov direktor da zbog toga on ima vecu platu ?Znala je da je sve to uzasno glupo i ponizavajuce i kao da ju je njegovo mazenje i pazenje jos vise nerviralo. Na srecu pre nego sto je njeo strpljenje doslo do ivice Zoran je otisao sluzbeno u Beograd. Sada je konacno dva dana pred njen susret sa Mosom opet ostala sama sa svojim mislima. Sina je retko vidjala- ujutro pre nego ode na fakultet i uvece pre nego legne tako da nije primetio njeno cudno i nervozno ponasanje.Rekla mu je jedno vece da preksutra ide kod drugarice na par dana i on je to prihvatio bez suvisnih pitanja verovatno zadubljen oko svojih mladalackih problema.
Dosao je i taj dan kada je trebala da se nadje sa Mosom. Probudila se kasnije nego obicno i na srecu stan je bio prazan.Otisla je do wc-a i izdepilirala po deseti put u toku ova dva zadnja dana kompletno medjunozje , pazuhe i noge. Pazljivo je popravila lak na nogama i rukama i krenula da oblacistvari iz paketa koji joj je Mosa dao.Pazljivo je navukla crvene tangice od najlona i jako tanak brus koji je jedva izdrzavao tezinu njenih sisa i vise ih isticao pogledu nego sto ih je skrivao.Navlacila je pred ogledalom jako seksi i provokativne svetlo braon najlon hulahopke sa savom pozadi i sa specijalno napravljenim prorezom medju nogama. To je samo jednom videla u izlogu seksi sopa i pitala se koje bestidnice to nose. Ustala je i pogledala se u ogledalo i crvena u licu shvatila je ko to nosi.Uzela je tanku providnu i leprsavu roze haljinu iz paketa i navukla je preko glave. Gledala je u svoj odraz u ogledalu i morala je da prizna da bi je na ulici verovatno neko silovao u roku od pola sata. Divila se svojoj lepoj figuri i prlepim nogama koje su se u toj poluprovidnoj tankoj haljinici mnogo vise videle nego sto je pretpostavljala.
Prelepa seksi zena je nervozno setala u sandalicama na previsokim stiklama po stanu ocekujuci pojavu svog mucitelja . Trgla se zacuvsi sirenu ispod prozora svog stana. Bilo je vec dvanaest popodne kada je isetala iz stana.Elegantno odeven sofer joj je otvorio vrata luksuzne limuzine i ona se udobno zavalila u kozno sediste rashadjenog auta. Pored nje je sedela krupna debela figura porsedog direktora Mose.
-Uuuu ala si lepaaaa!- Komentarisao je napaljeni direktor dok mu je punacka ruka klizila po njenim pomalo opustenim vecim sisama.
– Molim te nemoj, gleda nas sofer- saputala je Danica.
– Ma bre nemas ti sta da se sekiras ko te gleda, ha ha- smejao se debeli
– Jel tako Mitre?- Obrati se soferu.
Mitar pogleda pozadi u doteranu i prelepu zenu cijeg je muza odlicno poznavao i koja ga je uvek lepo docekivala kad je svracao kod Zorana.Bilo mu je zao njene zarumenjene pojave i prelepih suznih ociju.
-Neka je Moso.Ipak je ona zena mog prijatelja-Tiho je rekao Mitar ne mogavsi da odvoji pogled od Mosine debele ruke koja je klizila po prelepom zenskom kolenu i ulazila ispod suknje zadizuci je dovoljno da je mogao da vidi njeno medjunozje oblozeno carapama sjajnim od likre.
_ E moj Mitre jeste zena Zoranova al je i moja kurva.Jel vidis da se ne brani i zaustavi malo kola da ti pokazem sta zna ova profuknjaca- Kroz zube je govorio matori.
Mitar je usporio gledajuci gde ima parkinga sa strane a krajickom oka je gledao nju kako je sklopila oci i trza glavom dok je ruka matorog ocito ulazila u njen obrijani procep.
Posle par minuta zaustavi auto i zavlada tisina pracena jedva cujnim stenjanjem Danicinim i tihim sljapkanjem prstiju Mosinih koji su rovarili po mokroj pickici.
Danica je otvorila oci kada je cula da se motor ugasio i pogledala u pravcu Mitra .Osetila je veliki sram dok je gledala u njihovog kucnog prijatelja kako sirom otvorenih ociju gleda sta joj radi ova debela nakaza pored nje.
