Moja draga komsinica ;)

Moja komsinica Daca, sexy crnka ogromnih sisa i najboljeg dupeta u kraju, starija od mene 3 godina. Stvarno extra picka, uvek je imala najbolje frajere i svi su jurili za njom… Naravno da sam oduvek zeleo da je kresnem, ali ona me nije ni primecivala, uvek smo bili na “zdravo-zdravo”.

Jedne veceri kada sam krenuo iz grada kuci susrela me je i pitala da li mogu da je povezem kuci. Cim se usla u auto odmah sam primetio da je “malo” popila, na njoj je bila majica sa dubokim dekolteom i crna mini suknja. Odmah mi je pomutila pamet, kurac mi se digao da je hteo da iskoci iz pantalona, vise sam gledao u njene butine nego na put i ni malo nisam prikrivao dignutu alatku. U sebi sam se dvoumio da li da je pipnem ili ne. Na moje zaprepascenje ona me je preduhitrila. Zgrabila me je za kitu i rekla “kada ti neces da pocnem ja”, odmah sam skrenuo pored puta, ona je vec bila oslobodila moju kurcinu koju je pohotno strpala u usta, opustio sam se i uzivao. Pusila je kao prava profesionalka, nisam izdrzao dugo svrsio sam joj po faci. Pitao sam je da li zeli da odemo kod mene u vikendicu udaljenu nekih 10 km, odmah je pristala. Na putu do vikendice zavukao sam ruku u njene gacice i drkao njen ovlazeni picic.

Cim smo usli u vikendicu skinuli smo sve sa sebe, odmah sam je obalio na krevet i poceo da joj grickam bradavice i igram sa velikim cvrstim sisama. Zatim sam krenuo sa obradjivanjem lepo obrijanog picica, lizao sam a ona je vrista od zadovoljstva. Rekla je da zeli da je jebem, receno-ucinjeno. Legao sam na ledja a ona je pocela da se nabija na moju kurcinu, ponasala je se kao divlja macka, silovito se nabijala i dugim noktima me grebala po licu. Onda je usledila moja omiljena poza. Previo sam je preko stola i poceo da je guzim sa apetitom. Nabijao sam joj kurcinu tako da sam pomerao i nju i sto. Primala je moju kitu dobrih 10 minuta, zatim sam poceo da ubrzavam ritam. Iscupao sam kurac iz njene pice i poceo da svrsavam po njenim guzovima.

Posle smo otisli zajedno da se tusiramo gde smo se jos dva puta kresnuli. Od tog dogadjaja kona i ja se redovno sastajemo kod mene na vikendici gde uzivamo jednu u drugome….

Live Sex

>>> PRIVATNI SNIMCI <<<