-Ajde Mitre skidaj te pantalone i dodji sa druge strane da vidis sta joj radi jezik- zadovoljno je krkljao debeli bezobzirno joj nabijajuci skoro citavu saku u njenu natopljenu rupu ne obaziruci se na bolne grimase koje je pravila.
Mitar je izasao iz kola u prohladnu noc ,ali ni to mu nije moglo spustiti nabreklinu u gacama i usijanu glavu u kojoj vec nije razmisljao o Danici kao Zoranovoj zeni vec samo kao zeni u koju ce da se isprazni.
Osecala je danica jaku bol od Mosine ruke i preznojavala se kada je videla da se vrata sa druge strane otvaraju i pojavljuje joj se jedan dosta tanak ali dugacak kurac obrastao zilama i sa prevelikom naboranom kozicom iz koje izviruje vrh tamnog glavica
Zapahnuo je ustajali miris mokrace a onda je osetila jacu bol kada joj je Mosa naglo gurnuo ruku naglo je otvorila usta da uzdahne kada je osetila toplo meso kako joj prodire u usta.Slani ukus glavica i lepljiva tecnost joj je polako punila usta . Bilo joj je lakse da bar ne gleda u lice doskorasnjeg kucnog prijatelja ,da ne vidi prezir u njegovom pogledu.
-Vidis kako kucka sisa, a Mitre?-
– Ooooohhhhh dddddaaaaaa!!!Pravaaaaaa je sisacicaaaaaa Danicaaaaa- Izbuzemljeno se od strasti drao Mitar i hvatao je za njenu sjajnu negovanu kosu navlaceci je sve dublje na svoj kurac. Nije se vise obazirao ni na njeno kasljanje ni na krkljanje…bilo mu je svejedno. Poludeo je od strasti u njenim vrelim ustima osceajuci kako joj polako lomi prepreku i prodire u grlo.
Imao je osecaj kao da se nalazi u uzasno tesnoj i vlaznoj picki sve dok nije osetio njene ruke kako ga lupaju po bedrima i shvativsi da je preterao malo ga izvuce da bi ova kurvica ipak dosla do daha.Danica se iskasljala i brzo udahnula vazduh.Na srecu vec je uspela da se prilagodi kurcu i da izbegne nagon za povracanjem iako je ovaj kurac usao najdublje unjeno grlo od ovih par koje je primila do sada.Osecala je kako mu pulsira i krece da se trzai jako je sklopila usta oko njega i krenula jezikom brzo da radi po korenu glavica.Pravi gejzir tople lepljive sperme krenuo je da joj puni usta.Jedva je uspevala da proguta.
-Oooooooo kurveeeee kako gutaaaaa sefeeee- drao se Mitar zamucenih ociju od strasti koja mu je prozimala kicmu i jaja.
Osecala je kako je njegove ruke stezu i posle svrsavanja i nije prestajala da mu sisa sve dok nije popustio njegov stisak i mlitav kurac crn od napora prevucen velikom naborano kozicom je ispao iz njenih usta cist i malo vlazan od njene pljuvacke.Njegove ruke prljave od provere guma digle su njenu glavu i morala je da ga pogleda u lice . Pomilovao je po kosi a njegova dva prljava prsta su usla unjena usta.Sisala mu je prste slusajuci ga kako joj govori da je prava mala kuckica i da je bila dobra.Slan ukus prasine i prljavstine sa njegovih prstiju razlivao joj se u usnoj duplji.Gadljivo je gutala i jedva docekala da je pusti.
Odjednom ostar bol je presekao i povucena jako za kosu njena glava je zavrsila na mokrom mlitavom kurcu njenog gazde.
-Ajde Mitre sada nas polako vozi do hotela da me ova kujica natenane zadovolji- Govorio je Mosa gledajuci kako njegova mokra lepljiva kurcina nestaje u ustima ove prelelpe droljice. Uzivao je u njenom vrelom jeziku i tesnim ustima koji su ga dovodili do ludila. Kola su polako klizila niz mracni put a sofer je povremeno bacao pogled na prelepu glavu male kucke kako zabijena ispod stomaka njegovog direktora obavlja svoju duznost. Uzivajuci u njenim ustima i slusajuci mljackanje njenih prelepih usta Mosa je vec smisljao njene buduce obaveze na ovom simpozijumu a pogotovu na proslavi.Na licu mu se pojavio jedan pokvaren smesak . Uzdahnuo je zadovoljan onim sto je smislio i osetio je kako mu sperma navire.Stisnutih ociju okrenuo je glavu prema prozoru a rukama je stisnuo njenu glavu uz svoje prepone.

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<